Geplaatst op: 09-06-2021
Auteur: Marc Gerlings

Corendon stapt in Belgische markt

Corendon stapt in Belgische markt
Luchthaven Charleroi.
Touroperator Corendon vliegt deze zomer met Air Belgium vanuit Brussels South Charleroi Airport naar Curaçao. Op het zonnige Caribische eiland heeft Corendon twee eigen resorts: Livingstone Jan Thiel en het in 2020 geopende 5 sterren Corendon Mangrove Beach Resort. De Airbus A340 van Air Belgium zal iedere woensdag en zaterdag reizigers naar Curaçao vliegen.

Vertrek vanuit Charleroi

In samenwerking met Air Belgium biedt Corendon pakketreizen aan met vertrek vanaf de Belgische luchthaven Charleroi. De vluchten vertrekken elke woensdag en zaterdag en maken een tussenstop op Martinique. De totale vluchtduur is 12 uur en 30 minuten en reizigers kunnen zowel een economy als premium stoel boeken in de Airbus A340 die Air Belgium op deze route inzet. Op deze manier bieden we de Belgische reiziger de ultieme mogelijkheid om tegen een voordelig tarief vanuit België op vakantie te gaan naar tropische Curaçao. De planning is om vanaf 3 juli 2021 te starten met vluchten naar het Caribische eiland, maar dit is afhankelijk of de bestemming door de Belgische overheid het reisadvies met code oranje krijgt.

Start in de Belgische markt

Atilay Uslu, oprichter van Corendon met eigen hotels op Curaçao: "Ik ben erg blij dat wij nu ook Belgische reizigers kunnen verwelkomen in het Corendon Mangrove Beach resort of één van onze andere hotels op Curaçao. Door de samenwerking met Air Belgium wordt het voor onze Belgische klanten makkelijker om te reizen naar deze zonnige bestemming. Een bijkomend voordeel is dat vliegen vanuit Charleroi extra voordelig is ten opzichte van vliegen vanuit Amsterdam. Reizigers uit de zuidelijke provincies van Nederland besparen niet alleen al snel 100 euro per persoon bij vertrek vanuit België, maar ook tijd omdat het vliegveld dichterbij ligt. Ik kijk uit naar de eerste vlucht".

Corendon biedt verschillende All Inclusive hotels aan op Curaçao waaronder het vijfsterren Corendon Mangrove Beach hotel, het grootste hotel op het eiland en het Kunuku Aqua Resort. Reizigers kunnen ook kiezen uit één van de andere top accommodaties op het Caribische eiland, zoals het Livingstone Jan Thiel resort, dat eveneens eigendom is van Corendon, de Beach House en het Curinjo Resort.
Trefwoorden: Corendon, touroperator, België, marketing

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten.
 • ||| Blogs |||

  09/07/21
  Dromomania
  Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
  07/06/21
  Bezint eer ge begint!
  Bezint eer ge begint!
  07/06/21 · Horeca · Guido Aerts | Lees meer
  De laatste dertig jaar gaan we in oktober samen met vrienden een lang weekend naar een super leuk ho...
  02/05/21
  Pegasus of luchtfietserij?
  Pegasus of luchtfietserij?
  02/05/21 · Dagrecreatie · Thijs Vossen | Lees meer
  Er zal in een ver verleden ongetwijfeld ooit een blog geschreven zijn met de titel: ‘De auto wordt...
  30/03/21
  Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
  In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
  18/03/21
  Het ontwikkelen van recreatiebedrijven begint met het eind voor ogen
  Overheden buitelen over elkaar rondom het thema: vitale verblijfsrecreatie. Terecht, want een sterke verblijfsrecreatie draagt bij aan de leefbaarheid in een stad, dorp of gemeente. Goed dat overheden daar op letten. In onze optiek hebben veel gemeenten echter weinig oog voor het sturen op nieuwe concepten die gebaseerd zijn op toeristisch-recreatieve exploitatie.

  ||| Twitter |||

  ||| Nieuws |||

  30/07/21
  Leidende tentoonstelling Fries Museum voor Arcadia bekend
  De collectie Franse impressionisten uit Museum Boijmans Van Beuningen komt volgend jaar naar Leeuwarden. Het Fries Museum maakt samen met het Rotterdamse museum een grote tentoonstelling over de invloed van het Franse licht in de 19de-eeuwse schilderkunst, met landschappen van Franse meesters als Monet en Cézanne maar ook Nederlandse kunstenaars als Maris en Weissenbruch.
  30/07/21
  Exclusief voor leden
  Pilot digitaal stoplicht systeem in horeca Dordrecht
  Dordrecht krijgt de eerste pilot met een stoplichtsysteem voor de horeca. In een gratis app is dan te zien of er in een bepaalde horecagelegenheid voldoende plek is. Het initiatief wordt ondersteund vanuit de provincie Zuid-Holland.
  29/07/21
  Slecht en minder slecht nieuws voor evenementen
  Maandag neemt het Nederlandse kabinet waarschijnlijk een beslissing over het al of niet doorgaan van eendaagse festivals zonder vaste placering. Het kort geding is daarom aangehouden. Inmiddels is ook meer duidelijk over de recente uitbraken bij festivals en horeca. Vanwege de ontwikkelingen krijgen evenementen 40 miljoen euro extra aan steun.
  29/07/21
  Visit Zuid-Limburg zoekt na watersnood tijdelijke locatie
  Beide locaties in Valkenburg van DMO Visit Zuid-Limburg zijn nog onbruikbaar na de enorme watersnood. Om gasten te helpen is een tijdelijk informatiepunt opgezet bij het station van Valkenburg maar de organisatie heeft nog een locatie nodig.
  29/07/21
  Fietspad in Project Wierdijk open
  Het fietspad Wierdijk in gemeente Hollands Kroon is klaar. De nieuwe fietsroute meandert langs de monumentale dijk en de rijke historie van het voormalige Waddeneiland Wieringen.
  29/07/21
  Via VR zomaar sprong naar 17e eeuw maken
  Kinderen zijn gek op tijdrijzen. Het kan niet maar in het Westfries Museum in Hoorn toch weer wel. In het museum kun je extra tours boeken waardoor je via een virtual reality bril opeens door Batavia loopt in 1627. Het museum verdient ook wat extra met de tours.
  26/07/21
  Doek valt voor meerdaagse evenementen
  De Alliantie van Evenementenbouwers begrijpt het besluit van de Nederlandse regering om meerdaagse evenementen waar kan worden overnacht af te gelasten. Ze roept de regering wel op om snel een besluit te nemen over de andere evenementen.
  26/07/21
  Norwegian Cruise Line vaart voor het eerst weer na 500 dagen
  Norwegian Cruise Line (NCL) heeft gisteren haar cruise comeback officieel ingeluid met een dubbel debuut: Norwegian Jade is niet alleen het eerste schip van de 17 schepen tellende vloot die na 500 dagen weer gasten verwelkomde aan boord, ze schreef ook geschiedenis voor NCL door zich als eerste schip in haar thuishaven Athene (Piraeus) te stationeren. Daar is de Griekse minister van toerisme blij mee.