Geplaatst op: 23-10-2020
Auteur: Marc Gerlings

Pathé gaat ook bezorgen met Pathé Delivery

Pathé gaat ook bezorgen met Pathé Delivery
Pathé is gestart met Pathé Delivery.

De gedeeltelijke lockdown stelt bedrijven voor uitdagingen. De bioscopen mogen nog maar 30 mensen per voorstelling ontvangen. Op zoek naar nieuwe omzetmogelijkheden. Pathé laat popcorn en andere bioscoopsnacks vanaf nu thuis bezorgen in samenwerking met Thuisbezorgd.nl onder de naam Pathé Delivery.

Filmkijkers in Amsterdam kunnen al de lekkerste Pathé producten laten thuisbezorgen, en meerdere steden zullen volgen, belooft de Pathé directie. 

Popcorn, nacho’s, hotdogs, box chips en Kids Combo’s… Ze zijn allemaal met één klik thuis op de bank te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Alle snacks zijn in combo-deals te bestellen, met een drankje naar keuze, net zoals in de bioscoop. Hiermee komt de bioscoopervaring nog meer in de thuisomgeving.

De snacks zijn te bestellen vanaf 11:00 uur tot 21:30 uur. Pathé Delivery is vooralsnog alleen beschikbaar in Amsterdam, maar zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: "Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten – ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijn ingericht – op last van de veiligheidsregio’s voor bioscoopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s.”

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland Thuisbezorgd.nl: "Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam.”

Alle Pathé bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal, en uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

Trefwoorden: film, snack, popcorn, bezorgen, beleving

CELTH
 






||| Nieuws |||

03/05/24
Exclusief voor leden
Minder natuur- en bos in Nederland
Slecht nieuws vandaag van het CBS voor de recreatie. Tussen 2013 en 2022 is de is de oppervlakte van natuur- en bosgebieden met bijna 2,5% afgenomen. en slechte zaak in een tijd dat de behoefte aan recreatieruimte, vanuit veranderd gedrag, gezondheidsaspecten en bevolkingsgroei, hard nodig is.
26/04/24
SEA LIFE Scheveningen opent interactieve tentoonstelling ‘Kracht van de Natuur’
SEA LIFE opent een nieuwe interactieve tentoonstelling over het windpark Hollandse Kust Zuid dat voor de kust van het Scheveningse aquarium ligt. Kinderen leren van de karakters Milly en Windston meer over het onderwaterleven in de Noordzee, de bouw van een windpark en over onderzoek om ecologie te versterken.
11/04/24
Exclusief voor leden
Van Gogh Nationaal Park gaat Brabant Behagen
De gemeenten Oirschot, Rucphen, Best en Tilburg zijn als eerste verkozen om mee te doen aan Brabant Behaagt, een nieuw landschapsproject van Van Gogh Nationaal Park. et Brabantse platteland moet hierdoor natuurlijker en beter beleefbaar worden. Ook moet het landschap voor boeren verdienvermogen opleveren. Zo gaan natuur, recreatie en economie hand in hand.
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
05/04/24
Exclusief voor leden
Uitkijk- en radartoren Hedwigepolder
De veelbesproken Hedwigepolder in Zeeland krijgt een uitkijktoren. Uniek is de combinatie met een radarpost van Rijkswaterstaat. De provincie Zeeland en Rijkswaterstaat hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst getekend.
29/03/24
Geopark Schelde Delta erkend als UNESCO Geopark
Het gebied van de Schelde en de Scheldemonding is geologisch, cultuurhistorisch en landschappelijk uniek. Zo uniek zelfs, dat de regio zich voortaan een UNESCO Global Geopark mag noemen.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
22/03/24
Geld voor drie recreatievie projecten op de Veluwe
Drie recreatieve projecten krijgen geld uit de Regiodeal Veluwe 2020. De 3 projecten gaan vooral over het verbeteren van de balans tussen recreatie en natuur.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.