Geplaatst op: 07-10-2020
Auteur: Redactie
NRIT

Tiny Office van Droomparken genomineerd voor architectuurprijs

Tiny Office van Droomparken genomineerd voor architectuurprijs
De Tiny Office van Droomparken is genomineerd voor de prestigieuze internationale Dezeen Award in de categorie Interior, onderdeel Small workspace interior. Tiny Offices zijn kleine, moderne werkruimtes  waar mensen in een rustige, natuurlijke en inspirerende omgeving kunnen werken.

Dezeen.com is een internationaal vermaard platform voor architectuur en design. Dezeen organiseert ieder jaar een awardsprogramma voor de categorieën Architecture, Interior en Design. Iedere categorie heeft 12 subcategorieën met 5 nominaties. Inzendingen komen van over de hele wereld. Uit de 4.200 ingediende projecten zijn er 220 projecten geselecteerd waaronder dus de Tiny Office van Droomparken in de categorie Interior, subcategorie Small workspace interior. 

Inspirerende omgeving

Tiny Offices zijn kleine, moderne werkruimtes van 2,20 x 2,75 meter met een plafondhoogte die oploopt naar 4 meter. De Tiny Offices zijn bij Droomparken in de natuur geplaatst met uitzicht over water, zodat mensen in een rustige, inspirerende  omgeving gefocust kunnen werken. De 1-persoonskantoortjes zijn ontworpen door Dutch Invertuals in samenwerking met Chris Collaris Architects.Alle elementen in de huisjes zijn functioneel: van plexiglas wanden die de ruimte optisch vergroten en kunnen worden gebruikt als whiteboard, tot akoestische wanden van vilt die ook kunnen worden gebruikt als prikbord. Er is een bureau om aan te werken en een daybed om te ontspannen. De gekozen kleuren en materialen zorgen voor een prettige en esthetische werkomgeving, en het enorme raam verbind je direct met de natuurlijke omgeving. De Tiny Offices zijn voor een dagdeel te boeken bij Droompark De Zanding in Otterlo en Droompark Spaarnwoude in Halfweg.Flexibeler werken

Het idee achter de Tiny Office is dat mensen tegenwoordig steeds flexibeler werken en niet meer altijd in ongeïnspireerde kantoorruimtes willen zijn. Daarnaast trekken stellen en gezinnen er vaker korte periodes op uit, en is het af en toe nodig om te werken of af te zonderen. Tiny Offices biedt een prettige omgeving waarin één persoon zich kan terugtrekken om te denken, werken en creëren. Dit maakt Tiny Offices nu natuurlijk ook bijzonder relevant in de coronacrisis.

Publieksverkiezing

Stemmen op de genomineerden kan tot 12 oktober via dezeen.com/awards/vote Binnen iedere categorie is er een publieksprijs en een juryprijs. De publieksprijs wordt bekend gemaakt op 19 oktober. De juryprijs wordt bekend gemaakt tijdens een live event tussen 4 en 6 november. 

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, werken

||| Blogs |||

27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
22/05/15
Managing visitor pressure in urban tourism
The discussion around the balance between visitors and inhabitants is discussed frequently in the ...
07/12/14
Trends & Hypes november 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...
10/11/14
Trends & Hypes oktober 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...
05/09/14
Trends & Hypes augustus 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

26/02/21
Europese reissector doet voorstellen om reizen weer op te starten
Vandaag hebben 60 Europese reis- en toerismeorganisaties, waarin ook de Nederlandse reisbrancheorgan...
31/01/21
Regio Zwolle lanceert ambassadeursnetwerk
De Regio Zwolle heeft online een ambassadeursnetwerk gelanceerd met in totaal zestien ambassadeurs uit de regio. Het ambassadeursnetwerk is een initiatief van Marketing Oost en is opgericht om Regio Zwolle landelijk op de kaart te zetten.
04/01/21
Stadsganzebord als coronaproof uitje
Groepswijzer.nl heeft haar succesvolle citygame het Stadsganzenbord uitgebracht in negen historische binnensteden en blijkt een coronaproof gezinsuitje.
24/12/20
Fijne feestdagen en een voorspoedig 2021
De vrijetijdssector heeft een ongekend jaar achter de rug. De COVID-19-pandemie is na de Tweede Wereldoorlog de meest ingrijpende gebeurtenis die we met z’n allen meemaken. Een jaar met vrijheidsbeperkingen, naasten die we niet konden zien of ons zijn ontvallen, ongelofelijk veel psychisch en medisch leed, maar ook hoop, veerkracht en saamhorigheid.
15/12/20
Exclusief voor leden
Rotterdam wordt gaststad van World Energy Congress in 2025 (WEC2025)
Rotterdam wordt gaststad van het World Energy Congress in 2025 (WEC2025). De World Energy Council in Londen riep WEC Netherlands uit als winnaar van de internationale biedprocedure. Het congres vindt plaats van 8 tot 11 september 2025, in het onlangs opgeleverde Rotterdam Ahoy Convention Centre als congreslocatie.
24/11/20
Maxxton en Stardekk bundelen krachten in de wereldwijde markt van hospitality SaaS-oplossingen
Maxxton en Stardekk, beide reeds jaren vooraanstaande spelers in hospitality software, bundelen de k...
07/10/20
Tiny Office van Droomparken genomineerd voor architectuurprijs
De Tiny Office van Droomparken is genomineerd voor de prestigieuze internationale Dezeen Award in de categorie Interior, onderdeel Small workspace interior.
24/09/20
De feiten: uitgaand reisverkeer harder getroffen inkomend toerisme
Dat het internationale reisverkeer van en naar ons land door de coronacrisis sterk geraakt is, mag geen verrassing zijn. Het CBS heeft nu ook cijfers die dat keihard staven.