Geplaatst op: 22-11-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Aftellen tot Recreatie Vakbeurs 2019

Meer exposanten en ruimte voor innovaties en presentaties

Aftellen tot Recreatie Vakbeurs 2019

De achttiende editie van Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg staat in de startblokken. In totaal presenteren 290 exposanten zich op 26, 27 en 28 november 2019. Dat zijn 45 exposanten meer dan vorig jaar. Voor deze editie van Recreatie Vakbeurs worden in Hardenberg alle zeven beurshallen ingezet. Beursorganisator Easyfairs verwacht zo’n 8.000 recreatieprofessionals te verwelkomen op de driedaagse vakbeurs.


Op de beursvloer van Recreatie Vakbeurs staan meerdere grote marktspelers uit diverse segmenten, zoals Arcabo (chalets), Boerplay (speeltoestellen), Booking Experts (reserveringssysteem), Miele (wasmachines en vaatwassers), Wildkamp (technische materialen), Instyle Concepts (interieur) en Aqua Drolics (zwembaden). "Alle segmenten die interessant zijn voor de recreatieprofessional, zijn op de beursvloer aanwezig. Daarnaast mogen we ook tal van nieuwkomers verwelkomen, waardoor de beursvloer voor de trouwe bezoeker ook nieuwe inzichten kan bieden”, zegt Ellen Braker namens de beursorganisatie.

Onder de nieuwkomers zijn onder meer Hanos (horeca groothandel), Maxxton (software), Spyder Wheelz (mobiliteit) en Expedia Group (online). Verder keren er een aantal exposanten terug op de beursvloer na een korte afwezigheid, waaronder TNT Speeltoestellen, Douma Outdoor Living, GroeNoord Ag & Turf (tuin & park) en iSlide Next Level Water Slide Experiences (waterglijbanen).


Gesegmenteerde beurshallen

De beursvloer is net als voorgaande edities ingedeeld op segment. Verder wordt in iedere beurshal een themaplein, stijlkamer of innovatieplein ingericht. In hal 1 zijn meerdere stijlkamers waar Instyle Concepts (woonkamer), Wegter (eetkamer), Leen Bakker (woonkamer) en Madino (terrasmeubilair) zich presenteren. Ook is in hal 1 een Innovatieplein waar verschillende exposanten hun nieuwste innovaties laten zien, zoals Hercules Speeltoestellen met hun Speel Jeep, Eijsink met een nieuwe app en EveryOffice Recreatie met een elektronisch fietsslot van AXA.


In hal 2 (Tuin & Park) wordt een compleet park ingericht dat mede wordt verzorgd door Boomkwekerij M. van den Oever. In dit park wordt eveneens het mobiliteitsparcours gerealiseerd waar bezoekers direct het rijwiel kunnen testen. Verderop in hal 2 is het Zwembadplein dat gerealiseerd wordt belevingsarchitect Stan de Haas.


In hal 3 kunnen recreatieprofessionals aanschuiven in het kennistheater. Het programma is in samenwerking met RECRON en RekreaVakkrant opgesteld in de thema’s: financiering (dinsdag), duurzaamheid (woensdag) en digitalisering (donderdag). Het Experience Center op Recreatie Vakbeurs wordt ingericht in hal 5. Hier laten exposanten hun producten ‘live’ zien en bezoekers kunnen deze direct uitproberen. Enkele exposanten die hier aanwezig zijn, zijn u. Freitzeitgeräte met Gack Spiel, JB-Inflatables, Yalp – A New Way To Play en Dutch Golf Company.

Link: https://booking.evenementenhal.nl/nl/recreatie-vakbeurs-2019/hardenberg
Trefwoorden: Vakbeurs, recreatievakbeurs, exposanten

||| Blogs |||

28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
30/06/20
De serieuze business achter prikbordjes
De serieuze business achter prikbordjes
30/06/20 · · Yvonne van den Nieuwenhuizen | Lees meer
Pinterest wordt in Nederland door bedrijven nauwelijks ingezet. Dat is jammer want je kunt er gratis meer dan 3,5 miljoen consumenten mee bereiken. Hoe? Dat lees je in het blog van Yvonne.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

04/08/20
Booking.com ontslaat kwart van personeel
Booking.com gaat wereldwijd een kwart van alle banen schrappen.
04/08/20
Consumentenbond niet blij met communicatie rond vouchers
De Consumentenbond is niet tevreden over de communicatie van reisorganisaties rond de vouchers die ANVR-reisorganisaties uitgeven met SGR-dekking.
04/08/20
Exclusief voor leden
easyJet wil op 40% capaciteit vliegen
Voor de komende drie maanden wil easyJet de capaciteit uitbreiden naar 40% van de vloot. Dat is 10% hoger dan aanvankelijk gepland.
04/08/20
Druktemonitor voor stad en regio Utrecht van start
Inwoners en bezoekers die er in de provincie Utrecht veilig op uit willen, kunnen vanaf vandaag tere...
04/08/20
Ongekende omzetgroei voor winkels in recreatieartikelen
Het tweede kwartaal heeft de Nederlandse detailhandel 5,9% meer omgezet dan een jaar eerder. Vooral de internetverkopen groeiden sterk. Voor onze branche is de omzet in recreatiegoederen relevant en die gaven een nog noot vertoonde groei te zien.
03/08/20
Campagne moet publiek weer naar bioscoop trekken
Vandaag gaat de campagne Ganaardefilm.nl van start met twee spots die te zien zijn op televisie, online en op social media. Dat is hard nodig want het publiek weet de weg naar de bioscoop nog niet te vinden.
03/08/20
Intensieve samenwerking tussen De Jong Intra en Oad
De coronacrisis levert ook mooie initiatieven op. De Jong intra vakanties en Oad gaan intensief samenwerken bij de uitvoer van de busreizen. Per direct vertrekken de reizen van beide organisaties vanaf hetzelfde vertrekpunt in Zeddam.
03/08/20
Winactie Duitse trips bij Bever
Winkelketen van outdoor producten Bever heeft een winactie opgezet met het Duits Verkeersburo. Vijf ...