Geplaatst op: 16-09-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Breda gaat Cityhosts Spaanse cursus geven

Breda gaat Cityhosts Spaanse cursus geven

Gisteren is de Vuelta in Madrid gefinished en kan Nederland zich opmaken voor de start in 2020. Start- en finishplaats Breda maakt zich daar nu al voor op en gaat Cityhosts werven die gratis Spaanse les krijgen. Citymarketing Breda werkt hierin samen met de Breda University of Applied Sciences.


Breda is een gastvrije stad en dat wil ze ook tijdens de ontvangst van La Vuelta in 2020 zijn. De stad wordt straks overspoeld met naar verwachting vele tienduizenden mensen. Onder hen ook veel Spanjaarden. "Wat is er gastvrijer dan dat zij in hun eigen taal worden aangesproken”, schrijft Citymarketing Breda. "Precies 76 Bredanaars – dat aantal is uiteraard afgeleid van het kengetal 076 – vormen straks het 100% welkomstteam dat door Citymarketing Breda wordt opgericht. Zij staan klaar om de Spaanstalige organisatoren, sporters, wielerfans en andere gasten in het Spaans de weg te wijzen en te begeleiden, zowel achter de schermen als op openbare plaatsen.”

Wie kan meedoen?


Inwoners van Breda die ten minste achttien jaar oud zijn, voldoende tijd hebben om een taalcursus te volgen, trots zijn op de stad en gastvrijheid met hoofdletters spellen, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor een taak als cityhost. De 076 uitverkorenen krijgen bij Breda University of Applied Sciences gratis taalles in de avonduren. Dat alles om ervoor te zorgen dat Breda tijdens La Vuelta op de beste manier op de internationale kaart wordt gezet. Medio november wordt bekendgemaakt wie het Bredase 100% welkomstteam mogen vertegenwoordigen. 


Daarnaast kan iedereen met een goed idee om van La Vuelta een groot feest te maken, dit indienen via www.lavueltaholanda.com/events.

La Vuelta Holanda


De provincies Noord-Brabant en Utrecht vormen 14, 15 en 16 augustus samen het decor van de start van de 75ste editie van La Vuelta. Na een ploegentijdrit in Utrecht (23 kilometer) is er op dag twee een rit in lijn (183 kilometer) tussen Den Bosch en Utrecht. In de derde etappe (194 kilometer) zijn de start en finish in Breda. Tijdens die rit maakt het peloton kennis met Breda en de prachtige omgeving van West-Brabant. De wedstrijd wordt in 189 landen uitgezonden. La Vuelta Holanda, zoals de gezamenlijke organisatie in Noord-Brabant en Utrecht heet, is al lange tijd actief om van La Vuelta een groot succes te maken.Trefwoorden: evenementen, gastvrijheid, noord-brabant

||| Blogs |||

30/06/20
De serieuze business achter prikbordjes
De serieuze business achter prikbordjes
30/06/20 · · Yvonne van den Nieuwenhuizen | Lees meer
Pinterest wordt in Nederland door bedrijven nauwelijks ingezet. Dat is jammer want je kunt er gratis meer dan 3,5 miljoen consumenten mee bereiken. Hoe? Dat lees je in het blog van Yvonne.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
29/05/20
Niet doemdenken maar doendenken
Patronen doorbreken is moeilijk. En dat is precies wat er in deze tijden noodzakelijk is.
29/05/20
Wie breekt de macht van de Online Travel Agency’s?
Leisure Brains begrijpt er geen (J)OTA van dat er nog een OTA bestaat…. Ze vragen zich af of omdenken kans van slagen heeft.
13/05/20
Meer marketing? Nu even geen Holland-promotie!
Hans van Leeuwen vindt dat er geen geld moet worden gestoken in Holland Promotie maar juist ondernemers moeten worden ondersteund.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

11/07/20
Antwerpen maakt site met groen dicht bij huis
Tijdens de coronacrisis werden we gedwongen recreatie dicht bij huis te zoeken. Voor veel consumenten begon een zoektocht naar mooie natuur in de buurt. Om dat te faciliteren heeft de provincie Antwerpen een GroenZoeker gemaakt.
11/07/20
MarketingOost ontwikkelt ‘Hier-moet-je-zijn’ widget
MarketingOost voert diverse campagnes om toeristen te interesseren voor een bezoek aan Overijssel.Om te zorgen dat alle ondernemers eenvoudig online kunnen aansluiten bij deze campagne heeft MarketingOost een widget ontwikkeld.
11/07/20
Prognose toerisme in Amsterdam: -62% tot -74%
Amsterdam verwacht dit jaar tussen de 62% tot 74% minder verblijfsbezoekers. Ook het dagbezoek krijgt een flinke knauw en daalt met 44% tot 54%. Dat heeft de dienst Onderzoek, informatie en Statistiek berekend.
11/07/20
Levensgrote KLM DC-3 is Madurodam’s nieuwste attractie
Madurodam heeft een nieuwe attractie waar de luchtvaart en de Nederlandse ondernemersgeest centraal staat. Na een bouwtraject van ruim 1,5 jaar opende de cabin crew vanochtend voor het eerst voor bezoekers de deur in van de levensgrote zilvergrijze KLM DC-3.
11/07/20
Eerste Vestingstedenroute gelanceerd
De eerste autoroute voor vestingsteden is een feit. Gisteren werd in het Brabantse Geertruidenberg de Zuiderwaterlinieroute geopend.
11/07/20
Pintransacties herstellen maar niet in vrije tijd
Consumenten betalen weer bijna net zoveel met pin als in dezelfde periode een jaar geleden. Maar de verschillen tussen de branches zijn aanzienlijk.
11/07/20
Horeca verkocht 80.000 waardebonnen
Het initiatief ‘Help de Horeca’ heeft maar liefst 3,7 miljoen euro opgeleverd voor horecazaken in Nederland.
10/07/20
Bezoekerslift Utrechtse Dom open
De 24-jarige Thom Stulen is vrijdag als eerste met de bezoekerslift van de Utrechtse Domtoren omhoog...