Geplaatst op: 22-08-2019
Auteur: Ton Vermeulen
PleisureWorld NRIT

Wat levert een terras in een topweek op?

Wat levert een terras in een topweek op?
Bron: Pixabay
Nederland wordt mede als gevolg van de klimaatverandering steeds meer een terrasland. Maar hoeveel levert een terras een ondernemer eigenlijk op? Misset Horeca zocht het uit en vroeg de ondernemers van de terras Top 100 naar hun omzet en personeelsinzet in een topweek. Meest opvallende resultaat: een groter terras levert niet altijd meer omzet op. Kleine terrassen  Terrassen tot 100 m2 leveren in een topweek met gemiddeld 2.182 kassabonnen een weekomzet van zo’n 50 duizend euro op, gemiddeld 23 euro per bon....

Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
E-mailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?

Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid

 Proeflidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Jaarlidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Bedrijfslidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform

Stopt automatisch
Compleet individueel
lidmaatschap
Compleet bedrijfs-lidmaatschap
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform90 dagen365 dagen365 dagen
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank
Nieuwsbrief NRIT Actueel
Recreatie & Toerisme
Vrijetijdstudies
Toegang zonder inloggen
€ 45,-
€ 165,75 per jaarVanaf € 331,50 per jaar
Probeer nu
Bestel nu
Bestel nu
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, ondernemen, omzet, terrassen

||| Blogs |||

13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/01/20
Subsidiedatabank Koninklijke Horeca Nederland gratis toegankelijk voor leden
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is het nieuwe jaar gestart met een samenwerking met Vindsubsidies...
17/01/20
Staatssecretaris Blokhuis en Koninklijke Horeca Nederland presenteren e-learning verantwoord alcohol schenken
Samen met staatssecretaris Blokhuis (VWS) presenteerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) – tijden...
17/01/20
Peter Bruins van restaurant de Bokkedoorns eerste winnaar van Michelin-award voor uitmuntend gastheerschap
Tijdens de feestelijke gidspresentatie van Michelin 2020 op maandag 13 januari 2020 in het DeLaMar T...
17/01/20
Eerste restaurant via Voice reserveren
Bar-restaurantketen STAN&CO, onderdeel van Debuut Horeca, is het eerste Nederlandse horecaconcep...
17/01/20
Horecava groeit stevig mee met de horeca
In totaal bezochten 75.000 foodservice professionals de nationale vakbeurs. Dit is een groei van rui...
14/01/20
Werkgelegenheid in horeca blijft groeien
Er werken steeds meer mensen in de Nederlandse horeca, vorig jaar zo’n 466 duizend. Omdat de branche wordt gekenmerkt door een hoge arbeidsdynamiek zijn tussen 2020 en 2025 jaarlijks 150 duizend nieuwe mensen nodig. Voor de komende jaren blijft het vinden van voldoende personeel in de horeca nog steeds lastig.
13/01/20
Exclusief voor leden
Horeca voorziet uitdagend jaar
Brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland presenteerde vandaag op de eerste dag van de Horecava haar economische analyse van 2019. Met een inzakkend omzetvolume, een sterk groeiend aanbod, concurrentie van alle kanten en mindere verwachtingen van ondernemers een uitdagend jaar voor de horeca.
10/01/20
Strandplevier Suites neemt afscheid van Roompot en gaat zelf verhuren
Tegenvaller voor Roompot en een succesje voor Booking Experts. Strandplevier Suites neemt afscheid van de verhuurorganisatie van Roompot en gaat haar 43 suites op Texel zelf verhuren.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk