Geplaatst op: 26-01-2022
Auteur: Marc Gerlings

Giftcard van het jaar 2021 / 2022

Giftcard van het jaar 2021 / 2022
Foto: VVV Nederland
Gister werd de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2021/2022 gepresenteerd. De VVV Cadeaukaart kwam als winnaar tevoorschijn in de categorie Multi Keuze Cadeaukaart.  De kaart VVV Lekkerweg won de titel in de categorie Dagje, Avondje Uit. In de categorie Overnachten & Reizen won WeekendjeWeg Cadeau Card.

Consumenten konden stemmen op hun favoriete cadeaukaart en op 25 januari zijn de winnaars bekend gemaakt. Voortaan mogen de VVV Cadeaukaart en de VVV Lekkerweg (voor categorie Dagje je en avondje uit) de titel ‘Giftcard van het Jaar 2021/2022’ gebruiken. 

Bij Sport & Actief won de ANWB cadeaukaart. Bij categorie Belevenissen won GiftforYou. De overall winnaar werd de bol.com cadeaukaart.

Reactie van VVV op de twee winnende kaarten

De VVV Cadeaukaart werd door de consument gekozen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Multi Keuze Cadeaukaart. "Wij zijn bijzonder blij dat consumenten onze VVV Cadeaukaart als beste hebben gekozen. De combinatie van de lange geldigheid van de cadeaukaart en dat je hem kunt besteden in winkels en webshops, maar ook in restaurants en voor allerlei belevenissen is uniek en consumenten waarderen dat door op ons te stemmen”, aldus Linda de Lange, Marketing Manager bij VVV Cadeaukaarten. De VVV Lekkerweg, winnaar in de categorie Dagje, Avondje Uit, kan gebruikt worden voor een dagje uit of nachtje weg. Linda de Lange: "Wij zijn trots dat maar liefst twee van onze cadeaukaarten de prestigieuze titel ‘Giftcard van het Jaar’ mogen dragen. Steeds meer consumenten ervaren de oneindige mogelijkheden met de VVV Cadeaukaarten.”

De Giftcard van het Jaar Verkiezing

De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een verkiezing waar consumenten via de website Giftcardvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. Er kon gestemd worden in de periode van 19 oktober tot en met 17 november 2021 in 14 verschillende categorieën.

Trefwoorden: giftcard, verkiezing, weekendje weg, overnachten,

||| Blogs |||

02/05/21
Pegasus of luchtfietserij?
Pegasus of luchtfietserij?
02/05/21 · Dagrecreatie · Thijs Vossen | Lees meer
Er zal in een ver verleden ongetwijfeld ooit een blog geschreven zijn met de titel: ‘De auto wordt...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/05/22
Is de winstwaarschuwing nodig?
Anouk van Eekelen is een van de topsprekers bij de gratis online inspiratiesessie 'Actieagenda en de boost voor bestemming Nederland'. Anouk weet perfect te vertellen over de kansen en uitdagingen waar Nederland te maken heeft.
23/05/22
‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ biedt 10 belevingsroutes
Op zondag 22 mei zijn tien nieuwe fietstochten met spelelement in het ‘Land van Ravenstein’ gelanceerd (Brabant). Tijdens deze prachtige routes rondom de huidige gemeenten Boekel, Maashorst en Oss ontdek je welke culturele geschiedenis hier schuilgaat. De routemakers voegden ook een spelelement toe.
23/05/22
Ontdek de ‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ tijdens nieuwe fietstochten
 Vandaag zijn tien nieuwe fietstochten met spelelement in het ‘Land van Ravenstein’ gelance...
23/05/22
Exclusief voor leden
De schuldenberg is hoog bij horeca en recreatie
Bijna één op de vijf ondernemers (met meer dan vijf werknemers) geeft aan meer schulden te hebben dan voor de corona-crisis. Vooral bedrijven in de horeca (50,6%) en in de sector cultuur, sport en recreatie (41,7%) geven aan dat de schuldenlast hoger is dan voor de crisis. Er is ook uitgezocht hoeveel tijd de bedrijven nodig hebben om de schuld af te lossen.
23/05/22
Netwerkmiddag recreatie en toerisme in Utrecht
De netwerkmiddag vond plaats op vrijdag 20 mei. Bart Blikman (general manager Carlton President en bestuurslid van het Hoteloverleg HOST) heette de aanwezigen welkom en sprak over de aantrekkende bezoekerseconomie. Daarna ging het over provinciaal beleid, actuele programma's voor de Utrechtse regio en data.
20/05/22
Lichtplan Arnhem zet gevels beter in het licht
Bezoekers die 's avonds je stad binnenkomen wil je ook een aantrekkelijk stadbeeld bieden. Arnhem ma...
19/05/22
Exclusief voor leden
Trend: langere fietsafstanden met pedelec
Om vlot, veilig en comfortabel in de provincie Utrecht en Zuid-Holland te kunnen fietsen, lanceren de Fietsersbond en provincie Utrecht vandaag op de Fiets naar je Werk-dag de uitbreiding van de Pedelecplanner.
17/05/22
Krapte op de arbeidsmarkt met nationaal record vacaturegraad in horeca
De spanning op de arbeidsmarkt is in het eerste kwartaal van 2022 verder toegenomen. Stonden er in het laatste kwartaal van 2021 nog 106 vacatures tegenover elke 100 werklozen, een kwartaal later is dat opgelopen tot 133 per 100. De vacaturegraad in de horeca heeft het landelijk record te pakken. Voor het eerst is de vacaturgraad in de horeca op 112 uitgekomen in het eerste kwartaal van 2022.