Geplaatst op: 18-01-2024
Auteur: Marc Gerlings

Esther Vergeer geeft inspirerende sessie bij Recreatie Next Level

Esther Vergeer geeft inspirerende sessie bij Recreatie Next Level

Zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken zijn twee van de vele sprekers die deel uitmaken van het omvangrijke programma van Recreatie Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie op 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem.


Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs. De eerste editie focust zich op de segmenten Digitalisering en Marketing, Recreatietechniek en Dienstverlening. Voor bezoekers is Recreatie Next Level gratis toegankelijk, je moet je wel registreren. Een hoogtepunt van het programma van Recreatie Next Level is de inspirerende lezing van Esther Vergeer, meervoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis op donderdag 25 januari om 11.30 uur. Vergeer heeft niet alleen ongeëvenaard succes behaald in de rolstoeltenniswereld, ze is ook een inspirerend figuur voor iedereen die geïnteresseerd is in thema’s als doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het bereiken van topprestaties.


Krachtige mindset

Tijdens haar lezing deelt Vergeer haar persoonlijke ervaringen en inzichten, waarbij ze de nadruk legt op de kracht van de juiste mindset, vastberadenheid en strategie om ogenschijnlijk onmogelijke doelen te bereiken. Haar lezingen zijn een ware bron van inspiratie en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in de recreatiesector. Vergeer staat ook open voor vragen van recreatieprofessionals, met name over mobiliteit op vakantieparken. Haar ervaring en expertise bieden een interessant perspectief op hoe de recreatiesector zich verder kan ontwikkelen om tegemoet te komen aan diverse behoeften.

Op de eerste dag van Recreatie Next Level geeft Goof Lukken om 11.30 uur een keynote met de nieuwste trends voor het komende seizoen. Lukken is een bekende trendwatcher in de recreatiebranche. Het programma op Recreatie Next Level bestaat verder uit een lezing energiemonitoring op recreatiebedrijven, toegankelijkheid in recreatie voor mensen met een beperking, waar is het avontuur en hoe automatisering kan helpen in tijden van arbeidskrapte. Ook kunnen bezoekers op beide dagen een workshop smartphonefotografie en slim gebruik maken van recensies volgen. Verder zijn er op beide dagen ronde tafel sessies, op dag 1 over ‘Hoe word je het meest duurzame vakantiepark van Nederland?’ en op dag 2 over ‘Balans tussen persoonlijk contact en digitalisering’.

Trendrapport 2024: de highlights

NRIT presenteert op 25 januari, de highlights van het jaarlijkse Trendrapport. Met op het podium de drijvende kracht achter het Trendrapport, redacteur Ton Vermeulen. De presentatie vindt plaats in de 'Recreatie Studio' van 12.00 tot 12.30. Wil je daar bij zijn? Registreer je dan gratis als bezoeker en kom luisteren.


Praktische informatie

Recreatie Next Level is te bezoeken op woensdag 24 januari en donderdag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct gelegen aan de A15 en op steenworpafstand van de A27 en A2. Recreatie Next Level is dé vakbeurs voor ondernemers in de recreatiesector met ambitie. Het evenement biedt een platform voor kennisdeling en netwerken, waarbij belangrijke thema's zoals digitalisering, marketing, dienstverlening en recreatietechniek centraal staan. Voor meer informatie: www.recreatie-nextlevel.nl.


Trefwoorden: Recreatie Next Level, congres, vakbeurs

CELTH
 








||| Nieuws |||

29/08/24
Exclusief voor leden
Interactieve beleving fort Nigtevecht
Hoe werkt een waterlinie? Hoe vuur je een kanon af? Hoe was het soldatenleven in de Eerste Wereldoorlog op het fort? De antwoorden op deze vragen krijg je in de multimediale en interactieve beleving ‘Bewapend met water’ van Natuurmonumenten op Fort bij Nigtevecht bij Abcoude.
28/08/24
Exclusief voor leden
Kinepolis opent nieuwe ScreenX-zalen in Almere en Breda
Kinepolis breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe ScreenX-zalen in Almere en Breda. ScreenX biedt een unieke 270 graden filmervaring door niet alleen het scherm voor je, maar ook de zijwanden te gebruiken.
27/08/24
Exclusief voor leden
Oplopende arbeidskosten en verliezen in gastvrijheidssector
Bedrijven in de gastvrijheidssector zijn minder positief over de bedrijfsresultaten van het afgelopen halfjaar dan de gemiddelde Nederlandse ondernemer. Ze zijn wel positiever over de arbeidsmarkt en ervaren als gevolg van het tekort aan personeel minder vaak een hoge werkdruk.
20/08/24
Center Parcs en Festival TREK slaan handen ineen voor groene picknick
Festival TREK viert dit jaar zijn tiende jubileum met een bijzondere samenwerking. Midden in het Máximapark, tijdens het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, wordt een speciale picknickarea ingericht door Center Parcs.
14/08/24
Noordwijk verwelkomt 12.000ste passagier in de Beach Shuttle
Noordwijk heeft vandaag de 12.000ste passagier van de Beach Shuttle verwelkomd. De Beach Shuttle, die al veertien zomerseizoenen actief is, lijkt in 2024 af te stevenen op een nieuw bezoekersrecord.
09/08/24
Veel vernieuwingen op bijna uitverkochte Recreatie Vakbeurs
Recreatie Vakbeurs, het evenement voor de recreatieondernemer, is bijna volgeboekt. Vijf van de acht beurshallen zijn compleet volgeboekt en in de andere drie hallen is nog beperkt ruimte, waaronder in het segment met horecaleveranciers.
09/08/24
Onderzoek onder waterrecreanten naar vaarwegen
Onderzoeksbureau Ipsos I&O doet in opdracht van het Ministerie van I&W en de provincies onderzoek naar de mening en beleving van de vaarwegen door watersporters en -recreanten, onder wie recreatievaarders, zeilen, motorboot en kano.
09/08/24
Vlaamse Parken bundelen micro-avonturen voor actieve dichtbij vakanties
Micro-avonturen staan steeds meer in de belangstelling. In de komende editie van R&T Magazine een interview met micro-avonturier Brigitte Ars. Ook Vlaanderen ziet de potentie van micro-avonturen en gaat het aanbod nu bundelen.