04-11-2021: 20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam

20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam
Na de afgelopen 5 jaar als locatie het Beatrix gebouw in Utrecht gebruikt te hebben, zal de 20ste editie van Travel Pressentation op 4 november gaan plaatsvinden in het Hard Rock Hotel American in Amsterdam. 

Op deze netwerkbijeenkomst promoten deelnemende toeristische organisaties waaronder landelijke en regionale verkeersbureaus, hotelketens en bungalowparken, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en direct sellers zich aan uitgenodigde print media, bloggers en influencers. De persdag is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications, Communigate, USP Marketing PR en het verkeersbureau Wallonië België Toerisme, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste toeristische persevent qua aantal participanten én qua aantal bezoekende media. Het wervingstraject is gestart. Alle participanten worden op de website www.travelpressentation.nl vermeld.

‘Het concept van de persdag staat als een huis. Ieder jaar zijn tussen de 30 en 35 reisbedrijven uit vele segmenten van de reissector vertegenwoordigd én trekt het tussen 100 en 120 journalisten en bloggers. Na 1,5 jaar van Zoom- en Teammeetings snakken we met zijn allen weer naar real-live bijeenkomsten en zal deze jubileumeditie een feestje gaan worden. De een-op-een gesprekken zijn een uitermate efficiënte en praktische manier om veel reisnieuws te vergaren, onderlinge afspraken te maken en samenwerkingen te realiseren’, stelt de organisatie. Travel Pressentation België zal begin 2022 georganiseerd gaan worden in Antwerpen.


Meer informatie op: http://www.travelpressentation.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

15/10/21
Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport
Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven ...
12/10/21
Exclusief voor leden
Greenkey Gold certificering voor alle Snowworld vestigingen
Afgelopen vrijdag 8 oktober ontving SnowWorld Rucphen de gouden status ontvangen van het duurzaamheidslabel Green Key. In het bijzijn van SnowWorld CEO Wim Hubrechtsen werd de Gouden status verleend door Green Key directeur Erik van Dijk.
11/10/21
Deel horecapersoneel en schoonmakers krijgt voedselhulp
Ondanks de corona-versoepelingen zijn duizenden mensen in Nederland nog steeds dagelijks in nood. Zij zijn afhankelijk van voedselhulp. Ook hebben ze grote behoefte aan verzorgingsproducten. Dat geldt onder meer voor delen van het horecapersoneel en van schoonmakers.
08/10/21
Prima julimaand voor Nederlandse verblijfsrecreatie
Hoe is de eerste zomervakantiemaand voor de Nederlandse logiesaccommodaties verlopen? De redactie van NRIT duikt in de cijfers van het CBS.
07/10/21
ING sector-update Leisure: Investeer in een groene toekomst
De leisure-experts van ING hebben een nieuw sectorupdate voor de sector gemaakt. Deze staat helemaal in het teken van investeren in een groene toekomst. Wat hebben de experts voor tips?
06/10/21
Rechtszaak om coronatoegangsbewijs verloren
Het coronatoegangsbewijs is een proportionele maatregel van de overheid om de pandemie te beteugelen. Door de toepassing van dit instrument worden bovendien grond- en mensenrechten niet onevenredig geschonden. Ook is er een wettelijke grondslag voor het coronatoegangsbewijs.
05/10/21
Inschrijven op Horecava Innovation Award kan nog tot 22 oktober
De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2022 is in volle gang. Tot en met 22 oktober 2021 kunnen bedrijven hun innovatie of noviteit insturen.
28/09/21
Een dementievriendelijke horeca is nodig om gasten met dementie te blijven ontvangen
Moeite hebben om de menukaart te begrijpen, drukte ervaren, niet altijd begrepen worden door het per...