27-06-2023: Embrace Growth

Embrace Growth
Op dinsdag 27 juni organiseert BookingExperts de eerste editie van het kennisevent Embrace. Voor en door professionals die dagelijks te maken hebben met de nieuwste vraagstukken binnen de recreatiesector. 

We kunnen niet om automatiseren heen. Technologische ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op. Kijk in gedachten even 5 jaar terug en wat er nu allemaal mogelijk is, waar staan we dan over 5 jaar of over 10 jaar? Bestaat de receptie dan bijvoorbeeld nog wel? Willen we nog wel weken op dezelfde plek op vakantie of zijn het alleen maar korte verblijven? We moeten ons hier echter niet door laten afschrikken. De kunst is juist om deze technologie te omarmen en te kijken hoe en waar je deze kan inzetten om je onderneming sterker te maken, te laten groeien. Technologie moet nu ingezet worden zodat je klaar bent voor de volgende generatie bezoekers. 

De unieke locatie in Enschede 'De Grolsch Veste' wordt op deze dag het toneel van een evenement waar kennisdeling centraal staat. Keynotes zijn ondermeer Victor Mids, Ben van der Burg en Tim Lammers. Toegang is gratis na aanmelding. 


Meer informatie op: https://www.bexevents.nl

||| Nieuws |||

22/09/23
Exclusief voor leden
Waarom is het perspectief duurzaam vliegen met waterstof voor Rotterdam zo goed?
Op de startbaan ziet het er nog klein uit maar de drone met waterstof als brandstof kan het pad vrijmaken voor Ă©chte vluchten. Waterstof lijkt voor Rotterdam The Hague Airport een snellere optie voor de ontwikkeling van duurzaam vliegen dan een vliegtuig gevuld met zware batterijen.
20/09/23
Exclusief voor leden
TUI Airline vermindert verbruik brandstof met machine learning
TUI Airline zet de SITA OptiClimb® in bij de vijf van haar luchtvaartmaatschappijen als onderdeel van de duurzaamheidsagenda van de groep om de uitstoot van luchtvaartmaatschappijen te verminderen. De bredere inzet van SITA's technologie volgt op het succes van de gedeeltelijke inzet in 2022. Hierdoor kan tot 200 kg brandstof en 600 kg CO2 per vliegtuig per dag worden bespaard.
20/09/23
Exclusief voor leden
Apollo breidt snel uit met winteraanbod naar de zon
Nu breidt de touroperator zijn aanbod uit en lanceert een breed winterprogramma met 11 verschillende bestemmingen in vier landen.
18/09/23
Exclusief voor leden
Na dreigen met acties 13,7% loonsverhoging voor grondpersoneel KLM
Vakbonden en werkgever KLM zijn er na stevige onderhandelingen uit. 13,7% loonsverhoging over 2 jaa...
18/09/23
Exclusief voor leden
Schiphol bouwt grootste autoverhuurlocatie van Nederland
Op Schiphol is gestart met de bouw van een nieuwe autoverhuurlocatie. Het Car Rental Service Center wordt de grootste faciliteit van autoverhuurders in Nederland en biedt plaats aan circa 2500 auto's.
11/09/23
Exclusief voor leden
Bureau NXT verandert naam
NXT Content gaat verder onder de naam NXT Agency. De afgelopen jaren heeft het Amsterdamse pr-bureau zich flink ontwikkeld waardoor NXT Content niet meer past bij de diensten die werden aangeboden.
07/09/23
Stip groeit met 40%
Stip Reizen viert dit jaar haar 15-jarig jubileum met een gloednieuwe website. Het jubilerende Stip Reizen heeft dit jaar een spectaculaire groei doorgemaakt, vooral op het gebied van cruisevakanties. Met partners wordt dat aanbod nog verder uitgebreid.
07/09/23
Exclusief voor leden
September weer een topmaand voor Eindhoven Airport?
Eindhoven Airport verwacht mooie cijfers in de maand september. Het aantal vliegbewegingen zit dicht bij die van de maand augustus 2023 en dat was de drukste maand ooit voor deze luchthaven.