27-06-2023: Embrace Growth

Embrace Growth
Op dinsdag 27 juni organiseert BookingExperts de eerste editie van het kennisevent Embrace. Voor en door professionals die dagelijks te maken hebben met de nieuwste vraagstukken binnen de recreatiesector. 

We kunnen niet om automatiseren heen. Technologische ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op. Kijk in gedachten even 5 jaar terug en wat er nu allemaal mogelijk is, waar staan we dan over 5 jaar of over 10 jaar? Bestaat de receptie dan bijvoorbeeld nog wel? Willen we nog wel weken op dezelfde plek op vakantie of zijn het alleen maar korte verblijven? We moeten ons hier echter niet door laten afschrikken. De kunst is juist om deze technologie te omarmen en te kijken hoe en waar je deze kan inzetten om je onderneming sterker te maken, te laten groeien. Technologie moet nu ingezet worden zodat je klaar bent voor de volgende generatie bezoekers. 

De unieke locatie in Enschede 'De Grolsch Veste' wordt op deze dag het toneel van een evenement waar kennisdeling centraal staat. Keynotes zijn ondermeer Victor Mids, Ben van der Burg en Tim Lammers. Toegang is gratis na aanmelding. 


Meer informatie op: https://www.bexevents.nl

||| Nieuws |||

22/09/23
Exclusief voor leden
Beschikbaar inkomen stijgt
Het reëel beschikbaar inkomen van huishoudens was in het tweede kwartaal van dit jaar 1,4 procent hoger dan een jaar eerder. Dat lijkt een goed signaal voor de vrijetijdseconomie. Daarmee hebben gezinnen genoeg in de huishoudbeurs om te besteden aan toerisme en recreatie.
21/09/23
Aantrekkelijk rivierpark Tweestromenland door niet baggeren
Het is voor recreatie een aantrekkelijke optie. Stop met het baggeren en laat de natuur meer het werk doen en daarmee ontstaat de basis voor een recreatief aantrekkelijk rivierpark. Het ontwerp voor de Nieuwe Waterweg ontving hiervoor de Eo Wijersprijs. Dit ontwerp kan leiden tot een nationale verandering.
20/09/23
Nieuwe entree en bewegwijzering voor Park Vliegbasis Soesterberg
De wandelroutes en fietspaden op Park Vliegbasis Soesterberg hebben deze week een duidelijke bewegwijzering gekregen. Bovendien heeft het park aan de noordzijde een nieuwe toegang.
20/09/23
Bezoekerscentrum Binnenhof Renovatie open in november
Viel het je gisteren ook op dat de Prinsjesdag rijtoer niet op het Binnenhof kwam? Dat plein is veranderd in een grote bouwput. Voor bezoekers wordt die historische locatie in november veel duidelijker met de opening van het ‘Informatiecentrum Binnenhof Renovatie’.
19/09/23
R&T magazine september 2023 – interview Rob van Gijzel
We moesten met het redactieteam van R&T magazine de hoogste vorm van flexibiliteit opzoeken voor een bijzonder interview. We kregen Rob van Gijzel voor de microfoon. Van Gijzel is de voorzitter van de Taskforce Gastvrijheidssector. We hebben nog meer grote dossiers tegen het licht gehouden. Dinsdag en woensdag ontvangen de R&T-abonnees hun magazine.
15/09/23
Exclusief voor leden
EuroParcs biedt verzorgde excursiereizen vanuit Limburg
EuroParcs introduceert een nieuw concept. De vakantieparkenaanbieder gaat volledig verzorgde excursiereizen aanbieden in samenwerking met Hop On Hop off Holland.
13/09/23
Digitale innovatie wandelgids
Nivon maakt heel veel recreanten blij met mooie wandelgidsen. Voor het eerst stapt de organisatie over naar een half digitale gids. Veel beter voor de gebruiker en de gids blijft langer houdbaar.
11/09/23
Doorfietsroute Utrecht – IJsselstein ligt stil door kabels en wortels
Een fietsverbinding lijkt eenvoudig aan te leggen maar dat is bij IJsselstein toch net anders. De doorfietsroute die aangelegd wordt, ligt tijdelijk stil. Eerst moeten andere partijen aan de slag met kabels.