04-11-2021: 20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam

20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam
Na de afgelopen 5 jaar als locatie het Beatrix gebouw in Utrecht gebruikt te hebben, zal de 20ste editie van Travel Pressentation op 4 november gaan plaatsvinden in het Hard Rock Hotel American in Amsterdam. 

Op deze netwerkbijeenkomst promoten deelnemende toeristische organisaties waaronder landelijke en regionale verkeersbureaus, hotelketens en bungalowparken, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en direct sellers zich aan uitgenodigde print media, bloggers en influencers. De persdag is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications, Communigate, USP Marketing PR en het verkeersbureau Wallonië België Toerisme, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste toeristische persevent qua aantal participanten én qua aantal bezoekende media. Het wervingstraject is gestart. Alle participanten worden op de website www.travelpressentation.nl vermeld.

‘Het concept van de persdag staat als een huis. Ieder jaar zijn tussen de 30 en 35 reisbedrijven uit vele segmenten van de reissector vertegenwoordigd én trekt het tussen 100 en 120 journalisten en bloggers. Na 1,5 jaar van Zoom- en Teammeetings snakken we met zijn allen weer naar real-live bijeenkomsten en zal deze jubileumeditie een feestje gaan worden. De een-op-een gesprekken zijn een uitermate efficiënte en praktische manier om veel reisnieuws te vergaren, onderlinge afspraken te maken en samenwerkingen te realiseren’, stelt de organisatie. Travel Pressentation België zal begin 2022 georganiseerd gaan worden in Antwerpen.


Meer informatie op: http://www.travelpressentation.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

14/10/21
Exclusief voor leden
Jorrit Hendriks en Laurens Taekema richten platform Ecohuisje op
Op de website Ecohuisje.nl worden louter duurzame accommodaties getoond, van tiny house tot luxe vil...
13/10/21
Europarcs verbetert website en leidt dat tot betere conversie?
De website van vakantieparkenketen Europarcs is vernieuwd - www.europarcs.nl. "Een prachtig nieuw design, nog meer voorkeuren die jij kan invullen, nog meer parken in binnen- en buitenland", meldt het bedrijf trots.
11/10/21
Deel horecapersoneel en schoonmakers krijgt voedselhulp
Ondanks de corona-versoepelingen zijn duizenden mensen in Nederland nog steeds dagelijks in nood. Zij zijn afhankelijk van voedselhulp. Ook hebben ze grote behoefte aan verzorgingsproducten. Dat geldt onder meer voor delen van het horecapersoneel en van schoonmakers.
08/10/21
Center Parcs beleeft primeur met eerste waterglijbaan met virtuele looping
In Center Parcs De Kempervennen doen twee nieuwe, spectaculaire glijbanen hun intrede. Zo zal in het...
08/10/21
Prima julimaand voor Nederlandse verblijfsrecreatie
Hoe is de eerste zomervakantiemaand voor de Nederlandse logiesaccommodaties verlopen? De redactie van NRIT duikt in de cijfers van het CBS.
08/10/21
Cursus biodiversiteit versterken op het vakantiepark krijgt vervolg
Volgens de deelnemende recreatieondernemers was het een groot succes: de cursus die het programma Vitale Vakantieparken dit jaar voor hen organiseerde. In die cursus gingen ze aan de slag met het versterken van de biodiversiteit op en rond hun park. Het resultaat? Blije en tevreden deelnemers van zes Veluwse campings en parken. Een tweede cursusronde start nog dit najaar.
07/10/21
ING sector-update Leisure: Investeer in een groene toekomst
De leisure-experts van ING hebben een nieuw sectorupdate voor de sector gemaakt. Deze staat helemaal in het teken van investeren in een groene toekomst. Wat hebben de experts voor tips?
06/10/21
Tweede park voor MarinaParken
Het nieuwe label MarinaParken ontwikkelt haar tweede park bij Loosdrechtse Plassen. Het eerste park, Bad Nederrijn in Maurik werd op 1 juli van dit jaar geopend. Kenmerkend voor MarinaParken is dat ze direct aan het water zijn gelegen en de beschikking hebben over een eigen jachthaven of ligplaatsen.