13-09-2020: webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede

 webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede
Afbeelding van Jagrit Parajuli via Pixabay
MarketingOost organiseert op donderdagmorgen 24 september het webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzesteden. De bijeenkomst is voor vrijetijdsondernemers, horeca, cultuur, retail, overheden & belanghebbende organisaties en staat onder leiding van Bas Westerweel & Lennart Graaff

Ondernemerschap 1.5 gaat over het nieuwe ondernemen in deze bizarre tijden. Vooruit blijven kijken, samenwerken en flexibiliteit. Want stilstand is achteruitgang zegt men vaak. Maar hoe werkt dat in deze periode van hollen of stilstaan? Iedereen heeft zoveel mogelijk de schouders eronder gezet en enkele bedrijven hebben zelfs een relatief goed hoogseizoen gehad. Wel was er focus nodig op het eigen bedrijf. In het najaar kan de blik hopelijk weer meer naar buiten gericht worden. Tijdens de webinars is er tijd en ruimte om alle ervaringen, kennis, uitdagingen en mogelijkheden met elkaar te delen en samen met experts aan de slag te gaan om de vitaliteit van uw bedrijf zo goed mogelijk in stand te houden en misschien zelfs wel sterker uit de crisis te komen! Doet u mee met de webinar? 

De webinar is kosteloos voor partners van MarketingOost. 


Meer informatie op: https://overijssel.wufoo.com/forms/z10yv7cl04zdhlg/?utm_source=MarketingOost+-+corporate&utm_campaign=85f35adb50-EMAIL_CAMPAIGN_2020_02_13_10_30_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5b549b675f-85f35adb50-152550261&mc_cid=85f35adb50&mc_eid=99fa9702c1

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

28/10/20
KHN: Extra steun is welkom maar niet voldoende
Brancheorganisatie KHN is blij met de aanvullingen op het derde steunpakket maar noemt deze totaal onvoldoende voor de horecabedrijven. Wat moet er volgens KHN nu gebeuren?
27/10/20
Kabinet komt met aanvullende steun voor horeca, evenementen, theater, sport en toeleveranciers
De Nederlandse regering heeft vandaag extra steunmaatregelen aangekondigd voor bedrijven die zwaar zijn getroffen door de recente beperkingen.
27/10/20
Exclusief voor leden
Door corona geen ranking in bekende restaurantgids
Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt...
23/10/20
Hotels mogen na 20.00 geen alcohol verkopen aan gasten
Op vrijdagmiddag is besloten door het kabinet dat hotels in Nederland geen alcohol mogen schenken en verkopen na 20.00. Dit mag ook niet via room service of andere diensten.
23/10/20
Anderhalvemetersubsidie voor meer Friese ondernemers
Friese ondernemers hebben zo’n 200.000 euro aan subsidie van de provincie ontvangen voor maatregelen om hun bedrijf op de 1,5 metereconomie aan te passen. De provincie breidt de regeling nu uit naar meer sectoren door een uitbreiding van de lijst met SBI-codes. Er is nog 800.000 euro beschikbaar.
23/10/20
Pinomzet in vrijetijdssector weer onderuit maar minder hard dan in maart
De pinomzet is na de gedeeltelijke lockdown 10% lager dan normaal. Sectoren die hard zijn getroffen zijn de horeca en recreatie & cultuur. Maar minder hard dan in maart tijdens de eerste lockdown.
22/10/20
Exclusief voor leden
Foodvalley krijgt science center en belevingscentrum
De eerste paal werd gistermiddag in de grond geslagen door John Verbrakel, hoofd research en development bij Upfield. Dit gebeurde samen met Harry Dijkstra, directeur van bouwbedrijf Van Wijnen. Burgemeester van Wageningen Geert van Rumund en Rens Buchwaldt, bestuurslid van Wageningen University & Research, waren vanwege COVID-19 virtueel aanwezig.
22/10/20
Exclusief voor leden
Actie Tulip hotelovernachting voor mantelzorgers
Iedereen kan kennissen of familieleden die actief zijn in de mantelzorg nomineren voor een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in een van de Nederlandse hotels van de merken Golden Tulip en Tulip Inn.