27-05-2020: Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0

Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0
Afbeelding van Alexandra_Koch via Pixabay
Na het succes van de eerste twee webinars over de gevolgen van de coronacrisis voor de branche van Leisure en Toerisme, komt er een vervolg! De eerste activiteit is de webinar Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0 op woensdag 27 mei.

Inmiddels weet iedereen in de branche wat het nieuwe perspectief is m.b.t. exit strategie van de regering. De vraag is nu: Hoe kan uw bedrijf het beste inspelen op de nieuwe werkelijkheid? 

In deze webinar delen Goof Lukken, Myrian Ermes, @Tijsvanes, @Joepcoolen en @Wesley Put inspirerende voorbeelden van collega‚Äôs in de leisure-, horeca-, het toerisme- en de eventsector. Bovendien laten we u kennis maken met Design Thinking. Op deze wijze gaat u aan de slag om uw product te innoveren en klaar te maken voor de komende 1,5 meter economie! 

De gratis webinar vindt plaats online op woensdag 27 mei van 10.00-12.30 uur Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen voor vrijdag 21 mei naar innovationsquare@buas.nl

U ontvangt dan het volledige programma en kunt u dan aanmelden en uw keuze doorgeven voor een round table. Er zijn round tables over de dag- en verblijfsrecreatie, horeca, reis- en bestemmingsmarketing en de langere termijn effecten van deze Corona crisis.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

05/06/20
Gemeenten Land van Cuijk steken 35.000 euro in herstelcampagne
De vijf gemeenten in het Brabantse Land van Cuijk hebben besloten om uit hun samenwerkingsbudget een bedrag van 35.000 euro beschikbaar te stellen voor een toeristisch hersteloffensief.
05/06/20
Ons virtueel prikbord van inspiratie: Verantwoorde vakbeurzen in coronatijd
Naast ons coronadossier met actualiteiten willen we in deze nare tijden ook hoop en inspiratie bieden.
04/06/20
Meer tijd voor recreatievaart voor doorgang Groningse sluizen
De recreatievaart kan een impuls krijgen door het langer bedienen van bruggen en sluizen in de provi...
04/06/20
Exclusief voor leden
15 km klompenpad bij Winssen
Winssen heeft vanaf vrijdag 12 juni een nieuw Klompenpad: het Ambts- en Rijkspad. Het Ambts- en Rijkspad is een rondwandeling van 15 kilometer en voert de recreanten door het buitengebied van Winssen via de historische dorpsboomgaard, over de dijk, door uiterwaarden, langs poelen en de voormalige grens tussen de Ambten Rijk van Nijmegen en Maas en Waal.
04/06/20
Breda sluit VVV-winkel
De deuren van de Bredase VVV winkel, onderdeel van Breda Marketing, gaan definitief op slot. De winkel lijdt al geruime tijd verlies en pogingen het tij te keren hebben niet voor een ommekeer gezorgd.
04/06/20
Prima 2019 voor toerisme in de Achterhoek
De Achterhoek heeft het in 2019 toeristisch gezien uitstekend gedaan. . In deze coronatijd lijkt het vreemd om terug te kijken op toeristisch 2019. Toch geeft het een goede indicatie van de toeristische slagkracht van een regio en de uitgangspositie die het inneemt voor herstel.
04/06/20
EuroParcs neemt DroomParken over
Droomparken wordt overgenomen door EuroParcs. De overname moet het bedrijf meer slagkracht geven.
04/06/20
Geheel vernieuwd Center Parcs Zandvoor weer open
Als laatste park opent het geheel vernieuwde Center Parcs Park Zandvoort op vrijdag 5 juni opnieuw haar deuren. Alle 428 cottages, 116 hotelkamers zijn volledig vernieuwd en ook de infrastructuur is vernieuwd.