29-06-2021: Digitale Vakdag het Vakantiepark van de Toekomst

Digitale Vakdag het Vakantiepark van de Toekomst
De Vakdag Het Vakantiepark van de toekomst waar jaarlijks meer dan 200 vakgenoten elkaar ontmoeten moet nog 1 jaar wachten om weer live fysiek te kunnen gaan. Maar er is zoveel aan de gang, we kunnen niet wachten om weer met elkaar ideeen uit te wisselen. 

Daarom hebben we dit jaar voor u op dinsdag 29 juni een kort en inspirerend online programma samengesteld. In een kernachtige inspirerende lunchbijeenkomst behandelen we in 3 presentaties en 3 video's, 3 thema's. 

Dit jaar gaan we in op drie grote trends: 1) circulaire vakantieparken 2) Overdracht van je bedrijf 3) Pop-up, kansen en oplossingen. Als afsluiter een kennisvideo over dynamic pricing van young professionals. 

Bekijk hier het programma van Het Vakantiepark van de Toekomst en doe mee.Meer informatie op: https://www.hetvakantieparkvandetoekomst.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

03/12/21
HISWA-RECRON eert leden
HISWA-RECRON heeft tijdens haar Algemene Ledenvergadering drie leden in het zonnetje gezet. Vice-voorzitter Cees Slager werd benoemd tot Erelid, Jos de Punder en Eric van der Wansem tot Lid van Verdienste.
02/12/21
Bouw van nieuw centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen gestart
Op Vakantiepark Beekse Bergen wordt sinds enkele weken hard gewerkt aan de bouw van het ni...
30/11/21
Eerste datahub voor vrijetijdseconomie gelanceerd
MarketingOost lanceert de eerste datahub in de Nederlandse vrijetijdseconomie. Het unieke dataplatform biedt ondernemers, overheden en kennisinstituten de mogelijkheid alle beschikbare relevante kennis en informatie op het gebied van toerisme en recreatie te delen. Het is voor het eerst dat binnen de sector zoveel bronnen en data bij elkaar komen.
30/11/21
Horeca deze zomer weer op pré-coronaniveau
Hoe heeft de Nederlandse horeca het deze zomer gedaan? NRIT dook in de cijfers.
23/11/21
Pandemie verpest vakantiesentiment van Nederlanders niet
De pandemie verpest de vakantieplannen van de Nederlanders niet. Ze zijn wel voorzichtiger, bereid om een boosterprik te nemen en boeken later. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Intussen lopen in Nederland de boekingen voor december als een trein, EuroParcs meldt nu al 30% meer boekingen voor de feestmaand.
23/11/21
Hoe waardeer je een toeristisch plan?
Hoe kun je een (verblijfs)recreatief plan op waarde schatten? Dat blijkt nog heel erg lastig en daarom komt er een cursus.
19/11/21
Wat gebeurde er donderdag op de Recreatie Vakbeurs?
NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op de Recreatie Vakbeurs. Ons camerateam maakt elke beursdag een dagjournaal en in de studio interviewt Marc Gerlings interessante gasten. Een terugblik op de laatste beursdag.
19/11/21
Gemeente Wijdemeren zet forse verhoging toeristenbelasting niet door
Een amendement van de coalitiepartijen van gemeente Wijdemeren heeft ervoor gezorgd dat een verhoging van de toeristenbelasting van 1,25 naar 3,00 euro niet doorgaat. Dit geldt ook voor de een verhoging van de forensenbelasting, meldt HISWA-RECRON.