05-03-2018 t/m 06-03-2018: Horecabeurs Goes
Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden.
Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de
laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de
kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest-Nederland op hoog
niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart,
ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar
te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten!
Ontmoet nieuwe relaties
Uw klanten en relaties bewegen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zo is er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Kwaliteit en authenticiteit zijn belangrijk, maar uw service en loyaliteit ook. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daar steeds meer kansen en mogelijkheden.
Het belooft een mooie en positieve editie te worden voor Horecabeurs Goes. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector krijgen steeds meer vertrouwen in de toekomst en hebben zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeien hieruit voort. Als toeleverancier kunt u de ondernemers helpen met optimale service en kwaliteitsproducten. Daarom is het van belang dat horecaondernemers u kunnen ontmoeten tijdens Horecabeurs Goes 2018. Haal orders en leads binnen, versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw product of dienst. Door samen met klanten, concurrenten of branchevreemde partijen te werken, kunnen de mooiste creatieve vormen van vernieuwing ontstaan.
Cooking Battles
FoodLab Zeeland organiseert ook dit jaar de kookwedstrijden voor leermeester
& leerling (Black-Box) op de eerste beursdag. Diverse leermeesters van
gerenommeerde Zeeuwse restaurants geven acte de présence en maken samen met de
leerlingen de heerlijkste gerechten. Vakjuryleden bepalen wie er met de
prestigieuze Zeeuwse Mossel Trofee naar huis gaat. Op de tweede beursdag is er de wedstrijd Koken &
Serveren voor MBO-scholen niveau 3. Koks en gastheren/vrouwen strijden om de
Zilte Bokaal.
Topkok Paul Fagel neemt plaats in de jury van Foodlab Zeeland Cooking Battles.
Hij behaalde een Michelinster als chef-kok met restaurant Duurstede in Wijk bij
Duurstede en vertoonde zijn kunsten sinds 1993 net over de provinciegrens in
restaurant Het Arsenaal in Naarden. In 2015 is hij gekroond tot Ridder in de
Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten als
meesterchef en docent.
Ook in de jury: Gastvrouw van het Jaar 2017 (GaultMillau Awards) Claudia Brevet
van restaurant Inter Scaldes** en in het verleden meerdere malen uitgeroepen
gastvrouw van het jaar Blanche Vinke van restaurant De Kromme Watergang**.
Chefkok Takis Panagakis en gastvrouw Bibi Kuyp van het Rijswijkse restaurant
Elea (Gouden Pollepel 2017 regio Den Haag) maken de jury compleet.
Bel voor meer informatie en passend voorstel voor deelname naar 0113 - 700 292, mail erik@lmg.nl of kijk op horecabeursgoes.nl
Meer informatie op: http://www.horecabeursgoes.nl/