Store
Store

Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030

Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030

Om meer inzicht te krijgen in het perspectief van de Nederlandse vakantiemarkt is door Trends & Tourism in januari 2020 een toekomstvisie uitgebracht richting 2030. Kort na publicatie brak de coronacrisis uit en kwamen veel zaken in een ander daglicht te staan.  Nu corona meer naar de achtergrond is, komt Trends & Tourism in januari 2024 met een update van de toekomstvisie. De update van de Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030 is gebaseerd op uitgebreid deskresearch, diverse expert interviews en nieuw  consumentenonderzoek (november 2023).  


De nieuwe toekomstvisie geeft een actueel inzicht in het perspectief van de Nederlandse vakantiemarkt richting 2030. Naast een geactualiseerde raming van het aantal vakanties in 2030 worden onder meer 15 trends beschreven die de Nederlandse vakantiemarkt de komende jaren gaan bepalen. Daarnaast wordt een doorkijkje gegeven naar vakanties in 2050. 


De toekomstvisie is uitgewerkt in een uitgebreide powerpoint-rapportage. De rapportage is fact-based, visueel vorm gegeven en omvat 140 slides. De rapportage is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. De kosten van de toekomstvisie bedragen 500 euro (excl. BTW). Bestellers van een eerdere versie van de toekomstvisie ontvangen een korting van 30%. De rapportage is direct beschikbaar en is via deze store eenvoudig te bestellen.

500,00 (excl. btw)
Toevoegen aan mandje

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

24/06/24
Meer weten over klimaatrisico's, impact of bewonersbetrokkenheid? CELTH komt met drie nieuwe onderzoeken!
Het Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitalitu (CELTH) heeft de afgelopen week maar liefst drie nieuwe onderzoeken gepubliceerd. Zo brachten ze de klimaatrisico’s van Nederlandse reisorganisaties in kaart, onderzochten hoe ze bewoners beter bij toerisme(beleid) kunnen betrekken en ontwikkelden ze een impact label voor vakantiehuizen in de natuur.
21/06/24
Exclusief voor leden
Tweede IntercityHotel open
IntercityHotel heef zijn tweede hotel in Nederland geopend. Het gaat om de Octagon-vestiging in Leiden.
20/06/24
Met het vliegtuig naar de zon blijft populair
Ondanks de grotere kans op extreem weer zoals een hittegolf wil het overgrote deel van de vlieg/zon-vakantiegangers zon/zee/strand vakanties blijven ondernemen.
20/06/24
Exclusief voor leden
Ticket verkopen buiten Ticketmaster om mag
Consumenten die hun mobiele Ticketmaster-tickets willen doorverkopen buiten het platform van Ticketmaster, kunnen dat blijven doen. Ticketmaster doet deze toezegging na een onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) naar de doorverkoop van mobiele Ticketmaster-tickets.
19/06/24
Dit zijn de top 3 IT-trainingen om te volgen
Als IT-professional is het van belang dat je constant je skills ontwikkelt, aangezien technologie ook elke dag sterk verandert. Ook voor de professionals onder ons die een carrière switch willen maken naar IT is het belangrijk dat je een aantal IT-gerelateerde skills oppakt. Gelukkig zijn er online voldoende cursussen te vinden die je vanuit huis kan doen of kan combineren met je huidige baan.
18/06/24
Horeca prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024
Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer.
18/06/24
Exclusief voor leden
Start beleidsaanpak duurzame Utrechtse Heuvelrug
Samen met het ministerie van Defensie, Waterschap Vallei en Veluwe, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en de gemeenten Amersfoort, Leusden, Soest en Zeist, verbindt de provincie Utrecht zich aan een integrale aanpak van de ruimtelijke en maatschappelijke uitdagingen in het gebied.
17/06/24
Exclusief voor leden
Wat levert het EK Voetbal Duitsland op?
Het Europees kampioenschap voetbal 2024 zal Duitsland naar verwachting een miljard euro extra opleveren door buitenlandse toeristen die het land in het kader van dat sportevenement bezoeken. Dat heeft het Duitse IFO Institute berekend die verwacht dat dit kwartaal de Duitse economie daardoor met 0,1% extra groeit.