Store
Store

Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030

Toekomstvisie Nederlandse vakantiemarkt 2030

De Nederlandse vakantiemarkt is sterk ontwikkeld, maar tegelijkertijd ook nog volop in beweging. De coronacrisis heeft de markt op z’n grondvesten doen schudden. Nu de markt weer wat begint te herstellen wordt de vraag relevant wat het toekomstperspectief van de vakantiemarkt is. Gaat de vakantiemarkt weer het niveau van voor de crisis halen? En wat worden belangrijke trends in de komende jaren.


Om daarin meer inzicht te krijgen is door Trends & Tourism een toekomstvisie voor de Nederlandse vakantiemarkt voor 2030 ontwikkeld. In de toekomstvisie wordt uitgebreid ingegaan op de impact van de coronacrisis op het toekomstig vakantiegedrag. Naast uitkomsten van een grootschalig consumentenonderzoek wordt onder meer aandacht besteed aan een aantal toekomstscenario’s. Verder wordt bekeken welke impact de coronacrisis zal hebben op de tien trends die de vakantiemarkt de komende jaren zullen gaan bepalen. 


De uitgebreide rapportage 'Toekomstvisie Nederlandse Vakantiemarkt 2030' is fact-based en in ruim 135 pagina's visueel vormgegeven. De kosten van de toekomstvisie bedragen 450 euro (excl. BTW). De rapportage is direct beschikbaar en is via deze store eenvoudig te bestellen.

450,00 (excl. btw)
Toevoegen aan mandje

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

04/10/23
04/10/23 · Horeca | Lees meer
Een Nederlands restaurant is uitgeroepen tot beste van de wereld op de grootste online review webs...
04/10/23
Exclusief voor leden
Toeslag voor werknemers Schiphol blijft
Vakbonden FNV en CNV hebben afspraken gemaakt over behoud van de medewerkerstoeslag op Schiphol. Die geldt onder meer voor beveiligers, schoonmakers en begeleiders van mensen met beperkte mobiliteit. En er is een doorbraak op ‘leefbaar loon’.
04/10/23
UNWTO start campagne om reisgedrag te veranderen
UNWTO heeft een nieuw wereldwijd initiatief 'Tourism Opens Minds' gelanceerd om landen, leiders in de toeristische sector en consumenten aan te moedigen om meer open-minded te zijn bij het kiezen van een reisbestemming.
04/10/23
Beekse Bergen start met ‘Light Safari’ in de wintermaanden
Safaripark Beekse Bergen organiseert bijzondere avondopeningen in de winter: de Light Safari. Bezoekers lopen via een speciale wandelroute langs kleurrijk verlichte dieren, bloemen en planten. Light Safari is te bezoeken vanaf donderdag 7 december tot en met zondag 25 februari.
04/10/23
Meer omzet maar minder boekingen voor Nederlandse verblijfsrecreatie
Hoe heeft de Nederlandse verblijfsrecreatie qua boekingen en omzet het deze zomer gedaan? Als eerste komt Stratech met resultaten uit haar boekingsmonitor. En die zijn door het matige en wisselvallige weer licht tegenvallend met minder boekingen maar gelukkig wel meer omzet.
04/10/23
Exclusief voor leden
Avalon wint Best Rides of the Year
Attractiepark Toverland heeft tijdens de vakbeurs IAAPA Expo Europe in Wenen twee gouden en drie zilveren awards in de wacht mogen slepen. Zo won Toverland de gouden Park World Excellence Award voor ‘Best Regional Park of the Year’ en werden de nieuwe attracties in themagebied Avalon uitgeroepen tot ‘Best Rides of the Year’.
04/10/23
Exclusief voor leden
Bezit van caravan of kampeerauto groeit sterk onder jongere doelgroep
Het caravan- en camperbezit onder jonge doelgroepen is sinds de uitbraak van corona fors harder is gestegen dan in andere leeftijdscategorieën. Dat melden Kampeer en Caravan Industrie (KCI) en Jaarbeurs naar aanleiding van de start van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.
03/10/23
Exclusief voor leden
Afvalfonds Verpakkingen omarmt sector leisure
Bij attractiepark Walibi Holland kunnen gasten vanaf zaterdag 7 oktober hun statiegeldflesjes en -blikjes inleveren. Wie dat doet, krijgt het statiegeld meteen terug via Tikkie.