Store
Store

Lidmaatschap Kennisplatform NRITmedia.nl

Lidmaatschap Kennisplatform NRITmedia.nl

NRITmedia.nl is hét kennisplatform voor professionals werkzaam binnen recreatie, toerisme en vrije tijd. De redactie verzorgt op dit platform het dagelijkse nieuws en exclusieve achtergrondartikelen op uw vakgebied.

NRITmedia.nl geeft inzicht in uw branche, waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De redactie selecteert en bewerkt alle relevante gebeurtenissen in voor u direct toepasbare nieuwsberichten en achtergrondartikelen. Zo kunt u meteen inspelen op de belangrijkste trends, ontwikkelingen en innovaties in de totale gastvrijheidseconomie.

Complete vakinformatie
Alle artikelen die in onze vaktijdschriften Recreatie & Toerisme en Vrijetijdsstudies verschijnen, vindt u op ons platform aangevuld met dagelijks vaknieuws, blogs, een vakagenda en NRIT-events. Op NRITmedia.nl is een beperkt deel van de content voor iedereen toegankelijk, de meeste nieuwsberichten en artikelen zijn exclusief voor leden beschikbaar. Zij krijgen bovendien elke week de nieuwsbrief NRIT Actueel met daarin een overzicht van alle nieuwe artikelen, nieuwsberichten, de meest recente blogs en een actuele agenda. Ook via twitter houden we u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Overzichtelijke indeling met grote database voor vrij zoeken
Een uitstekend doorzoekbare database met meer dan 40.000 berichten en artikelen staat 24 uur per dag tot uw beschikking! Nieuws en artikelen uit de diverse deelsectoren van de gastvrijheidseconomie zijn in herkenbare topics gegroepeerd, zodat u altijd overzicht heeft in de voor u relevante thema’s.

Zes voordelen van het lidmaatschap:
  • Altijd, onbeperkt en volledig toegang tot het NRIT Media Vrijetijdsplatform met duizenden artikelen en nieuwsberichten over recreatie, toerisme en vrije tijd;
  • Voordelig abonnement (€ 29,50) op de tijdschriften van NRIT Media;
  • Wekelijkse nieuwsbrief in uw eigen mailbox met een samenvatting van het belangrijkste branchenieuws;
  • Toegang tot de volledige content van Recreatie & Toerisme en Vrijetijdstudies;
  • Lid van de grootste Nederlandse kenniscommunity op het gebied van de gastvrijheidseconomie;
  • Korting op bijeenkomsten en vakliteratuur.
Site en blad
Wilt u graag naast de website www.NRITmedia.nl één of meerdere van de papieren uitgaven ontvangen dan kan dat ook. Voor een kleine meerprijs van slechts € 29,50  (excl. btw) per titel ontvangt u ook het blad. Er is ook een bedrijfslidmaatschap voor het Kennisplatform.
    
Ja, ik word lid van www.nritmedia.nl.


Welke tijdschriften wilt u extra ontvangen (optioneel):


177,50 (excl. btw) per jaar
Toevoegen aan mandje

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

24/05/24
Exclusief voor leden
Airbnb en Fraudehelpdesk actie tegen vakantiefraude
Het vakantiegeld zit deze maand bij de salarissen. Fraudehelpdesk en Airbnb willen in een gezamenlijke actie daarom nu het bewustzijn vergroten voor scams of phishing door nepaanbieders van vakanties en accommodaties. Vakantiefraude is toegenomen afgelopen jaar.
24/05/24
Exclusief voor leden
Intensieve recreatie een van de problemen voor natuur Kennemerland-Zuid
De Ecologische Autoriteit heeft advies uitgebracht over de natuurdoelanalyse die de provincie Noord-Holland heeft opgesteld voor het Natura 2000-gebied Kennemerland-Zuid. De stikstofbelasting in dit gebied in Noord- en Zuid-Holland is te hoog. Ook het gebrek aan zandverstuivingen, intensieve recreatie en sterk verminderde konijnenbegrazing zijn een risico.
24/05/24
De Digitale Spellenbox maakt vakanties nog leuker
Om families en vrienden weer samen te brengen door een gezamenlijke speelervaring te bieden is de Digitale Spellenbox ontwikkeld en vorig jaar bij een aantal Landal GreenParks geïntroduceerd.
24/05/24
Van Gogh Village Museum wint publieksprijs beste gebouw van Nederland
Architectenbureau Diederendirrix heeft de publieksprijs gewonnen voor Beste gebouw van Nederland met het Van Gogh Village Museum.
23/05/24
Eén merk voor Roompot en Landal GreenParks
Roompot en Landal GreenParks gaan verder onder één naam: Landal. De naam Roompot verdwijnt op termijn van de markt. Het hoofdkantoor komt in Amsterdam. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.
23/05/24
Koninklijke Horeca Nederland lanceert namens 6 fastservice-bedrijven het Fastservice Manifest
Zes bedrijven hebben in een Fastservice Manifest concrete ambities gedefinieerd om hun positieve impact op productsamenstelling, gevarieerd aanbod, kindermarketing, vestigingsbeleid en communicatie de komende jaren verder te vergroten.
23/05/24
88% klanten wil opnieuw boeken via vakantieplatform
Uit grootschalig onderzoek van Multiscope blijkt bijna negen op de toen klanten van plan om in de komende drie jaar opnieuw via hetzelfde vakantieplatform te boeken.
23/05/24
Vernieuwingen beursvloer Recreatie Vakbeurs 2024
Recreatie Vakbeurs onthult een aantal vernieuwingen voor de komende editie op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De horecastandhouders krijgen een betere plek en er komt een 'Recreatie Dorp'.