27-02-2023 t/m 04-03-2023: Aangepaste Vakantiebeurs

Aangepaste Vakantiebeurs
Het Vakantieschip Prins Willem-Alexander bij het Paard van Marken
Van 27 februari t/m 4 maart organiseert het Vakantieschip voor het eerst een Aangepaste Vakantiebeurs voor mensen die minder mobiel zijn, een (lichamelijke) beperking hebben of in een rolstoel zitten. Het Vakantieschip doet in die periode 5 havens aan. 

Tijdens deze week deelt een geselecteerde groep aanbieders van aangepaste vakanties informatie en inspiratie voor bijvoorbeeld verre reizen, riviercruises of camping trips. Aan boord zijn aanwezig: Eelke droomt, De Vrije Vogel, A tot Z reizen, Buitenhof, Buitengewoon Reizen, SailWise en nog veel meer aanbieders.

Het Vakantieschip is volledig toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten en minder mobiel zijn. Er zijn brede gangen, liften en aangepaste toiletten. Ook zijn er de hele week vrijwilligers aanwezig die graag een handje helpen als dat nodig is.


Meer informatie op: https://www.vakantieschip.nl/aangepaste-vakantiebeurs/
Topics:Vakanties

||| Nieuws |||

20/09/23
Exclusief voor leden
Apollo breidt snel uit met winteraanbod naar de zon
Nu breidt de touroperator zijn aanbod uit en lanceert een breed winterprogramma met 11 verschillende bestemmingen in vier landen.
19/09/23
R&T magazine september 2023 – interview Rob van Gijzel
We moesten met het redactieteam van R&T magazine de hoogste vorm van flexibiliteit opzoeken voor een bijzonder interview. We kregen Rob van Gijzel voor de microfoon. Van Gijzel is de voorzitter van de Taskforce Gastvrijheidssector. We hebben nog meer grote dossiers tegen het licht gehouden. Dinsdag en woensdag ontvangen de R&T-abonnees hun magazine.
15/09/23
Peter Drenth bestuurslid stuurgroep Vitale Vakantieparken
Peter Drenth heeft als gedeputeerde van de provincie Gelderland het programma Vitale Vakantieparken in zijn portefeuille en is daarmee ook het nieuwe lid van de stuurgroep VVP. Op 7 september ondernam hij een werkbezoek om kennis te maken met het programma.
15/09/23
Exclusief voor leden
EuroParcs biedt verzorgde excursiereizen vanuit Limburg
EuroParcs introduceert een nieuw concept. De vakantieparkenaanbieder gaat volledig verzorgde excursiereizen aanbieden in samenwerking met Hop On Hop off Holland.
15/09/23
MarinaParken opent vakantiepark in Nieuw Loosdrecht
Op 30 september 2023 opent MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht haar deuren voor de eerste gasten op haar nieuwe vakantiepark. Naast het eerste park, MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik (geopend in 2021), is nu de uitbreiding naar een tweede park een feit.
13/09/23
Roompot recycelt 3,5 miljoen kilo glas
Roompot is op weg om zijn doel te halen om 50% minder restafval te hebben in 2030. Zo werd heel wat afval in 2022 vermeden en kon Roompot onder meer 3.500.000 kg glas en 730.000 kg papier van de parken laten recyclen.
08/09/23
De Leistert stelt Goof Lukken aan als commissaris
De Raad van Commissarissen (RvC) van Stichting Recreatiepark de Leistert maakt bekend dat Goof Lukken met ingang van 1 januari 2024 toetreedt als commissaris. Hij volgt hiermee Thijs Vossen op, die de maximale zittingstermijn van 12 jaar bereikt.
06/09/23
Omzet horeca en recreatie flink in de plus
De omzet van de Nederlandse horeca lag in het tweede kwartaal van 2023 10,9% hoger dan in hetzelfde kwartaal van 2022. Vanaf het tweede kwartaal van 2021 lag de omzet van de horeca elk kwartaal (fors) hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder.