Thijs Vossen

Thijs  Vossen
Thijs Vossen is een analytische geest met oog voor de medemens. Doen is volgens hem het nieuwe denken. De rode draad in zijn werk is dienstbaarheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, gastheerschap en verbinding. 

Na 15 jaar bij de overheid te hebben gewerkt op financieel gebied volgde Thijs de Nationale Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (1998) en aanvullend (2013-2018) een Master op het gebied van Personal Leadership, Innovation & Change.

Hij heeft een ruime ervaring als parkmanager en directeur zowel binnen de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Over een langere periode werkte hij bij de brancheorganisatie RECRON waarna hij een overstap maakte naar het beroepsonderwijs waar hij als directeur lange tijd relevante opleidingen en managers en teams aanstuurde. Ook is hij allang actief als toezichthouder bij een groot bedrijf in de verblijfsrecreatie. Sinds eind 2017 werkt Thijs als zelfstandig adviseur.

Thema:
Topics:Attractieparken, Dagrecreatie, Horeca, Leisure, Onderzoek, Verblijfsrecreatie

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

31/03/23
Exclusief voor leden
Kamperen duurder in Europa, hoe doet Nederland het?
Dit jaar wordt kamperen in Europa 7,1% duurder. Gemiddeld kost een nachtje op een Europese camping voor een gezin met één kind 56 euro. Een jaar eerder was dat nog 52 euro. Dat blijkt uit een analyse van Pincamp van de ADAC.
30/03/23
Amsterdam start campagne Stay Away tegen overlastgevend toerisme
Amsterdam start onlineontmoedigingscampagne voor overlasttoeristen. Vooralsnog alleen gericht op Britse mannen van 18 tot 35 jaar maar later in het jaar ook voor overlastgevende bezoekers uit Nederland en andere EU-landen.
30/03/23
Meer jongeren en jong volwassenen naar musea
Nederlandse musea weten in toenemende mate nieuwe en vooral jonge doelgroepen aan zich te binden. Dat is de voorzichtige conclusie die we mogen trekken uit gegevens van de Museumvereniging die het bezoek met de Museumkaart analyseerde.
29/03/23
Sterrenchef Jermain de Rozario ontwikkelt verschillende gerechten voor Roompot
Sterrenchef Jermain de Rozario ontwikkelt twee gerechten voor Roompot. Een beef rendang en een vegan rendang en daarnaast een vleeskroket en een vegan kroket van zijn rendang.
29/03/23
Citystore Rijk Van Nijmegen opent deuren op Grote Markt
De nieuwe Citystore Rijk van Nijmegen gaat bezoekers en bewoners met een gloednieuw concept inspireren langer te blijven door unieke verhalen over stad en regio.
28/03/23
Consumentenbond pakt prijsmisleiding reisaanbieders aan
De Consumentenbond gaat een procedure bij de Reclame Code Commissie aanspannen tegen de reisorganisaties Corendon, Stip Reizen, Prijsvrij en D-Reizen. Aanleiding is een onderzoek onder twaalf reisorganisaties waaruit naar voren kwam dat 83% van de reizen die de Consumentenbond bekeek niet voor de aanbiedingsprijs was te boeken.
28/03/23
Vernieuwd Charles Dickens Museum opent na 5 jaar zijn deuren
Charles Dickens Museum wordt 2 april officieel geopend. Het museum is geheel herbouwd, ingericht en ondergebracht in Braamt.
28/03/23
Safari Hotel Beekse Bergen officieel geopend tijdens feestelijke ceremonie
Het nieuwe Safari Hotel in Beekse Bergen is officieel geopend. In totaal 112 kamers en suites rondom de Wogon Savanne gelegen. Ontbijten en dineren kan in dezelfde Savanne.