Laurien van der Vaart

Laurien van der  Vaart
Laurien van der Vaart ontwikkelt met haar bedrijf Buitenpaden voor het toeristisch bedrijfsleven op maat gemaakte folders en brochures en routes en speurtochten. Haar specialiteit is om unieke, mooie, maar vaak verborgen plekken en bijzondere verhalen te laten zien en te laten beleven. Plekken waar je makkelijk aan voorbijloopt als je het niet weet. Met frisse en makkelijke leesbare teksten, geïllustreerd met mooie beelden, dompelt ze gasten helemaal onder in je mooie omgeving. Zodat gasten die speciale, geheime, typische plekken van de streek leren kennen. En nóg meer tevreden zal zijn over zijn of haar vakantie.


Laurien heeft ruim tien jaar gewerkt in het projectmanagement in de water- en agrarische sector en deed tien jaar redactiewerk. Buiten haar werk is zij natuurlijk het liefst zoveel mogelijk buiten, om te wandelen, fietsen of tuinieren. Al deze 'paden' komen voor Laurien samen in Buitenpaden.


Heb je belangstelling voor één van deze producten of wil je een gratis adviesgesprek met Laurien om te kijken welke mogelijkheden er op jouw locatie zijn? Neem dan contact met me op via 06-50555821 of buitenpaden@gmail.com.


Thema:
Topics:Dagrecreatie

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

29/05/20
Ons virtueel prikbord van inspiratie: Vekabo geeft gratis vakanties aan zorgmedewerkers
Naast ons coronadossier met actualiteiten willen we in deze nare tijden ook hoop en inspiratie bieden.
28/05/20
Fietsroute Waddenkust moet Friese kustregio een boost geven
Friesland krijgt een doorgaande fietsroute langs de kust van de Waddenzee, met zicht op de Wadden. Daardoor moet de economie en toerisme in de kustregio een boost krijgen.
28/05/20
Duurzame reisgids voor Nederland laat zien hoeveel CO2-uitstoot je bespaart
Nu de grenzen voor uitgaand toerisme in de meeste gevallen dicht zijn, verwachten we nog extra boekingen voor de zomer in Nederland. Natuur & Milieu speelt daarop in en heeft een gratis reisgids voor Nederland gemaakt.
28/05/20
Medeoprichter van Toverland Caroline Kortooms neemt afscheid van Attractiepark Toverland
Caroline Kortooms heeft besloten om Toverland te gaan verlaten na 20 jaar Algemeen Directeur te zijn geweest. Het Algemeen Directeurschap droeg ze in november 2019 over aan Jean Gelissen jr. en het afgelopen halfjaar was Caroline werkzaam als Leider Visie en Bedrijfscultuur.
28/05/20
Veluwe gaat recreatiezonering invoeren
De Veluwe krijgt een recreatiezonering. Die moet het evenwicht tussen natuur en recreatie herstellen.
28/05/20
Toerisme mag niet meer domineren in Amsterdamse binnenstad
Na de coronacrisis mag in de Amsterdamse binnenstad het toeristisch aanbod niet meer domineren. Dat schrijft burgemeester Halsema in een brief aan de gemeenteraad. De binnenstad moet weer aantrekkelijk worden voor bewoners en mensen die in de stad werken. Toerisme moet worden teruggedrongen.
27/05/20
Studenten gaan sector met COVID-19-crisis helpen
CELTH organiseert samen met UNWTO, Saxion, NHL Stenden, HZ en BUas de eerste editie van de UNWTO Students’ League in Nederland voor derde- of vierdejaarsstudenten van leisure, toerisme en hospitality opleidingen. De studenten gaan aan de slag aan een case rond de COVID-19-crisis.
26/05/20
Na weken van videobellen lijkt vraag naar meetings groot
Op 1 juni openen de meeste meetingbedrijven weer hun deuren. Na de lockdown sinds 15 maart maken de ...