Geplaatst op: 19-06-2024
Auteur: Redactie NRIT

Dit zijn de top 3 IT-trainingen om te volgen

Dit zijn de top 3 IT-trainingen om te volgen
Als IT-professional is het van belang dat je constant je skills ontwikkelt, aangezien technologie ook elke dag sterk verandert. Ook voor de professionals onder ons die een carrière switch willen maken naar IT is het belangrijk dat je een aantal IT-gerelateerde skills oppakt. Gelukkig zijn er online voldoende cursussen te vinden die je vanuit huis kan doen of kan combineren met je huidige baan. Voor data scientists en AI engineers tot aan app developers: er zijn genoeg trainingen waar je als professional baat bij kan hebben. In dit blog hebben we 3 IT-trainingen op een rij gezet die niet alleen handig zijn voor je professionele ontwikkeling, maar ook nog eens super leuk en interessant zijn.
 

Beheer Azure-abonnementen met de AZ 104 training

Ben je geïnteresseerd in het implementeren, beheren en bewaken van identiteit, governance, opslag, computers en virtuele netwerken in een cloudomgeving? Dan is de AZ 104 training iets voor jou. In deze training leer je hoe je als Microsoft Azure Administrator Azure-abonnementen kunt beheren, hoe je de beste identiteiten kunt beveiligen en hoe je virtuele netwerken moet configureren. Daarnaast leer je ook hoe je de beste storage oplossingen kunt implementeren en hoe je virtuele machines kunt schalen en zelf maken. Deze training is zeer nuttig als je je cloud administratie skills wilt verbeteren en als je ook diepere kennis wil vergaren over de services van Azure.

Leer meer over cloud services met MS-900

Wil je meer over de 365-cloud service aanbiedingen van Microsoft? Dan is het misschien leuk om de MS-900 training te doen. Deze training stoomt je klaar door je meer te leren over alle diensten van Microsoft 365, maar dan met een nog specifieke focus. Je leert namelijk ook over de overwegingen en voordelen voor het gebruiken van cloudservices en het SaaS model (Software as a Service). Als je ook interesse hebt in hoe veiligheid, privacy en governance behandeld worden binnen Microsoft 365, dan is deze training de ideale cursus voor jou. Deze training is nuttig voor IT professionals die van plan zijn om clouddiensten te gebruiken voor hun bedrijf of voor diegene die basiskennis willen vergaren over dit onderwerp.

Bestudeer klantprofielen met MB-260

Ben je een data engineer, data analyst, data scientist of functionele consultant? Dan is de MB-260 training interessant voor jou. Bij de Microsoft Customer Insights Data Specialty leer je hoe je oplossingen kan implementeren op basis van klantprofielen. Je leert hoe je deze het beste moet bestuderen en hoe je deze inzichten kan gebruiken om klantervaringen te verbeteren en zo klanten beter betrokken te houden. Daarnaast geeft deze training de vaardigheden die je nodig hebt om je klantbehoud te vergroten, wat dus mooi op je cv staat en deuren voor je kan openen. Op basis van AI leer je hoe je voorspellingen kunt maken op het gebied van klantinzichten, iets wat veel bedrijven nodig zullen hebben met de komst van AI.

Trefwoorden: it, technologie, cursus, data, ai

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten.
 • CELTH
   


  ||| Nieuws |||

  19/07/24
  Exclusief voor leden
  Minder vakantiewoningen verkocht
  De verkoop van vakantiewoningen is flink gedaald. Tijdens de coronaperiode waren vakantiewoningen populair. Nu de pandemie onder controle is, neemt de populariteit ook weer af.
  19/07/24
  Subsidie voor beter publieksbereik archeologie
  De provincie Zuid-Holland wil dat archeologie meer publiek bereikt. De nu ingestelde subsidieregeling Publieksbereik Archeologie is bedoeld om het draagvlak voor archeologie onder de inwoners en bezoekers van de provincie te verbreden.
  19/07/24
  Recreatiegebied afgesloten vanwege incidenten met wolf
  De wolf rukt op in Nederland en dat heeft gevolgen voor recreatie in gebieden waar de wolf voorkomt. Na recente incidenten met een wolf heeft de gemeente Leusden besloten om een kerngebied van Landgoed Den Treek per direct af te sluiten voor recreanten en bezoekers.
  19/07/24
  80 jaar vrijheid herdacht op 330 kilometer vrijheidspad
  Op 10 september 2024 start in Leopoldsburg, België, het Vrijheidspad, een 11-daagse wandelestafette die het begin van 80 jaar vrijheid markeert. De route loopt door de provincies Limburg (Nederland en België), Noord-Brabant en Gelderland, en volgt de Market Garden Liberation Route.
  19/07/24
  Zeeland.com lanceerde zomercampagne op Concert at SEA
  Zeeland.com, het marketingkanaal van Zeeland dat wordt beheerd door de Provincie Zeeland, heeft haar nieuwe zomercampagne ‘Ik wil alleen maar Zeeland’ gelanceerd. Het is de bedoeling om bezoekers aan Concert at SEA bewust te maken van het feit dat Zeeland meer is dan een fijne vrijetijds- en vakantieprovincie.
  17/07/24
  Exclusief voor leden
  Hoe Strava voor beleidsmakers werkt
  Nederlanders zijn fervente wandelaars, maar waar wandelen ze precies? Dankzij Strava Metro, een app die fiets-, hardloop- en wandelprestaties bijhoudt, is het nu mogelijk om dit te achterhalen. Wandelnet heeft samen met Track-landscapes en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de mogelijkheden van Strava’s wandel- en hardloopdata onderzocht.
  17/07/24
  Exclusief voor leden
  Keukenhof populair op Instagram
  De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
  17/07/24
  VVV en Ondernemersvereniging ontwikkelen spannende kinderspeurtocht
  VVV Waterland van Friesland en de ondernemersvereniging van Heeg (OVH2000) hebben een spannende kinderspeurtocht ontwikkeld die kinderen op een avontuurlijke manier kennis laat maken met het historische watersportdorp Heeg.

  ||| Agenda |||

  23/09/24
  23/09/24 t/m 23-09-24: Toerisme Top 2024
  De zevende editie van de Toerisme Top wordt op maandag 23 september 2024 in Venlo georganiseerd. Het...
  24/09/24 t/m 26-09-24
  24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
  The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
  10/10/24
  10/10/24 t/m 10-10-24: Education & Research Day
  Op donderdag 10 oktober 2024 organiseert de Hotelschool The Hague een Education & Research Day. ...
  12/11/24 t/m 14-11-24
  12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
  Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...