Geplaatst op: 18-06-2024
Auteur: Marc Gerlings

Horeca prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024

Horeca prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024
Horeca is in 2024 te vinden in Hal 7 van de Recreatie Vakbeurs. Foto: EasyFairs.
Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer. 

Hiermee speelt de beurs in op de groeiende vraag en belangstelling voor horeca binnen de recreatiebranche.

Eerder al aangekondigd, wordt het segment 'Horecaleveranciers' verplaatst naar een prominente locatie. Deze bevindt zich nabij de segmenten 'Tuin en Park', 'Mobiliteit' en 'Bijzonder Overnachten'. Door het toevoegen van horecaleveranciers, belooft deze hal te bruisen van activiteit en innovatie. Bovendien krijgen de bezoekers gemakkelijk toegang tot een breed scala aan producten die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

Showcase horeca voor recreatie

"We zijn verheugd om aan te kondigen dat gerenommeerde namen als Délifrance, La Venezia IJs, Diversi Foods, Donna Italia en Scheltinga Verpakkingen aanwezig zijn op de komende editie van Recreatie Vakbeurs. Met hun aanwezigheid wordt de beurs een inspirerende showcase van toonaangevende leveranciers binnen de horeca- en recreatiebranche. Er zijn nog slechts zes stands beschikbaar", zegt Nick Bouwmeester, adviseur van Recreatie Vakbeurs.

Mis het niet: noteer 12, 13 en 14 november 2024 alvast in de agenda voor Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.
Trefwoorden: horeca, vakbeurs, recreatie, Hardenberg

CELTH
 


||| Nieuws |||

15/07/24
Nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange geopend in Oost-Groningen
In de nabijheid van het vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is het nieuwe vakantiepark Landal Landgoed Bourtange officieel geopend.
12/07/24
Exclusief voor leden
7 ton voor extra brandveiligheid in Gelderse natuur
Provincie Gelderland stelt €700.000 extra beschikbaar om de aanpak van natuurbrandveiligheid sneller te verbeteren. Dat ia ook nodig om risicovolle locatie zoals vakantieparken te beschermen.
11/07/24
HISWA-RECRON start petitie tegen BTW-verhoging
HISWA-RECON is een petitie gestart om het nieuwe kabinet te bewegen de aanstaande btw-verhoging op de verblijfsrecreatie terug te draaien. Die petitie is inmiddels al 1.200 keer ondertekend. Er staat voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heel wat op het spel. Uit onderzoek blijkt dat een als gevolg van de btw-verhoging verwachtte prijsstijging kan leiden tot een 10% lagere bezetting.
08/07/24
In welke landen vinden we de meeste campings per miljoen inwoners?
Nederland heeft na Kroatie in de EU de meeste campings per miljoen inwoners. We laten daarmee campingland Frankrijk achter ons.
02/07/24
EuroParcs start bouw vakantiepark Enkhuizer Strand
De bouw van EuroParcs Enkhuizer Strand is gestart. Op het park komen 154 vakantiehuizen. Een bijzonder project voor EuroParcs omdat het project ook de ontwikkeling van openbaar toegankelijke dagrecreatieve voorzieningen omvat.
28/06/24
HotelPlanner.com sponsor Nederlandse Triathlon Bond (NTB).
HotelPlanner.com is sponsor geworden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).
27/06/24
Exclusief voor leden
Samsung en Apple werken samen in streamingverbinding voor hotelgasten
De functie AirPlay van Apple is geïntegreerd in Samsungs hotel-TV’s, waardoor hotelgasten hun iOS- en iPadOS-apparaten zoals telefoon of tablet op een makkelijke en veilige manier kunnen verbinden met de televisie in de kamer.
24/06/24
Meer weten over klimaatrisico's, impact of bewonersbetrokkenheid? CELTH komt met drie nieuwe onderzoeken!
Het Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality (CELTH) heeft de afgelopen week maar liefst drie nieuwe onderzoeken gepubliceerd. Zo brachten ze de klimaatrisico’s van Nederlandse reisorganisaties in kaart, onderzochten hoe ze bewoners beter bij toerisme(beleid) kunnen betrekken en ontwikkelden ze een impact label voor vakantiehuizen in de natuur.