Geplaatst op: 31-05-2024
Publicatie: R&T 2024-2

Samen op reis…

Vakreis: hoe maak je snel een hotspot

Samen op reis…

In de 45 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren, aan- en verkopen van recreatie- en watersportbedrijven, hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar dit!

Dit keer organiseren we samen met bureau Leisurebrains en marketingbureau Prosuco een netwerk en inspiratiereis voor ondernemers in de recreatie naar Porto & Douro Vallei (Portugal). De reis wordt georganiseerd door Never Ever Blue. Je gaat eerst naar de levendige stad Porto.

Porto is een bruisende stad waar de perfecte mix van traditie en moderniteit zorgt voor een onweerstaanbare dynamische sfeer. Hier draait het niet alleen om de wereldberoemde Portwijn, maar ook om hippe eetervaringen en knusse boetiekhotels die je omverblazen met hun innovatieve flair. Van de oude charme van de Ribeira tot de kunstzinnige hotspots van vandaag, overal vind je een sprankje inspiratie.

Maar er is meer! Onze reis brengt ons niet alleen naar de stad, maar ook naar de betoverende Douro Vallei, waar pure magie zich ontvouwt! Temidden van schilderachtige wijngaarden en weelderige accommodaties, ontmoeten we inspirerende ondernemers die de regio tot leven brengen, met als kers op de taart de majestueuze Douro Rivier. Hier ontdek je een schat aan mogelijkheden voor ondernemers die de vrije tijd serieus nemen!

Wat kun je leren?

In de Douro Vallei gaan traditie en innovatie hand in hand, wat de basis vormt voor unieke en authentieke ervaringen die je nergens anders vindt. Tijdens onze reis gaan we zien, beleven en ons laten inspireren door lokale ondernemers die de perfecte balans vinden tussen het oude en het nieuwe. Welke lessen kunnen we leren van onze collega’s in Porto en de Douro Vallei? Hoe hebben ze zich zo snel weten te transformeren tot een hotspot voor reizigers van over de hele wereld? Daar gaan we samen achter komen!

Ga je met ons mee van maandag 14 t/m donderdag 17 oktober 2024?

Het wordt een mix van beleven, ervaren, ontdekken, verrassingen, unieke plekken bezoeken, te gekke ondernemers ontmoeten, onvergetelijke verblijfplekken bezoeken, heerlijk eten en drinken... en dat alles onder de stralende Portugese zon!

Hieronder de link naar de pagina met meer informatie en om je aan te melden.

Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

https://form.jotform.com//240652074786361

Ook eens praten over de markt?

Mail of bel ons: info@maasrbm.nl
Klaas van Erp 06-53424147 
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
www.maasrbm.nl

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten.
 • CELTH
   


  ||| Nieuws |||

  17/07/24
  Hoe Strava voor beleidsmakers werkt
  Nederlanders zijn fervente wandelaars, maar waar wandelen ze precies? Dankzij Strava Metro, een app die fiets-, hardloop- en wandelprestaties bijhoudt, is het nu mogelijk om dit te achterhalen. Wandelnet heeft samen met Track-landscapes en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de mogelijkheden van Strava’s wandel- en hardloopdata onderzocht.
  17/07/24
  Exclusief voor leden
  Keukenhof populair op Instagram
  De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
  17/07/24
  VVV en Ondernemersvereniging ontwikkelen spannende kinderspeurtocht
  VVV Waterland van Friesland en de ondernemersvereniging van Heeg (OVH2000) hebben een spannende kinderspeurtocht ontwikkeld die kinderen op een avontuurlijke manier kennis laat maken met het historische watersportdorp Heeg.
  16/07/24
  Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
  Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
  15/07/24
  Utrecht zet eigen adviesraad voor leefomgeving op
  Nu Gedeputeerde Staten vijf leden hebben benoemd voor de adviesraad, kan deze van start gaan. Op 28 mei 2024 werd Klaas Verschuure al benoemd als voorzitter van de adviesraad. De overige leden zijn: Hugo Hegeman, Thessa Fonds, Els van Grol, Jan van Kuijk en Alexander van der Vooren.
  15/07/24
  Beekse Bergen rond project Olifantenvallei af
  De Beekse Bergen heeft de ontwikkeling van de Olifantenvallei voltooid met de opening van een nieuw restaurant en een educatieve hut. De Olifantenvallei is uitgebreid tot 2 hectare om de gehele kudde, inclusief kalfjes, voldoende ruimte te geven.
  15/07/24
  Nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange geopend in Oost-Groningen
  In de nabijheid van het vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is het nieuwe vakantiepark Landal Landgoed Bourtange officieel geopend.
  15/07/24
  Exclusief voor leden
  Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
  Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.

  ||| Agenda |||

  23/09/24
  23/09/24 t/m 23-09-24: Toerisme Top 2024
  De zevende editie van de Toerisme Top wordt op maandag 23 september 2024 in Venlo georganiseerd. Het...
  24/09/24 t/m 26-09-24
  24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
  The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
  10/10/24
  10/10/24 t/m 10-10-24: Education & Research Day
  Op donderdag 10 oktober 2024 organiseert de Hotelschool The Hague een Education & Research Day. ...
  12/11/24 t/m 14-11-24
  12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
  Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...