Geplaatst op: 09-06-2024
Publicatie: VTS 2024-1

De inspiratie van: Danielle Woudstra

De inspiratie van: Danielle Woudstra

Leeftijd: 47 jaar

Afgestudeerd aan: Haarlem Business School

Huidige functie: Voorzitter van Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed (VISIT Beemster) waarmee we De Beemster als werelderfgoed op de kaart willen zetten. Daarnaast ben ik voorzitter van De Beemsterling om juist ook onze agrarische producten en producenten meer in de spotlight te brengen en als zzp’er heb ik mijn eigen bedrijf Daan in de Beemster.

Momenteel inhoudelijk bezig met: de voorbereidingen en viering van 25 jaar werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. Op 1 december 2024 is de officiële verjaardag, maar we mogen dit het hele jaar vieren en dat doen we dan ook! We vieren dit middels de seizoenen en iedere maand hebben we een leuke activiteit of evenement. Zo starten we eind maart het toeristisch seizoen met een mooie lezing over het werelderfgoed, gevolgd in april met het Tulpenevent en starten er wandelingen door De Beemster. In de zomer hebben we 2 maanden lang een geweldig maisdoolhof voor kinderen en volwassenen en als er in oktober veel van onze (h)eerlijke streekproducten van het land komen, dan vieren we Proef de Beemster. Het jaar sluiten we in december af met het Beemster Light Festival.

Is naast het werk vooral druk met: Mijn man heeft twee ondernemingen waar ik enorm trots op ben. Het eerste is Fort Resort Beemster, een wellnessresort met daarbij hotel, zalen en 2 restaurants en dit jaar vieren we het 12,5-jarig bestaan. Door de geweldige manager daar, zijn we hier minder druk mee en hebben we een tweede onderneming, ook vanuit passie, kunnen starten. De bouw van ons eigen jacht heeft geresulteerd in St-Barth Yachting waarmee we nu bezig zijn met de bouw van het tweede jacht.

Krijgt inspiratie van: het maken van mooie reizen waarbij we bewust en onbewust ideeën opdoen. Deze reizen kunnen ver weg zijn, maar soms ook dicht bij huis in restaurants, winkels en musea en kijken naar hoe andere ondernemers en creatievelingen hun passie en ideeën tot realisatie brengen.

Zou, indien daartoe de gelegenheid zou zijn, graag nog eens: geen specifieke wensen of ideeën, maar het blijven ontwikkelen door op allerlei gebieden inspiratie op te blijven doen, mooie reizen te blijven maken en de mogelijkheid bieden aan meer mensen om hun passie te kunnen volgen. Volg je Ikigai zoals ik heb geleerd en de kans gekregen/gecreëerd om dit ook te doen.

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten.
 • CELTH
   


  ||| Nieuws |||

  17/07/24
  Hoe Strava voor beleidsmakers werkt
  Nederlanders zijn fervente wandelaars, maar waar wandelen ze precies? Dankzij Strava Metro, een app die fiets-, hardloop- en wandelprestaties bijhoudt, is het nu mogelijk om dit te achterhalen. Wandelnet heeft samen met Track-landscapes en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de mogelijkheden van Strava’s wandel- en hardloopdata onderzocht.
  17/07/24
  Exclusief voor leden
  Keukenhof populair op Instagram
  De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
  17/07/24
  VVV en Ondernemersvereniging ontwikkelen spannende kinderspeurtocht
  VVV Waterland van Friesland en de ondernemersvereniging van Heeg (OVH2000) hebben een spannende kinderspeurtocht ontwikkeld die kinderen op een avontuurlijke manier kennis laat maken met het historische watersportdorp Heeg.
  16/07/24
  Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
  Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
  15/07/24
  Utrecht zet eigen adviesraad voor leefomgeving op
  Nu Gedeputeerde Staten vijf leden hebben benoemd voor de adviesraad, kan deze van start gaan. Op 28 mei 2024 werd Klaas Verschuure al benoemd als voorzitter van de adviesraad. De overige leden zijn: Hugo Hegeman, Thessa Fonds, Els van Grol, Jan van Kuijk en Alexander van der Vooren.
  15/07/24
  Beekse Bergen rond project Olifantenvallei af
  De Beekse Bergen heeft de ontwikkeling van de Olifantenvallei voltooid met de opening van een nieuw restaurant en een educatieve hut. De Olifantenvallei is uitgebreid tot 2 hectare om de gehele kudde, inclusief kalfjes, voldoende ruimte te geven.
  15/07/24
  Nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange geopend in Oost-Groningen
  In de nabijheid van het vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is het nieuwe vakantiepark Landal Landgoed Bourtange officieel geopend.
  15/07/24
  Exclusief voor leden
  Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
  Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.

  ||| Agenda |||

  23/09/24
  23/09/24 t/m 23-09-24: Toerisme Top 2024
  De zevende editie van de Toerisme Top wordt op maandag 23 september 2024 in Venlo georganiseerd. Het...
  24/09/24 t/m 26-09-24
  24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
  The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
  10/10/24
  10/10/24 t/m 10-10-24: Education & Research Day
  Op donderdag 10 oktober 2024 organiseert de Hotelschool The Hague een Education & Research Day. ...
  12/11/24 t/m 14-11-24
  12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
  Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...