Geplaatst op: 21-05-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Influencers ontdekken Zwolle: dag vol historie, culinaire hotspots en cultuur

Instameet 24 mei: exclusieve kijk op Zwolle door ogen van 12 landelijke titels

Influencers ontdekken Zwolle: dag vol historie, culinaire hotspots en cultuur

Twaalf toonaangevende influencers uit Nederland zullen vrijdag 24 mei de veelzijdigheid van Hanzestad Zwolle verkennen en delen met hun duizenden volgers. Verdeeld in drie themagroepen, zullen de influencers de stad vanuit verschillende perspectieven ontdekken: stad en historie, hotspots en culinair, en kunst en cultuur. Deze unieke ervaring is zorgvuldig voorbereid door een team van experts van Zwolle Marketing, in samenwerking met veel culturele en culinaire partners van de Hanzestad. Door de ogen van instagrammers, travelbloggers en Instagram-fotografen krijgen volgers een exclusieve kijk op wat Zwolle te bieden heeft. 

 

De instagrammers gaan in verschillende groepen de stad ontdekken, passend bij hun voorkeuren en volgers. Zo gaat de groep 'Stad en historie' onder andere naar Panorama Hanze en ANNO Stadsmuseum Zwolle. De tweede groep met thema 'Culinaire hotspots' neemt een kijkje in de Librije en de derde groep, die zich richt op 'Kunst & Cultuur' verkent de wijk Assendorp en gaat met de fietstaxi langs de nieuwe streetart route, Museum de Fundatie en verschillende kunstwerken. Er wordt met alle deelnemers centraal afgesloten op de Grote Markt met een aangeklede borrel.   

 

Megabereik en aftermovie 

Het online en social bereik van de contentmakers en de kanalen van Visit Zwolle gaat vermoedelijk een paar honderdduizend views opleveren. Genodigden zijn bekende namen in deze community, onder meer Eliane Roest van Benerwegvan.nl, Travelrumors, NappyC, Senns_less, Journal of Wonders en Waanzinnige Wereld. Via de kanalen van de 12 influencers worden de beelden gedeeld en ook via de socialkanalen van @hanzestadzwolle en @marketingoost wordt verslag gedaan. 

De aftermovie wordt verspreid daags na de instameet.

Trefwoorden: Influencers

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/06/24
Eenkhoorn stopt als directeur Openluchtmuseum
Vanwege persoonlijke omstandigheden legt Teus Eenkhoorn - in nauw overleg met de Raad van Toezicht- zijn functie als directeur-bestuurder van het Nederlands Openluchtmuseum per 1 juli 2024 neer. Eenkhoorn blijft wel betrokken bij het museum.
06/06/24
Karin Bloemen & Cor Bakker op grote hoogte
Panorama Hanze sluit af met een unieke muzikale ervaring tijdens een concert op het Panoramadak van Academiehuis Grote Kerk in Zwolle.
03/06/24
Unieke attractie: enige Chinook in Europa staat in NMM
Het Nationaal Militair Museum (NMM) heeft een Chinook helikopter verworven. Het is een Chinook type D (D-663) die dankzij de introductie van het nieuwe type F nu door de Koninklijke Luchtmacht aan het NMM is geschonken.
03/06/24
Exclusief voor leden
8.000 meer bezoekers toegestaan voor Paleis Noordeinde en stallen
Van 17 juli tot en met 4 augustus 2024 is Paleis Noordeinde en de aangrenzende Koninklijke Stallen open voor publiek. In totaal kunnen 43.000 bezoekers, 8.000 meer dan vorig jaar, deze zomer het werkpaleis van de Koning bezichtigen.
30/05/24
Jonge piloten mogen echt vliegen tijdens Kindervliegdagen bij Aviodrome
Luchtvaartmuseum Aviodrome biedt kinderen van 8 tot en met 12 jaar de kans om in de maand juni mee te vliegen in een Cessna van de SAS.
27/05/24
Exclusief voor leden
Willem-Alexander opent H'ART Museum officieel
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
21/05/24
Influencers ontdekken Zwolle: dag vol historie, culinaire hotspots en cultuur
Vrijdg 24 mei zullen influencers de Hanzestad vanuit verschillende perspectieven ontdekken: stad en historie, hotsports en culinair, en kunst en cultuur.
17/05/24
Exclusief voor leden
Grote zorgen bij natuur en cultuur over coalitieakkoord
De trein die Nederland, Blegië en Duitsland verbindt, zal vanaf zondag 9 juni officieel gaan rijden voor reizigers conform dienstregeling.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...