Geplaatst op: 05-04-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

4 nieuwe leden Raad van Toezicht Utrecht Marketing

4 nieuwe leden Raad van Toezicht Utrecht Marketing

Ingrid van der Chijs, Maartje Schlebusch, Tom Heintjes en Rinda den Besten zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht van Utrecht Marketing. Rinda den Besten neemt in de vergadering van 29 mei a.s het voorzitterschap over van Beate van Dongen-Crombags. Met hun benoeming is Utrecht Marketing ook de komende jaren verzekerd van robuust toezicht en een klankbord vol expertise en ervaring waar de organisatie te allen tijde een beroep op kan doen. Het betreft een onbezoldigde functie.

 

De nieuwe leden volgen Heike Luiten, Annemarie van den Berg en Beate van Dongen-Crombags op, die afscheid nemen omdat hun termijn is verstreken. De vier nieuwe leden nemen ruime bestuurlijke ervaring en expertise uit het bedrijfsleven en de publieke sector mee. Wat hen daarbij bindt is de grote betrokkenheid bij de stad en regio én bij de werkzaamheden van Utrecht Marketing.

 

Rinda den Besten woont ruimt 30 jaar in Utrecht, kent een lange loopbaan in de Utrechtse politiek en is momenteel bestuurder bij Jeugdbescherming Brabant & Veilig Thuis Oost-Brabant. Ook is zij o.a. bestuurslid bij NOC*NSF en commissaris bij Woonin. "Ik heb er veel zin in om samen met een stevig, en deels vernieuwd team, toezicht te mogen houden op een voor de stad belangrijke organisatie als Utrecht Marketing. De missie van Utrecht Marketing om te werken aan leefbare en gezonde stad steun ik volledig. Er staat een stevige basis en een goed team, dat daaraan kan gaan doorbouwen de komende jaren. Vanuit mijn bescheiden rol daar een bijdrage aan mogen leveren vind ik een grote eer."

 

Ingrid van der Chijs is marketingexpert en werkzaam bij Rabobank als Head of Marketing Development & Experts. Maartje Schlebusch is concerndirecteur bij de gemeente Ede, waar zij in 2019 startte na een lange loopbaan bij de provincie Utrecht en gemeente Utrecht. Tom Heintjes heeft als zelfstandig ondernemer veel ervaring op het vlak van onder meer business development. Hij is eigenaar van Vadum management.

 

‘’Ik ben buitengewoon content met de komst van Rinda, Ingrid, Maartje en Tom. Met hen is de Raad van Toezicht zonder twijfel in staat Utrecht Marketing inhoudelijk verder te brengen en de organisatie financieel toekomstbestendig op koers te houden’’, aldus directeur-bestuurder Cor Jansen. ‘’Tegelijkertijd doet afscheid nemen pijn. Met het vertrek van Heike en Annemarie verliezen wij twee bevlogen RVT-leden van het eerste uur. Dat Beate Utrecht Marketing achter zich laat, ook haar tweede termijn zit erop, is ongelofelijk jammer. Haar oplossingsgerichte, verbindende werkwijze en grote inhoudelijke betrokkenheid gaan wij missen. Ik wil hen alle drie ontzettend bedanken voor alles wat zij voor Utrecht Marketing en de stad hebben betekend.’'

Trefwoorden: Utrecht, marketing, raad van toezicht

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/06/24
Nieuw VVV infopunt voor Tilburg
Tilburg heeft een gloednieuw informatiepunt op het station. Na zeven jaar vond Stichting Marketing Tilburg dat het merk Tilburg een nieuw jasje verdiende. Daarom lanceerden ze twee nieuwe websites én ging een nieuw informatiepunt open op het station: info in Tilburg.
07/06/24
De winnaars van de City- en Regiomarketing Awards
Bureau Citybranding heeft met een integrale merkmanagementaanpak voor Den Haag de Nationale City- en Regiomarketing Trofee gewonnen. Brabant Branding werd bekroond met City- en Regiomarketing Innovatie Award voor haar Brabantse ImagoMonitor.
31/05/24
Exclusief voor leden
Strategische alliantie voor agrotoerisme in Limburg
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Limburg Marketing en Coöperatie Platform Agrotoerisme vormen per 1 juni een strategische alliantie voor agrotoerisme.
31/05/24
Exclusief voor leden
Corendon houdt sales acties voor 1 jarig By June
By June, het reismerk van touroperator Corendon viert op 21 juni haar eerste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid wordt de hele maand juni gevierd met diverse winacties van merkambassadeurs op de socialmediakanalen en met verrassingen.
27/05/24
Exclusief voor leden
Willem-Alexander opent H'ART Museum officieel
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
27/05/24
Booking
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
22/05/24
Uitbreiding Hart van Limburg VVV-gidsenteams Roermond en Stevensweert
Negen nieuwe gezichten geïnstalleerd voor de rondleidingen in Roermond. Het gidsenteam bestaat nu uit 32 VVV-gidsen dat inzetbaar is voor wel 5 talen.
17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...