Geplaatst op: 29-03-2024
Auteur: Redactie
NRIT

Dirk Beljaarts vertrekt bij Koninklijke Horeca Nederland

Dirk Beljaarts vertrekt bij Koninklijke Horeca Nederland

Na een periode van ruim negen jaar vertrekt Dirk Beljaars voor de zomer als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dirk begon zijn loopbaan bij KHN als lid van het Landelijk Bestuur en diende vervolgens de laatste vijf jaar als algemeen directeur. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Dirk heeft veel voor KHN betekend, eerst in de rol van penningmeester en later als algemeen directeur. Gedurende zijn tijd bij KHN zette Dirk zich onvermoeibaar in voor de groei, innovatie en vooral de gastvrijheid die de horeca zo kenmerkt. Als directeur van een professioneel en toegewijd team van medewerkers heeft hij op vele fronten een significant verschil gemaakt voor de leden van de vereniging en de branche in zijn geheel, zowel landelijk als lokaal. Vooral tijdens de coronaperiode gooide hij alles in de strijd voor de sector die hem zo aan het hart gaat.

Dirk Beljaarts: "Ik kijk met warme herinneringen terug op mijn tijd bij KHN. We hebben als vereniging veel successen geboekt, maar ook veel uitdagingen gekend. Met name tijdens de impactvolle covid-periode. Na negen jaar vind ik het tijd voor een volgende stap, waarover later meer. Ik zal me altijd enorm verbonden blijven voelen met deze prachtige branche. Ik dank het oude en huidige Landelijk Bestuur voor de unieke, fijne en professionele samenwerking gedurende de jaren. En uiteraard mijn team in Woerden, waar intrinsieke motivatie om horecaondernemers te helpen uitgevonden lijkt te zijn. Daar heb ik heel veel bewondering voor. Maar uiteraard wil ik ook alle horecaondernemers, hoteliers en ceo’s bedanken waar ik al die jaren zo’n fijn contact mee heb gehad. Geïnspireerd door hun ondernemerschap, gastvrijheid en ondernemingsgeest, gaven ze altijd het juiste inzicht voor de koers die wij konden varen.

KHN-voorzitter Marijke Vuik spreekt namens de gehele organisatie haar dank uit: "We zijn Dirk enorm dankbaar voor zijn ongekende inzet, toewijding en de passie waarmee hij zich de afgelopen negen jaar heeft ingezet voor onze vereniging en de horecabranche als geheel. Zijn leiderschap tijdens zowel voorspoedige als uitdagende tijden heeft ons sterker gemaakt. We wensen hem veel succes in zijn volgende stap.”

Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, brancheorganisaties

CELTH
 


||| Nieuws |||

23/04/24
Exclusief voor leden
Eurocamp ziet kansen in Oranje sportzomer
Kampeeraanbieder Eurocamp ziet marketing- en saleskansen bij de grootste sportevenementen van het jaar: de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de Tour de France en de Formule 1.
23/04/24
Exclusief voor leden
Geen andere weg voor horeca dan kosten doorberekenen?
In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants en cafés hun prijzen met gemiddeld 6 procent blijkt uit cijfers van het CBS. Maar de horeca lijkt geen andere weg te zien dan de gestegen kosten door te berekenen aan de gasten.
23/04/24
Exclusief voor leden
Start vereniging mobiliteit KNV Connected Mobility
De transitie naar een groenere, efficiënter en meer vraaggestuurde mobiliteitsstructuur is in volle gang. Die transitie is hard nodig om als mobiliteitssector door te kunnen groeien en onze maatschappelijke ambities te realiseren. Daarvoor wordt KNV Connected Mobility opgestart.
23/04/24
Moskee Al Hijra  in Leiden sluit aan bij Grootste Museum
Op vrijdag 3 mei sluit de Al Hijra Moskee in Leiden zich aan en wordt hiermee de 23ste ‘museumzaal’.
19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...