Geplaatst op: 01-02-2024
Auteur: Marc Gerlings

Apollo zet webportaal op voor reisagenten

Apollo zet webportaal op voor reisagenten
Apollo is onder meer bekend van sportieve reizen. Foto: Apollo reizen.
In januari 2024 verdrievoudigde de omzet van de in Nederland jonge touroperator Apollo Reizen ten opzichte van de maand ervoor. Nu gaat de touroperator ook live met Apollo Partner Web die het mogelijk maakt voor lokale reisbureaus en agenten om klanten direct in te boeken.

"Aangezien reisbureaus een belangrijke rol spelen op de Nederlandse markt, zijn we enorm blij dat we dit eindelijk hebben kunnen realiseren. Nu kunnen we hen een full-service oplossing bieden met een volledig ontwikkeld boekingssysteem, Apollo Partner Web, en niet in de laatste plaats persoonlijke ondersteuning vanuit ons Contact Center in Amsterdam", zegt Robbin de Waal, voorlichter bij Apollo.

Onder het merk Apollo Sports biedt de touroperator sportvakanties en sporthotels - voor zowel topsporters, soloreizigers als actieve gezinnen. Daarnaast heeft Apollo Reizen zes verschillende hotelconcepten aangepast aan diverse levensfasen en voorkeuren onder de paraplu "Apollo Mondo". Hier vind je alles van eersteklas familiehotels waar alles is aangepast voor vakanties met kinderen, tot designhotels, hotels voor volwassenen en hotels met een duidelijk lokaal tintje.

"De Mondo hotels zijn veruit onze populairste hotels; maar liefst 50% van onze gasten kiest voor een verblijf in een van deze hotels. Een van de leukste aspecten van Apollo Partner Web die nu live gaat, is dat al deze producten ook direct via de reisbureaus beschikbaar zullen zijn," zegt de Waal.
Trefwoorden: Touroperator, Apollo, reizen, web, reisagent

CELTH

Trendrapport


||| Nieuws |||

16/02/24
Veel buitenlandse vakantieplannen voor deze zomer
Nederlanders willen de komende zomer meer op vakantie. Vooral buitenlandse vakanties zijn favoriet met populairste bestemmingen Spanje, Frankrijk en Italië. De toegenomen kans op extreem weer als gevolg van klimaatverandering beïnvloedt nog nauwelijks de bestemmingskeuze.
16/02/24
UNWTO wordt UN Tourism
De Wereld Toerisme Organisatie (UNWTO) heeft haar naam veranderd in UN Tourism. Met dit nieuwe merk bevestigt de organisatie haar status als gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties.
15/02/24
Exclusief voor leden
Fel debat in Amsterdam over welke toeristen je wilt ontvangen
De Amsterdamse gemeenteraad neemt vandaag een beslissing over de exacte plaats van een groot Erotisch centrum aan de Zuidas. De beoogde locatie ligt in het gebied waar de Mariale bedevaart kathedraal voor de Vrouwe van alle Volkeren zou moeten komen volgens vele gelovigen. Die organisatie richt zich tot de gemeente met de vraag welk type toerist de hoofdstad wil ontvangen.
15/02/24
Exclusief voor leden
WTTC presenteert Call to Action aan Europa
De World Travel & Tourism Council (WTTC) roept de Europese Unie in haar Call to Action for the next Europan Political Cycle’ op om het potentieel van de toeristische sector voor werkgelegenheid en economie te bevorderen. In de aanloop naar de verkiezingen in 2024 richt de WTTC zich op een meer duurzame toekomst, het faciliteren van naadloos reizen en de digitalisering van de sector.
13/02/24
Nederlandse Valentijn destinaties top 3: Amersfoort, Enschede en Roermond
Het is weer bijna Valentijnsdag. Welke steden in Nederland kun je de liefde vieren. Overal, maar sommige steden passen daar beter bij. Met behulpt van sleutelwoorden en een zoekmachine kun je er een logisch lijstje van maken. Hier is de top 3 uitgewerkt en een top 10 als lijst.
05/02/24
Breda verwacht minstens 20.000 bezoekers voor haar nieuwe Explore Breda Store
Nieuwe VVV-winkel in Breda. Het vormt samen met het online platform explorebreda.com de off- een online-gids om de Bredase tradities en innovaties te ontdekken en te beleven.
01/02/24
Apollo zet webportaal op voor reisagenten
Nu gaat de touroperator ook live met Apollo Partner Web die het mogelijk maakt voor lokale reisbureaus en agenten om klanten direct in te boeken.
31/01/24
Exclusief voor leden
Investeerder 5square aandeelhouder bij Corendon
Corendon gaat hiermee een nieuwe groeifase in, waarbij de focus komt te liggen op de combinatie van touroperator en internationale hotelactiviteiten.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...