Geplaatst op: 25-01-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE bundelen krachten voor innovatieve onbemande park shops

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE bundelen krachten voor innovatieve onbemande park shops

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE slaan de handen ineen voor een innoverende samenwerking die het gemak voor vakantiegangers naar een hoger niveau tilt. Na een eerste succesvolle onbemande Shop op Molecaten Park Waterdunen, geopend voor de zomer van 2023, kondigen beide partijen met trots de verdere samenwerking aan. In het eerste kwartaal van 2024 worden er nog eens 4 nieuwe onbemande Shops gerealiseerd. Deze innovatieve Shops maken het voor gasten mogelijk om naast de essentiële boodschappen vooral ook de vakantie aankopen te doen. De slimme onbemande Shops zijn voorzien van onder andere een zelfscankassa.

 

OMISE, een onderdeel van het retail portfolio van de Sanders Retail Groep, is gespecialiseerd in het opzetten van onbemande winkels op drukbezochte locaties, waaronder leisure-bestemmingen, hotels en kantoren. Het team van OMISE richt zich op inkoop, category management, distributie, logistiek en exploitatie van deze locaties, wat resulteert in een naadloze en efficiënte winkelervaring voor consumenten.

 

De slimme onbemande Shops zijn voorzien van een zelfscankassa, elektronische schaplabels en narrowcasting schermen. De slimme techniek in combinatie met de exploitatie door OMISE zorgt voor een winkelervaring waarbij de gast altijd verrast zal zijn door het (seizoens)aanbod. OMISE zorgt per vakantiepark voor het nodige maatwerk, waarbij het ontbijt- en borrelmoment, spel & fun en het lokale assortiment breed de ruimte krijgen. Alles wat je als toerist of gezin nodig hebt en meer.

 

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap vooruit in de evolutie van retaildiensten op recreatiebestemmingen. De onbemande Shops van OMISE vergroten niet alleen het gemak, maar ook de flexibiliteit voor de gasten, waardoor ze meer tijd hebben om te genieten van hun vakantie. OMISE verzorgt de volledige exploitatie van de onbemande Shops en ontzorgt hierdoor maximaal de parkorganisatie. Als echte retailers doet OMISE dit op een innovatieve en verrassende manier met aandacht voor belangrijke events en de seizoenen.

 

Deze samenwerking benadrukt de visie van beide bedrijven om innovatief en duurzaam te ondernemen. Molecaten streeft naar duurzaamheid met een positieve impact op natuur en maatschappij en OMISE is hierin de geschikte partner en voldoet aan de Green Key voorwaarden. Door de slimme kassa techniek en dynamic pricing wordt onnodige derving zoveel mogelijk voorkomen.

Trefwoorden: Innovatieve shops, onbemande shops

CELTH
 


||| Nieuws |||

05/07/24
Dierenrijk klaar voor de toekomst met nieuwe naam: Eindhoven Zoo
De bekendmaking van de nieuwe naam van Dierenrijk is feestelijk onthuld tijdens de officiële opening van de vernieuwde verblijven van de tijgers en olifanten.
05/07/24
Nieuw: De Noordwijkse Keuken
Op 3 juli heeft burgemeester Wendy Verkleij bij Breakers Beach House in Noordwijk aan Zee het eerste exemplaar van het kookboek ‘De Noordwijkse Keuken’ in ontvangst genomen.
01/07/24
Olympische Spelen drukken vraag naar vliegverkeer op Parijs
Air France en Transavia France hebben momenteel te kampen met druk op de verwachte inkomsten voor het zomerseizoen. Oorzaak zijn de komende Olympische Spelen in Parijs, waarbij het verkeer van en naar de Franse hoofdstad achterblijft bij andere grote Europese steden.
28/06/24
Wat doet het EK Voetbal met de omzet in de Nederlandse horeca?
In de Nederlandse horeca is de impact van het Europees Kampioenschap voetbal duidelijk zichtbaar. Dat ziet ING in haar transactiedata. Maar niet alles is, evenals de wedstrijden, hausanna. Vooral restaurants zien op speeldagen fors minder omzet.
26/06/24
Exclusief voor leden
Onemeeting bundelt krachten met Ballast en Compass
Onemeeting, meeting & event management, kondigt haar strategisch partnerschap aan met Ballast Nedam Development en Compass Group voor het beheer van het meeting center in het iconische Rotterdam Building.
25/06/24
VVEM: ‘Brief aan burgemeesters onhandig en onnodig’
Rond de NAVO-top in Den Haag is er geen capaciteit voor veel politie-inzet voor andere evenementen.
25/06/24
Leiden Bio Science Park zet deuren open op zaterdag 29 juni
Op zaterdag 29 juni organiseren bedrijven en instellingen op het Leiden Bio Science Park een open dag tussen 10.00 en 15.00. Daarmee geven ze een inkijkje in de activiteiten op dit innovatieve park.
24/06/24
Koningin Máxima opent vernieuwde Museum Hindeloopen en het gloednieuwe VVV-bezoekerscentrum
Eén van de oudste musea in Friesland dat op 16 juli 1919 werd geopend als het Hidde Nijland Museum is vernieuwd en werd door Koningin Máxima officieel geopend op 18 juni.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.