Geplaatst op: 25-01-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE bundelen krachten voor innovatieve onbemande park shops

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE bundelen krachten voor innovatieve onbemande park shops

Molecaten campings en vakantieparken en OMISE slaan de handen ineen voor een innoverende samenwerking die het gemak voor vakantiegangers naar een hoger niveau tilt. Na een eerste succesvolle onbemande Shop op Molecaten Park Waterdunen, geopend voor de zomer van 2023, kondigen beide partijen met trots de verdere samenwerking aan. In het eerste kwartaal van 2024 worden er nog eens 4 nieuwe onbemande Shops gerealiseerd. Deze innovatieve Shops maken het voor gasten mogelijk om naast de essentiële boodschappen vooral ook de vakantie aankopen te doen. De slimme onbemande Shops zijn voorzien van onder andere een zelfscankassa.

 

OMISE, een onderdeel van het retail portfolio van de Sanders Retail Groep, is gespecialiseerd in het opzetten van onbemande winkels op drukbezochte locaties, waaronder leisure-bestemmingen, hotels en kantoren. Het team van OMISE richt zich op inkoop, category management, distributie, logistiek en exploitatie van deze locaties, wat resulteert in een naadloze en efficiënte winkelervaring voor consumenten.

 

De slimme onbemande Shops zijn voorzien van een zelfscankassa, elektronische schaplabels en narrowcasting schermen. De slimme techniek in combinatie met de exploitatie door OMISE zorgt voor een winkelervaring waarbij de gast altijd verrast zal zijn door het (seizoens)aanbod. OMISE zorgt per vakantiepark voor het nodige maatwerk, waarbij het ontbijt- en borrelmoment, spel & fun en het lokale assortiment breed de ruimte krijgen. Alles wat je als toerist of gezin nodig hebt en meer.

 

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap vooruit in de evolutie van retaildiensten op recreatiebestemmingen. De onbemande Shops van OMISE vergroten niet alleen het gemak, maar ook de flexibiliteit voor de gasten, waardoor ze meer tijd hebben om te genieten van hun vakantie. OMISE verzorgt de volledige exploitatie van de onbemande Shops en ontzorgt hierdoor maximaal de parkorganisatie. Als echte retailers doet OMISE dit op een innovatieve en verrassende manier met aandacht voor belangrijke events en de seizoenen.

 

Deze samenwerking benadrukt de visie van beide bedrijven om innovatief en duurzaam te ondernemen. Molecaten streeft naar duurzaamheid met een positieve impact op natuur en maatschappij en OMISE is hierin de geschikte partner en voldoet aan de Green Key voorwaarden. Door de slimme kassa techniek en dynamic pricing wordt onnodige derving zoveel mogelijk voorkomen.

Trefwoorden: Innovatieve shops, onbemande shops

CELTH
 

||| Nieuws |||

29/02/24
Marieke Frank wordt directeur Routebureau Veluwe
Marieke Frank wordt de nieuwe directeur van Routebureau Veluwe. Met ingang van 1 maart zal zij officieel starten in deze functie. In samenwerking met de oud-directeur Henk Mogezomp is het overdrachtsproces ingezet.
28/02/24
Europa-Park start busverbinding tussen camping en Rulantica
Voor Europa-Park-bezoekers die graag overnachten in de eigen tent, caravan of camper beschikt de camping van het park over zo’n 300 staanplaatsen. Met het online reserveringssysteem is iedere gast vooraf verzekerd van een eigen gemarkeerde plek. Nieuw is de start van een busverbinding van de camping naar waterpark Rulantica.
21/02/24
Exclusief voor leden
Rotterdam heeft nieuwe leisure locatie voor kunst en creativiteit
Met hun 360 graden kijk op een leisure locatie brengen bedenkers André Marques en Tim Wes een opvallend concept naar de Maasstad. De Kunstfabriek | Unit699 wordt een plek waar kunst gecreëerd, bedacht en gevierd wordt.
05/02/24
Breda verwacht minstens 20.000 bezoekers voor haar nieuwe Explore Breda Store
Nieuwe VVV-winkel in Breda. Het vormt samen met het online platform explorebreda.com de off- een online-gids om de Bredase tradities en innovaties te ontdekken en te beleven.
02/02/24
Exclusief voor leden
Zorgen over privacy bij VR-bril
De komst van een Apple VR-bril zorgt bij het Rathenau Instituut voor onbehagen over de privacy van de gebruikers. De bril kan ook voor entertainment en leisure gebruikt worden.
30/01/24
Bijna 1.000 bezoekers voor eerste Recreatie Next Level
De eerste editie van Recreatie Next Level in Evenementenhal Gorinchem is op 24 en 25 januari 2024 e...
29/01/24
Exclusief voor leden
Nederlanders weer spaarzaam volkje
We sparen weer veel, net als voor de coronacrisis. Het totaal op betaal- en spaarrekeningen bij banken in Nederland nam met € 14,9 miljard toe in 2023, tot € 576,3 miljard. Daarmee spaarden Nederlanders wel beduidend minder dan tijdens de coronajaren.
25/01/24
Molecaten campings en vakantieparken en OMISE bundelen krachten voor innovatieve onbemande park shops
Molecaten campings en vakantieparken en OMISE tillen het gemak van de vakantiegangers naar een hoger niveau. Er worden vier nieuwe onbemande Shops met zelfscankassa's gerealiseerd.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...