Geplaatst op: 08-06-2023
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Ruim 40.000 vakantiegangers willen proefslapen in Cadzand

Kosteloos verblijf op vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Ruim 40.000 vakantiegangers willen proefslapen in Cadzand

Vakantieliefhebbers hebben zich de afgelopen weken in groten getale aangemeld voor een ‘proefslaapweekend’ van EuroParcs op het nieuwe park in het Zeeuwse Cadzand. Tot nu schreven ruim 40.000 mensen uit Nederland, België en Duitsland zich al in voor een gratis lang weekend vakantie op het park. Om de opening te vieren stelt EuroParcs van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli aanstaande 40 beach lodges kosteloos beschikbaar voor maximaal zes gasten.

 

In ruil voor het gratis verblijf vraagt EuroParcs de gasten om kritische reviews te geven over hun korte vakantie. De proefslapers worden onder meer gevraagd naar hun mening over het bed, het sanitair, de horeca en de schoonmaak. Ook mogen de gasten hun oordeel geven over de incheckprocedure, de gastvrijheid van het personeel, de voorzieningen op het park en de routing van het bedrijf.

 

Belgische en Duitse toeristen

De proefslapers kunnen rekenen op een geheel verzorgd weekend, inclusief ontbijt, lunch, diner en een hapje en drankje bij aankomst. Dankzij de ligging van het park vlak bij Cadzand-Bad zijn er eveneens volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten.

 

"De belangstelling voor ons nieuwe park in Cadzand is overweldigend”, zegt Marco Budding, marketingmanager bij EuroParcs. "Gezien het extreem hoge aantal aanmeldingen uit Nederland, België en Duitsland voor het proefslaapweekend is het duidelijk dat Cadzand een geliefde bestemming is. Met de ervaringen van de proefslapers kunnen we onze service nog verder verbeteren en zijn we klaar voor het hoogseizoen. De reserveringen voor de zomervakantie stromen al binnen, maar er is gelukkig nog ruimte voor extra boekingen.”

 

Derde locatie in Zeeland

Het vakantiepark in Cadzand is de derde locatie in Zeeland waar EuroParcs actief is, na Hellevoetsluis en Westkapelle. De provincie is erg in trek bij vakantiegangers, want de zestig beschikbare luxe vakantiewoningen die kunnen worden aangeschaft voor de verhuur waren in een mum van tijd verkocht. Het park in Cadzand ligt op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad.

 

Aanmelden voor het weekend gratis proefslapen kan nog tot 15 juni via proefslapen.nl.

Trefwoorden: Gratis proefslapen, beach lodges

CELTH
 


||| Nieuws |||

12/07/24
Hellendoorn vernieuwt langste rapid river van Nederland
De langste ‘rapid river’ van Nederland (480 meter) is niet alleen één van de populairste attracties van Avonturenpark Hellendoorn kreeg een opknapbeurt.
12/07/24
Exclusief voor leden
7 ton voor extra brandveiligheid in Gelderse natuur
Provincie Gelderland stelt €700.000 extra beschikbaar om de aanpak van natuurbrandveiligheid sneller te verbeteren. Dat ia ook nodig om risicovolle locatie zoals vakantieparken te beschermen.
12/07/24
Spoorpark in Amsterdam officieel geopend
De Amsterdammers krijgen er een nieuw buurtpark bij in stadsdeel West. Het park ligt naast het spoor van metro 51, en heeft daarom de toepasselijke naam Spoorpark. Meer recreatiegroen was nodig door nieuwe woningbouw.
11/07/24
Travel Challenge scoort hoog in samenspel studenten en reisbedrijven
De recente Travel Challenge van Reiswerk scoort gemiddeld een 8,7 bij deelnemende bedrijven, studenten en onderwijsinstellingen. Reiswerk dat het door die hoge score meteen gemotiveerd is om de Travel Challenge voor 2025 op te zetten.
11/07/24
Efteling Danse Macabre opent op 31 oktober
De Efteling heeft de naam van de nieuwe grote attractie bekend gemaakt. Het wordt: Danse Macabre. Deze attractie vervangt het oude spookslot en open op 31 oktober. Deze spectaculaire attractie is een combinatie van een zogenaamde thrill ride en immersieve showtechniek, die nog nergens ter wereld bestaat.
11/07/24
Exclusief voor leden
Robert Simons “Horeca is hét visitekaartje van Rotterdam
Met de vaststelling van de nieuwe horecagebiedsplannen zet Rotterdam een stap richting een nog bruisendere stad. Op 2 juli jl. heeft het college van B&W de nieuwe horecagebiedsplannen voor Centrum, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen-Crooswijk, Noord en de Centraal Aangestuurde Gebieden vastgesteld.
11/07/24
HISWA-RECRON start petitie tegen BTW-verhoging
HISWA-RECON is een petitie gestart om het nieuwe kabinet te bewegen de aanstaande btw-verhoging op de verblijfsrecreatie terug te draaien. Die petitie is inmiddels al 1.200 keer ondertekend. Er staat voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heel wat op het spel. Uit onderzoek blijkt dat een als gevolg van de btw-verhoging verwachtte prijsstijging kan leiden tot een 10% lagere bezetting.
11/07/24
Exclusief voor leden
FNV ziet werkdruk te hoog worden op Schiphol
Na een jaar van relatieve rust over de drukte op Schiphol trekt vakbond FNV aan de bel voor de zomervakantie. Werknemers van Schiphol maken zich ernstige zorgen over de werkdruk, het ziekteverzuim en de veiligheidsrisico’s voor werknemers op Schiphol tijdens de aankomende zomerdrukte.

||| Agenda |||

23/09/24
23/09/24 t/m 23-09-24: Toerisme Top 2024
De zevende editie van de Toerisme Top wordt op maandag 23 september 2024 in Venlo georganiseerd. Het...
24/09/24 t/m 26-09-24
24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
10/10/24
10/10/24 t/m 10-10-24: Education & Research Day
Op donderdag 10 oktober 2024 organiseert de Hotelschool The Hague een Education & Research Day. ...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...