Geplaatst op: 25-11-2022
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

 

De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkiezingen voor Website van het Jaar 2022. Elk jaar wordt deze grootste online publieksprijs uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Dit jaar is de award voor Beste Website van het Jaar 2022 in de categorie Reizen gewonnen door Holidayguru. 

 

Nu de verkiezing is afgelopen en alle stemmen zijn geteld is op 24 november 2022 tijdens de Website van het Jaar Award Night ’22 bekend gemaakt dat reiswebsite Holidayguru.nl de award voor Beste Website van het Jaar 2022 heeft gewonnen. Het dagelijks handmatig zoeken naar de scherpste deals, het geven van de beste vakantietips in combinatie met een betrokken community heeft uiteindelijk gezorgd voor de hoogste kwaliteit score en het bemachtigen van de award. 

 

Begin september werd bekend gemaakt dat Holidayguru.nl voor het eerst was genomineerd voor de award. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in verschillende categorieën. Daarnaast kan het publiek ook een beoordeling achterlaten. Uiteindelijk leiden de stemmen tot twee awards, één voor de beste website (hoogste kwaliteitsscore) en één de populairste website (meeste stemmen).

 

Als één van de grootste reiswebsites van Duitsland en Nederland helpt Holidayguru.nl dagelijks duizenden reizigers met het vinden van de beste vakantiedeal en de nodige reisinspiratie. Ook het afgelopen jaar heeft Holidayguru niet stilgezeten. Zo vond er een grote stijging plaats in zowel het aantal bezoekers als het aantal boekingen via Holidayguru.nl en is het design van de website succesvol aangepast. De grootste ontwikkeling was de lancering van het eigen reislabel ”Holidayguru Trips”, waarmee reizigers stedentrips en rondreizen inclusief een unieke activiteit kunnen boeken naar de mooiste bestemmingen.

Link: https://trips.holidayguru.nl
Trefwoorden: Beste website, categorie reizen

||| Blogs |||

08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

03/02/23
3e Online vakantiebeurs land van Cuijk geopend
Liefst 41 bedrijven en organisaties presenteren zich in de komende vijf maanden tijdens de 3e editie...
03/02/23
Nieuwe Experience voor Valkenburg na watersnood
Gistermiddag ‘her’opende de oudste VVV van het land - Visit Zuid-Limburg - het monumentale ...
03/02/23
Caravana 2023 drukbezocht door kampeerliefhebbers
Na 3 jaar stond het WTC Expo in Leeuwarden van 25 - 29 januari 2023 weer vol met campers, caravans, ...
31/01/23
Even genieten van licht en Amsterdam
Het Amsterdam Light Festival 2022 - 2023 is weer voorbij. Wekenlang konden Amsterdammers en toeristen genieten van prachtige lichtkunstwerken. Droom even weg bij deze mooie beelden.
30/01/23
Roompot trotse partner van DELTA Ride for the Roses
Roompot is partner geworden van de DELTA Ride for the Roses, dat hét fietsevenement in Zeeland is voor jong en oud én jaarlijks honderdduizenden euro’s ophaalt voor kankeronderzoek.
27/01/23
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol
Afgelopen zomer waren de provincies Utrecht en Noord-Brabant het toneel voor de Spaanse wielerronde La Vuelta. Projectorganisatie La Vuelta Holanda spreekt van een succesvol en goedbezocht evenement en sluit af met positieve cijfers.
26/01/23
Kampeerauto van het jaar 2023 bekend!
Nederlandse camperaars hebben als Kampeerauto’s van het jaar 2023 gekozen voor de Tonke EQV, de Affinity Duo, de Knaus Tourer Van 500 MQ en de Frankia Neo-i. Dat zijn respectievelijk een camperbusje, een buscamper, een half integraal en een integraalcamper.
25/01/23
VVEM presenteert documentaire 'pandemie in evenementenland'
In opdracht van de Vereniging Van Evenementenmakers (VVEM) is de documentaire ‘Pandemie in het evenementenland’ geproduceerd. Aan de hand van interviews en sfeerbeelden wordt hierin de impact van de COVID-19 pandemie op de Nederlandse evenementenbranche inzichtelijk gemaakt.