Geplaatst op: 25-11-2022
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

 

De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkiezingen voor Website van het Jaar 2022. Elk jaar wordt deze grootste online publieksprijs uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Dit jaar is de award voor Beste Website van het Jaar 2022 in de categorie Reizen gewonnen door Holidayguru. 

 

Nu de verkiezing is afgelopen en alle stemmen zijn geteld is op 24 november 2022 tijdens de Website van het Jaar Award Night ’22 bekend gemaakt dat reiswebsite Holidayguru.nl de award voor Beste Website van het Jaar 2022 heeft gewonnen. Het dagelijks handmatig zoeken naar de scherpste deals, het geven van de beste vakantietips in combinatie met een betrokken community heeft uiteindelijk gezorgd voor de hoogste kwaliteit score en het bemachtigen van de award. 

 

Begin september werd bekend gemaakt dat Holidayguru.nl voor het eerst was genomineerd voor de award. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in verschillende categorieën. Daarnaast kan het publiek ook een beoordeling achterlaten. Uiteindelijk leiden de stemmen tot twee awards, één voor de beste website (hoogste kwaliteitsscore) en één de populairste website (meeste stemmen).

 

Als één van de grootste reiswebsites van Duitsland en Nederland helpt Holidayguru.nl dagelijks duizenden reizigers met het vinden van de beste vakantiedeal en de nodige reisinspiratie. Ook het afgelopen jaar heeft Holidayguru niet stilgezeten. Zo vond er een grote stijging plaats in zowel het aantal bezoekers als het aantal boekingen via Holidayguru.nl en is het design van de website succesvol aangepast. De grootste ontwikkeling was de lancering van het eigen reislabel ”Holidayguru Trips”, waarmee reizigers stedentrips en rondreizen inclusief een unieke activiteit kunnen boeken naar de mooiste bestemmingen.

Link: https://trips.holidayguru.nl
Trefwoorden: Beste website, categorie reizen

||| Blogs |||

31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

27/01/23
Nederland boekt zomervakantie weer vanouds op tijd
Het vroegboekgedrag van Nederlandse vakantiegangers is weer ­­­terug op het niveau van voor coron...
26/01/23
Steeds meer mensen gaan er samen tussenuit
Sinds afgelopen zomer ziet Groepen.nl een sterke toename in de vraag naar het verblijf in groepsaccommodaties. Deze trend naar gezamenlijk verblijf zet ook dit jaar (2023) sterk door.
26/01/23
Suncamp introduceert: campingadvies van de CampingGuru
Wil jij alles weten over jouw favoriete camping? Stel je campingvraag dan aan de persoon die echt op de camping is geweest. Vanaf nu is dat mogelijk. Suncamp introduceert de CampingGuru.
18/01/23
Exclusief voor leden
SVR houdt in 2023 weer vakantiebeurzen
Zaterdag 21 januari wordt de eerst consumentenbeurs gehouden van aanbieder in kleinschalige campings Stichting Vrije Recreatie (SVR). “De eerste SVR-vakantiebeurs na de coronaperikelen van de afgelopen jaren,” meldt de organisatie. In de Expo Houten vindt de aftrap plaats van de eerste van een serie van vier SVR-beurzen.
17/01/23
Fors minder bezoek voor Vakantiebeurs, organisatie toch tevreden
De Vakantiebeurs 2023 heeft ruim 65.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er veel minder dan de vorige editie in 2020 toen nog 101.000 bezoekers de beurs bezochten. Ook de vakdag trok met bijna 8.000 reisprofessionals minder bezoek. In 2020 waren dat er nog 12.000. Toch blikt de organisatie tevreden terug.
11/01/23
We dromen weer over lange reizen
Een droomreis maken staat bij een groot deel van de Nederlanders nog op de bucketlist. Tweederde van de Nederlandse 40-plussers is van plan om nog een keer een droomreis te maken. Bijna niemand vindt zich daarvoor te oud of lichamelijk niet toe in staat.
10/01/23
Exclusief voor leden
Meer boekingen Nederlanders voor zomer in vakantieparken EuroParcs
Nederlanders gaan ook dit jaar weer massaal vakantie vieren in eigen land. Het aantal mensen dat begin januari al boekte bij een Nederlandse locatie van keten EuroParcs voor de mei- of zomervakantie is nog nooit zo hoog geweest.
10/01/23
Exclusief voor leden
Sunweb neemt touroperator Atlantis Rejser over
Het reisnieuws lijkt echt los te barsten in de aanloop naar de Vakantiebeurs. De Sunweb Group is op overnamepad en lijft een Deense touroperator in, Atlantis Rejser.