Geplaatst op: 25-11-2022
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

 

De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkiezingen voor Website van het Jaar 2022. Elk jaar wordt deze grootste online publieksprijs uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Dit jaar is de award voor Beste Website van het Jaar 2022 in de categorie Reizen gewonnen door Holidayguru. 

 

Nu de verkiezing is afgelopen en alle stemmen zijn geteld is op 24 november 2022 tijdens de Website van het Jaar Award Night ’22 bekend gemaakt dat reiswebsite Holidayguru.nl de award voor Beste Website van het Jaar 2022 heeft gewonnen. Het dagelijks handmatig zoeken naar de scherpste deals, het geven van de beste vakantietips in combinatie met een betrokken community heeft uiteindelijk gezorgd voor de hoogste kwaliteit score en het bemachtigen van de award. 

 

Begin september werd bekend gemaakt dat Holidayguru.nl voor het eerst was genomineerd voor de award. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in verschillende categorieën. Daarnaast kan het publiek ook een beoordeling achterlaten. Uiteindelijk leiden de stemmen tot twee awards, één voor de beste website (hoogste kwaliteitsscore) en één de populairste website (meeste stemmen).

 

Als één van de grootste reiswebsites van Duitsland en Nederland helpt Holidayguru.nl dagelijks duizenden reizigers met het vinden van de beste vakantiedeal en de nodige reisinspiratie. Ook het afgelopen jaar heeft Holidayguru niet stilgezeten. Zo vond er een grote stijging plaats in zowel het aantal bezoekers als het aantal boekingen via Holidayguru.nl en is het design van de website succesvol aangepast. De grootste ontwikkeling was de lancering van het eigen reislabel ”Holidayguru Trips”, waarmee reizigers stedentrips en rondreizen inclusief een unieke activiteit kunnen boeken naar de mooiste bestemmingen.

Link: https://trips.holidayguru.nl
Trefwoorden: Beste website, categorie reizen

CELTH     
Trendrapport

||| Nieuws |||

26/09/23
Exclusief voor leden
Fors meer Nederlanders naar buitenland in herfstvakantie
Uit boekingscijfers van Sunweb Group, de aanbieder die actief is met merken Sunweb en Eliza was here, blijkt dat het aantal boekingen naar het zonnige buitenland in die periode flink is gestegen. Ondertussen verkopen ook de reizen voor de winterperiode 2023/2024 al beter.
25/09/23
Opnieuw forse groei toerisme in Nederland
Het inkomend verblijfsbezoek trekt verder aan. Dit jaar brengen naar verwachting ruim 20 miljoen internationale gasten een bezoek aan Nederland. Dat is een stijging van 30% ten opzichte van vorig jaar. Het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat blijft met bijna 29 miljoen stabiel.
21/09/23
Exclusief voor leden
Kloosterveste investeert 1 miljoen euro in hotel De Zon
Het voormalige hotel De Zon in het kleine Friese dorp Oosterwolde wordt in oude luister hersteld en krijgt binnenkort zijn oude functie terug.
20/09/23
Exclusief voor leden
TUI Airline vermindert verbruik brandstof met machine learning
TUI Airline zet de SITA OptiClimb® in bij de vijf van haar luchtvaartmaatschappijen als onderdeel van de duurzaamheidsagenda van de groep om de uitstoot van luchtvaartmaatschappijen te verminderen. De bredere inzet van SITA's technologie volgt op het succes van de gedeeltelijke inzet in 2022. Hierdoor kan tot 200 kg brandstof en 600 kg CO2 per vliegtuig per dag worden bespaard.
20/09/23
Exclusief voor leden
Apollo breidt snel uit met winteraanbod naar de zon
Nu breidt de touroperator zijn aanbod uit en lanceert een breed winterprogramma met 11 verschillende bestemmingen in vier landen.
18/09/23
Exclusief voor leden
Schiphol bouwt grootste autoverhuurlocatie van Nederland
Op Schiphol is gestart met de bouw van een nieuwe autoverhuurlocatie. Het Car Rental Service Center wordt de grootste faciliteit van autoverhuurders in Nederland en biedt plaats aan circa 2500 auto's.
15/09/23
Peter Drenth bestuurslid stuurgroep Vitale Vakantieparken
Peter Drenth heeft als gedeputeerde van de provincie Gelderland het programma Vitale Vakantieparken in zijn portefeuille en is daarmee ook het nieuwe lid van de stuurgroep VVP. Op 7 september ondernam hij een werkbezoek om kennis te maken met het programma.
13/09/23
Roompot recycelt 3,5 miljoen kilo glas
Roompot is op weg om zijn doel te halen om 50% minder restafval te hebben in 2030. Zo werd heel wat afval in 2022 vermeden en kon Roompot onder meer 3.500.000 kg glas en 730.000 kg papier van de parken laten recyclen.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.