Geplaatst op: 03-03-2022
Auteur: Marc Gerlings

Ben Roelants ambassadeur Vakantie Expo Antwerpen 2022

Eerste reisbeurs in België na twee jaar

Ben Roelants ambassadeur Vakantie Expo Antwerpen 2022
4, 5 en 6 maart Vakantie Expo in Antwerpen.

Op 4, 5 en 6 maart opent Vakantie Expo 2022 de deuren in Antwerp Expo. Het is de eerste reisbeurs in België na twee jaar coroncrisis. Televisiemaker Ben Roelants is ambassadeur van het evenement.

Reisgoeroe Ben Roelants nam het publiek mee door binnen- en buitenland tijdens Vlaanderen Vakantieland. Ook op de themazender Evenaar deelde hij zijn beste reistips. Nu is hij ambassadeur voor Vakantie Expo 2022. 

Roelants toont verschillende filmpjes over zijn meest onvergetelijke vakanties. En hij verklapt hoe je een reis samenstelt die volledig aan je wensen voldoet. Tijdens de beurs interviewt hij verschillende experts. Zo klopte hij onlangs aan bij Kathleen Aerts in Zuid Afrika en maakte hij een video over haar nieuwe B&B Droom Guesthouse.

Dromen over Zuid-Afrika met Kathleen Aerts

Ook Kathleen Aerts is op 4, 5 en 6 maart bij de Antwerp Expo. Op haar stand maakt ze je wegwijs in Zuid-Afrika. Ze is er intussen een echte local en kent het land op haar duim. Extra handig: als moeder van twee leidt Kathleen je naar de meest gezinsvriendelijke plekken, meldt de beursorganisatie. 

Je ontdekt hoe haar eigen Zuid-Afrikaanse B&B eruitziet. En je praat ook over België. In de Limburgse en Antwerpse bossen stampte Kathleen namelijk een vakantiehoeve uit de grond, waar je geniet van een onvergetelijk verblijf. 

Eerste toerismebeurs van het land. 

Vakantie Expo Antwerpen volgt de populaire Vakantiesalon op. Organisatoren James Verbeeck en Hanne Carmans zorgden voor een nieuw, fris concept. Je zal er aan de hand van je eigen, persoonlijke voorkeuren vakantie-inspiratie kunnen opdoen bij de vele standhouders uit binnen- en buitenland. Zo stel je je volgende reis of citytrip in een mum van tijd samen, helemaal op maat van je wensen en behoeften. 

Praktisch

Vakantie Expo Antwerpen vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2022. Dan opent Antwerp Expo telkens de deuren van 10 tot 18 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn online te boeken via www.vakantie-expo.be.

Trefwoorden: reizen, beurs, marketing, destinatie, touroperator

||| Blogs |||

12/07/22
Het roer om!?
Het roer om!?
12/07/22 · Duurzaam toerisme · Guido Aerts | Lees meer
Minstens sinds de start van de pandemie maar zeker sinds het ingaan van de versoepelingen is de zoge...
28/04/22
Geef toerisme een nieuwe toekomst
Nee, het is niet normaal zoals het er dit paasweekend op de Amsterdamse Wallen aan toeging. De uitwa...
31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

19/08/22
Hoe positioneer je je regio als wijnbestemming?
Dmo Visit Zuid-Limburg positioneert de regio graag als wijngebied. Dat doet het met routes maar om de beleving van wijn naar een hoger niveau te brengen gebeurt dat ook door lichte ondersteuning in pr van het tijdelijk Wijnrestaurant op het Land.
19/08/22
Exclusief voor leden
Hiswa te Water 2022 biedt grote diversiteit
Directeur Arjen Rahusen van de Hiswa te Water is trots dat de beurs van dit jaar alle records van de voorgaande edities in Lelystad zal verbreken. "Na twee verloren Corona jaren is het fijn dat de bedrijven in de watersport zich loyaal hebben getoond en massaal op de beurs hebben ingeschreven."
19/08/22
Inflatie raakt consument steeds harder
De Nederlandse economie is sterk uit de coronacrisis gekomen bleek twee dagen geleden uit CBS-cijfers over het eerste halfjaar maar CPB waarschuwt nu voor hoge inflatie en dat kan van invloed zijn op de aanschaf van reizen en dagjes uit.
18/08/22
Recreatiegebied Park Vliegbasis Soesterberg internationaal in beeld door Vuelta
Op zaterdag 20 augustus komt La Vuelta (Ronde van Spanje) naar Utrecht. Het wielerpeloton doorkruist het Utrechtse landschap en een tussensprint ligt precies op de oude vliegbasis Soesterberg.
18/08/22
Noord-Holland zoekt projecten voor Circulaire Innovatie Top 20
Provincie Noord-Holland zoekt circulaire innovaties voor de eerste editie van de Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20.
17/08/22
38% Ondernemers ervaart belemmering door personeelstekort
Ondernemer zijn is al een intensieve klus maar door het personeelstekort stijgen de zorgen bij deze mensen die zo belangrijk zijn voor de economie. Extra reden tot zorg, de kosten stijgen.
16/08/22
Arcadia trekt meer bezoeken dan verwacht (800.000)
Gisteravond werd de eerste editie van de triënnale Arcadia afgesloten tijdens een drukbezochte slotperformance van het wandelende bos, Bosk. 800.000 bezoeken trok deze culturele honderddaagse.
16/08/22
Exclusief voor leden
Luchthaven Eindhoven kan door met vliegverkeer ook bij dichte mist
Luchthaven Eindhoven kon bij dichte mist niet door met de dagelijkse operatie door het ontbreken van hogere categorie Instrument Landing System.