Geplaatst op: 11-01-2022
Auteur: Redactie
NRIT Media

RCN Vakantieparken lanceert nieuw logo en huisstijl

RCN Vakantieparken lanceert nieuw logo en huisstijl

RCN Vakantieparken bestaat 70 jaar. In 1952 opende RCN het eerste park, het Grote Bos, en inmiddels is RCN uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de recreatiemarkt met 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het jubileumjaar gaat in januari van start met een frisse en vernieuwde uitstraling.

 

RCN Vakantieparken heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Naast vakantieparken in Nederland en Frankrijk is er een camping in Duitsland bijgekomen en wordt een constante verbeterslag gemaakt in de verblijfsaccommodaties en faciliteiten. Bovendien zet RCN zich actief in op het gebied van duurzaamheid en maakt RCN steeds meer vakanties mogelijk voor mensen waarvoor vakantie vieren niet zo vanzelfsprekend is vanwege financiën, eenzaamheid of ziekte.Met alle vernieuwingen kon het logo natuurlijk niet achterblijven. Het vertrouwde RCN blijft, maar met een frisse en nieuwe uitstraling. De belangrijke en bekende elementen zon, water en natuur worden door middel van organische zachte vormen in het nieuwe logo afgebeeld. 

 

"Het jubileum is voor RCN een mooi moment om terug te blikken en te kijken naar waar het allemaal is begonnen. In 1952 was er een droom om een recreatieve plek te realiseren met rust, natuur en bezinning als basis. In de jaren daarna volgde een uitbreiding met parken in verschillende landen. RCN blijft groeien en verbeteren, maar wel vanuit dezelfde kernwaarden die 70 jaar geleden ook al de basis vormden: alles wat we doen, doen we met respect voor elkaar en voor de natuur en door het delen van onze gastvrijheid en van onze winst. Vanuit deze gedachte kunnen we onze dromen blijven realiseren, want RCN wil blijven groeien, optimaal inspelen op de wensen van de gasten en zijn maatschappelijke bijdrage vergroten. En daar past een nieuwe, eigentijdse visuele identiteit met frisse kleuren bij. Daarmee geven we het jubileumjaar extra glans en zijn we helemaal klaar voor de toekomst!” aldus Marketing Manager Martin van Schaik.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Lk213eG86ig
Trefwoorden: Jubileumjaar, vakantieparken, nieuw logo

||| Blogs |||

31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/05/22
Aegean Airlines komt naar Eindhoven Airport
Eindhoven Airport ziet op 23 juni het eerste toestel van de Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines landen.
19/05/22
Phoenix Awards naar Vacansoleil en Filmcafé
Vacansoleil Camping Holidays heeft tijdens de Big Improvement Day de award gewonnen voor onderneming die zich krachtig heeft hersteld na een moeilijke periode. Het laat ook zien hoe zwaar Vacansoleil leed tijdens de coronajaren. Ook in de tweede categorie won een bedrijf uit de vrijetijdseconomie, het Filmcafe.
18/05/22
Aantal afgesloten reisverzekeringen stijgt hard
ING ziet de reislust duidelijk toenemen. Dit blijkt uit het aantal afgesloten reisverzekeringen in 2...
18/05/22
Unieke receptie en VVV bij Landal de Lommerbergen
Op 17 mei is het nieuwe receptiegebouw geopend van Landal De Lommerbergen. Het is een bijzondere com...
18/05/22
Genomineerde accommodaties bij Bed & Breakfast Nederland voor 2022
Drie bed & breakfasts maken kans op de titel ‘Beste B&B van Nederland 2022. Er zijn nog 3 categorieën met genomineerde accommodaties.
12/05/22
Nederlander koploper in Europa met digitale vaardigheden
Nederland behoort tot de Europese landen met het grootste aandeel inwoners dat vaardig is in internet-, computer- en softwaregebruik, zogenoemde digitale vaardigheden.
11/05/22
Dormio start huizenverkoop Resort De Hondsrug
De verkoop van vakantiewoningen op het nieuwe Dormio Resort De Hondsrug is gestart. Het gaat om een 70-tal vakantiewoningen. Dormio bouwt verschillende woningen voor specifieke doelgroepen.
10/05/22
Boete KLM, Cathay en Singapore voor niet betalen geannuleerde tickets D-reizen
KLM, Cathay Pacific Airways en Singapore Airlines krijgen boetes van respectievelijk € 40.100,-, € 11.800,- en 22.400,-.