Geplaatst op: 11-01-2022
Auteur: Redactie
NRIT Media

RCN Vakantieparken lanceert nieuw logo en huisstijl

RCN Vakantieparken lanceert nieuw logo en huisstijl

RCN Vakantieparken bestaat 70 jaar. In 1952 opende RCN het eerste park, het Grote Bos, en inmiddels is RCN uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de recreatiemarkt met 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het jubileumjaar gaat in januari van start met een frisse en vernieuwde uitstraling.

 

RCN Vakantieparken heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Naast vakantieparken in Nederland en Frankrijk is er een camping in Duitsland bijgekomen en wordt een constante verbeterslag gemaakt in de verblijfsaccommodaties en faciliteiten. Bovendien zet RCN zich actief in op het gebied van duurzaamheid en maakt RCN steeds meer vakanties mogelijk voor mensen waarvoor vakantie vieren niet zo vanzelfsprekend is vanwege financiën, eenzaamheid of ziekte.Met alle vernieuwingen kon het logo natuurlijk niet achterblijven. Het vertrouwde RCN blijft, maar met een frisse en nieuwe uitstraling. De belangrijke en bekende elementen zon, water en natuur worden door middel van organische zachte vormen in het nieuwe logo afgebeeld. 

 

"Het jubileum is voor RCN een mooi moment om terug te blikken en te kijken naar waar het allemaal is begonnen. In 1952 was er een droom om een recreatieve plek te realiseren met rust, natuur en bezinning als basis. In de jaren daarna volgde een uitbreiding met parken in verschillende landen. RCN blijft groeien en verbeteren, maar wel vanuit dezelfde kernwaarden die 70 jaar geleden ook al de basis vormden: alles wat we doen, doen we met respect voor elkaar en voor de natuur en door het delen van onze gastvrijheid en van onze winst. Vanuit deze gedachte kunnen we onze dromen blijven realiseren, want RCN wil blijven groeien, optimaal inspelen op de wensen van de gasten en zijn maatschappelijke bijdrage vergroten. En daar past een nieuwe, eigentijdse visuele identiteit met frisse kleuren bij. Daarmee geven we het jubileumjaar extra glans en zijn we helemaal klaar voor de toekomst!” aldus Marketing Manager Martin van Schaik.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Lk213eG86ig
Trefwoorden: Jubileumjaar, vakantieparken, nieuw logo

||| Blogs |||

13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
13/12/21
DITCH THE PITCH
DITCH THE PITCH
13/12/21 · Marketing · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Je zal ze de kost moeten geven. Mensen die in artikelen en interviews stellen ‘de leukste baan van...
25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/01/22
Versnelde doorontwikkeling door Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland
Eind 2021 kregen Ons Buiten (Oostkapelle) en Camping Olmenveld (Serooskerke) een lening via het Fond...
20/01/22
ANVR dringt bij de overheid aan op logische quarantaineregels
Na nu al twee jaar praktisch geen reizen uit te voeren naar bestemmingen buiten de EU vanwege afrade...
20/01/22
EuroParcs Group neemt campings in Zuid-Holland en Drenthe over
EuroParcs Group heeft deze maand jachthaven/camping Spijkerboor in Warmond, Zuid-Holland en camping ...
20/01/22
Vakbond vraagt Harbers om haast te maken met betere arbeidsomstandigheden Schiphol
Vakbond FNV wil dat de nieuwe minister van Infrastructuur en Waterstaat, Mark Harbers, haast maakt met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden op Schiphol. Het gaat om loon, flexibilisering, veiligheid en gezondheid.
20/01/22
Exclusief voor leden
15% zzp'ers duikt onder sociaal minimum
De zzp'ers in de culturele, horeca en reissector hebben het zwaar. Over de hele breedte denken de zelfstandigen zonder personeel om te stoppen.
20/01/22
Wat heeft MarketingOost in 2021 qua marketing bereikt?
MarketingOost deelt haar resultaten van de marketing in 2021. Hoe hebben ze gescoord op de eigen website, in publicaties van derden en op socials?
19/01/22
Openings- en herstelplan voor culturele sector
Op woensdag 19 januari 2022 wordt het openings- en herstelplan van de Taskforce culturele en creatieve sector bekend gemaakt.
19/01/22
Bioscopen dicht maar Pathé viert Popcorn Day
Vandaag is het National Popcorn Day. Daarom lanceert de bioscoopketen Pathé in samenwerking met JIMMY’s popcorn POPPED: acht recepten voor echte popcorn fans.