Geplaatst op: 08-12-2021
Auteur: redactie
NRIT Media

Nivon nieuwe eigenaar van Camping de Gronselenput in Wijlre

Vanaf 1 januari 2022 zal camping de Gronselenput in Wijlre verder gaan onder de vlag van Nivon.

Nivon nieuwe eigenaar van Camping de Gronselenput in Wijlre

Al sinds 1936 is het stuk grond aan de voet van de Keutenberg in eigendom van de huidige Stichting Paasheuvelgroep. Eerst als kamplocatie voor de jongens en meisjes van de Arbeiders Jeugd Centrale, later als camping voor individuele kampeerders.


"Het bijzondere is dat al die tijd het terrein door een team van vrijwilligers is beheerd, tot op de dag van vandaag. Het zorgt voor een unieke en zeer prettige sfeer.” – aldus Peter Verdaasdonk, directeur van Stichting Paasheuvelgroep. "Het is dan ook met een dubbel gevoel dat we het terrein nu verkopen. Als stichting zijn wij echter gespecialiseerd in grotere groepen met maaltijdverzorging en hierdoor ontving de camping niet altijd de aandacht en focus die ze verdiende. Met alle betrokkenen zijn we op zoek gegaan naar een partner die past bij de camping en die de bijzondere waarden van de camping recht kan doen. Deze hebben we gelukkig gevonden in Nivon. Voor ons een goede buur vanwege het naast gelegen kampeerterrein, de Gele Anemoon”


Per 1 januari zal de camping onder dezelfde naam en met hetzelfde team van vrijwilligers verder gaan onder de vlag van Nivon.


"De visie van camping de Gronselenput sluit naadloos aan bij die van Nivon Natuurvrienden. De camping zal dan ook op dezelfde wijze gecontinueerd worden. Bovendien staan ook bij Nivon de vrijwilligers centraal. We zijn er dus van overtuigd dat camping de Gronselenput een mooie toekomst tegemoet gaat.” – vult Ron Manuel, directeur Nivon Natuurvrienden, aan.

Trefwoorden: Nivon, verkoop camping, natuurvrienden

||| Blogs |||

12/07/22
Het roer om!?
Het roer om!?
12/07/22 · Duurzaam toerisme · Guido Aerts | Lees meer
Minstens sinds de start van de pandemie maar zeker sinds het ingaan van de versoepelingen is de zoge...
28/04/22
Geef toerisme een nieuwe toekomst
Nee, het is niet normaal zoals het er dit paasweekend op de Amsterdamse Wallen aan toeging. De uitwa...
31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

19/08/22
Hoe positioneer je je regio als wijnbestemming?
Dmo Visit Zuid-Limburg positioneert de regio graag als wijngebied. Dat doet het met routes maar om de beleving van wijn naar een hoger niveau te brengen gebeurt dat ook door lichte ondersteuning in pr van het tijdelijk Wijnrestaurant op het Land.
19/08/22
Exclusief voor leden
Hiswa te Water 2022 biedt grote diversiteit
Directeur Arjen Rahusen van de Hiswa te Water is trots dat de beurs van dit jaar alle records van de voorgaande edities in Lelystad zal verbreken. "Na twee verloren Corona jaren is het fijn dat de bedrijven in de watersport zich loyaal hebben getoond en massaal op de beurs hebben ingeschreven."
19/08/22
Inflatie raakt consument steeds harder
De Nederlandse economie is sterk uit de coronacrisis gekomen bleek twee dagen geleden uit CBS-cijfers over het eerste halfjaar maar CPB waarschuwt nu voor hoge inflatie en dat kan van invloed zijn op de aanschaf van reizen en dagjes uit.
18/08/22
Recreatiegebied Park Vliegbasis Soesterberg internationaal in beeld door Vuelta
Op zaterdag 20 augustus komt La Vuelta (Ronde van Spanje) naar Utrecht. Het wielerpeloton doorkruist het Utrechtse landschap en een tussensprint ligt precies op de oude vliegbasis Soesterberg.
18/08/22
Noord-Holland zoekt projecten voor Circulaire Innovatie Top 20
Provincie Noord-Holland zoekt circulaire innovaties voor de eerste editie van de Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20.
17/08/22
38% Ondernemers ervaart belemmering door personeelstekort
Ondernemer zijn is al een intensieve klus maar door het personeelstekort stijgen de zorgen bij deze mensen die zo belangrijk zijn voor de economie. Extra reden tot zorg, de kosten stijgen.
16/08/22
Arcadia trekt meer bezoeken dan verwacht (800.000)
Gisteravond werd de eerste editie van de triënnale Arcadia afgesloten tijdens een drukbezochte slotperformance van het wandelende bos, Bosk. 800.000 bezoeken trok deze culturele honderddaagse.
16/08/22
Exclusief voor leden
Luchthaven Eindhoven kan door met vliegverkeer ook bij dichte mist
Luchthaven Eindhoven kon bij dichte mist niet door met de dagelijkse operatie door het ontbreken van hogere categorie Instrument Landing System.