Geplaatst op: 03-12-2021
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

HISWA-RECRON eert leden

HISWA-RECRON eert leden
Cees Slager (r) klinkt op de fusie tussen HISWA en RECRON.

HISWA-RECRON heeft tijdens haar Algemene Ledenvergadering drie leden in het zonnetje gezet. Vice-voorzitter Cees Slager werd benoemd tot Erelid, Jos de Punder en Eric van der Wansem tot Lid van Verdienste.

Cees Slager 

Cees Slager is directeur/eigenaar van de Molecaten Groep en speelde met zijn grote juridische kennis speelde hij een belangrijke rol bij de totstandkoming van de algemene voorwaarden in 2011. Tijdens de roerige reorganisatiejaren 2017-2018 nam hij het voortouw en loodste de leden én medewerkers van RECRON door een zware periode en bereidde de fusie met HISWA voor. HISWA-RECRON is Cees Slager zeer erkentelijk voor alle tijd en energie die hij continu en zeker de laatste vier jaren in de brancheorganisatie heeft gestoken. Met zijn benoeming tot erelid treedt hij toe tot het illustere gezelschap van ereleden: oprichters en bestuurders die van grote invloed zijn geweest. Slager treedt af per 31 december 2021. 

Jos de Punder

Jos de Punder heeft als directeur van Safaripark Beekse Bergen en eigenaar van camping De Reebok  in de sector zijn sporen ruimschoots verdiend. Ook binnen HISWA-RECRON  is hij in de bedrijfsgroep Dagrecreatie zeer actief geweest. Hij is een van de initiatiefnemers van het samenwerkingsverband Gastvrij Brabant dat sectoren in de gastvrijheidseconomie verbindt. HISWA-RECRON is Jos de Punder zeer erkentelijk voor alle tijd en energie die hij continu in de brancheorganisatie heeft gestoken. 

Eric van der Wansem

Eric van der Wansem is eigenaar van Van der Wansem Service Centrum aan de Kagerplassen. Het bedrijf vierde onlangs zijn 50-jarige bestaan en is al vanaf het begin lid van HISWA. ). Hij was een van de medeoprichters van de brancheorganisatie HISWA Vereniging in 1984. Duurzaamheid stond bij hem altijd al hoog in het vaandel en was daarom nauw betrokken bij het HISWA Bedrijfs Intern Milieuzorgprogramma. HISWA-RECRON is Eric van der Wansem zeer erkentelijk voor alle tijd en energie die hij continu in de brancheorganisatie heeft gestoken.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, watersport

||| Blogs |||

13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
13/12/21
DITCH THE PITCH
DITCH THE PITCH
13/12/21 · Marketing · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Je zal ze de kost moeten geven. Mensen die in artikelen en interviews stellen ‘de leukste baan van...
25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/01/22
Edwin Vlek over de horeca:
Werkgevers en werknemers in de horeca trekken ineens eensgezind op. Hun oproep aan het Kabinet: versoepelen want de rek is tot op het breekpunt uit. Als de horeca nu niet versoepelt zorgt de uitstroom van personeel voor grote problemen.
20/01/22
Versnelde doorontwikkeling door Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland
Eind 2021 kregen Ons Buiten (Oostkapelle) en Camping Olmenveld (Serooskerke) een lening via het Fond...
20/01/22
ANVR dringt bij de overheid aan op logische quarantaineregels
Na nu al twee jaar praktisch geen reizen uit te voeren naar bestemmingen buiten de EU vanwege afrade...
20/01/22
EuroParcs Group neemt campings in Zuid-Holland en Drenthe over
EuroParcs Group heeft deze maand jachthaven/camping Spijkerboor in Warmond, Zuid-Holland en camping ...
20/01/22
Vakbond vraagt Harbers om haast te maken met betere arbeidsomstandigheden Schiphol
Vakbond FNV wil dat de nieuwe minister van Infrastructuur en Waterstaat, Mark Harbers, haast maakt met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden op Schiphol. Het gaat om loon, flexibilisering, veiligheid en gezondheid.
20/01/22
Exclusief voor leden
15% zzp'ers duikt onder sociaal minimum
De zzp'ers in de culturele, horeca en reissector hebben het zwaar. Over de hele breedte denken de zelfstandigen zonder personeel om te stoppen.
20/01/22
Wat heeft MarketingOost in 2021 qua marketing bereikt?
MarketingOost deelt haar resultaten van de marketing in 2021. Hoe hebben ze gescoord op de eigen website, in publicaties van derden en op socials?
19/01/22
Openings- en herstelplan voor culturele sector
Op woensdag 19 januari 2022 wordt het openings- en herstelplan van de Taskforce culturele en creatieve sector bekend gemaakt.