Geplaatst op: 26-11-2021
Auteur: Marc Gerlings

Recreatie Vakbeurs 2021 trok 5200 bezoekers

Recreatie Vakbeurs 2021 trok 5200 bezoekers
5200 bezoekers en 250 exposanten in 2021. Foto: Seijbel Photography / Easyfairs
Recreatie Vakbeurs heeft een zeer succesvolle en positieve editie achter de rug, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. Alle zeven beurshallen in Hardenberg werden ingezet. In totaal presenteerden zich hier 250 exposanten die bezocht werden door ruim 5200 bezoekers. NRIT maakte iedere dag een journaal vanaf de beursvloer en hieronder kun je deze terugkijken.

"Het waren drie fantastische beursdagen, waarbij we onze exposanten veel dank zijn verschuldigd. Wat hebben zij ongelofelijk mooi uitgepakt! We ontvingen zoveel positieve reacties over de uitstraling van de beurs, een groot compliment aan alle exposanten”, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens Recreatie Vakbeurs.

"Fijn om de sector weer bij elkaar te brengen"

Recreatie Vakbeurs timmert de laatste jaren hard aan de weg. Met name op het gebied van uitstraling en beleving maakt de beurs grote stappen, zo laten exposanten en bezoekers desgevraagd weten. Plaggenmarsch: "Deze beurs heeft zich in razendsnel tempo ontwikkeld tot hét visitekaartje voor de recreatiebranche in Nederland en daarbuiten. Het is een feest om deze beurs te mogen organiseren. Je komt ogen en oren tekort. Na een jaar noodgedwongen overgeslagen te hebben vanwege corona, kon de beurs nu gelukkig wel doorgaan met dank aan de hartverwarmende loyaliteit van onze exposanten, partners en bezoekers. Het was zo fijn om de sector weer bij elkaar te brengen, juist in deze onzekere tijden. Hierdoor konden we ook met elkaar ervaringen uitwisselen hoe iedereen omgaat en inspeelt op deze coronatijd.”

Dag 1


Dag 2Dag 315, 16 en 17 november 2022

Direct tijdens beurs schreven al meer dan 100 exposanten zich in voor de eerstvolgende editie van Recreatie Vakbeurs op 15, 16 en 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Dan viert de beurs zijn 20ste editie. "Dat betekent een jubileumeditie waar we uitgebreid bij stil gaan staan! Bovendien is er ons alles aan gelegen om door te gaan op de ingeslagen weg, waarbij we blijven sturen op de mix van inspiratie, beleving en kennis opdoen. We hebben samen met onze exposanten en partners mooie stappen gemaakt, maar we zijn er nog niet. De eerste ideeën voor de jubileumeditie in 2022 zijn al op papier gezet om deze prachtige beurs nog mooier te maken dan die al is”, besluit Plaggenmarsch.

Voor meer informatie over de afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs, zoals foto’s en de aftermovie van de beursorganisatie, kunnen belangstellenden terecht op www.recreatie-vakbeurs.nl/terugblik-2021.
Trefwoorden: recreatie, vakbeurs, Hardenberg, Easyfairs

||| Blogs |||

13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
13/12/21
DITCH THE PITCH
DITCH THE PITCH
13/12/21 · Marketing · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Je zal ze de kost moeten geven. Mensen die in artikelen en interviews stellen ‘de leukste baan van...
25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/01/22
Versnelde doorontwikkeling door Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland
Eind 2021 kregen Ons Buiten (Oostkapelle) en Camping Olmenveld (Serooskerke) een lening via het Fond...
20/01/22
ANVR dringt bij de overheid aan op logische quarantaineregels
Na nu al twee jaar praktisch geen reizen uit te voeren naar bestemmingen buiten de EU vanwege afrade...
20/01/22
EuroParcs Group neemt campings in Zuid-Holland en Drenthe over
EuroParcs Group heeft deze maand jachthaven/camping Spijkerboor in Warmond, Zuid-Holland en camping ...
20/01/22
Vakbond vraagt Harbers om haast te maken met betere arbeidsomstandigheden Schiphol
Vakbond FNV wil dat de nieuwe minister van Infrastructuur en Waterstaat, Mark Harbers, haast maakt met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden op Schiphol. Het gaat om loon, flexibilisering, veiligheid en gezondheid.
20/01/22
Exclusief voor leden
15% zzp'ers duikt onder sociaal minimum
De zzp'ers in de culturele, horeca en reissector hebben het zwaar. Over de hele breedte denken de zelfstandigen zonder personeel om te stoppen.
20/01/22
Wat heeft MarketingOost in 2021 qua marketing bereikt?
MarketingOost deelt haar resultaten van de marketing in 2021. Hoe hebben ze gescoord op de eigen website, in publicaties van derden en op socials?
19/01/22
Openings- en herstelplan voor culturele sector
Op woensdag 19 januari 2022 wordt het openings- en herstelplan van de Taskforce culturele en creatieve sector bekend gemaakt.
19/01/22
Bioscopen dicht maar Pathé viert Popcorn Day
Vandaag is het National Popcorn Day. Daarom lanceert de bioscoopketen Pathé in samenwerking met JIMMY’s popcorn POPPED: acht recepten voor echte popcorn fans.