Geplaatst op: 23-11-2021

Hoge kerstmuts eye catcher in Toverland

Hoge kerstmuts eye catcher in Toverland
Zork.
Op het hoofd van de Zork, onderdeel van wildwaterbaan Expedition Zork in attractiepark Toverland, staat een gigantische kerstmuts van 3,85 meter breed en 2,5 meter hoog. "We wilden dit jaar een unieke eyecatcher introduceren bij de Magische Winterweken. Daarom hebben we ons karakter Zork voorzien van de grootste kerstmuts van Nederland”, aldus Luke Verhoeven, Manager Entertainment.

Ook een ritje in de Booster Bike is extra bijzonder. De lanceerachtbaan is namelijk omgetoverd tot ‘The Christmas Coaster’. Het station en de wachtrij zijn uitvoerig gedecoreerd en uit de speakers klinken de grootste kersthits. Houten achtbaan Troy is versierd met ruim een kilometer aan lampjes, waardoor de gehele baan is voorzien van een warme wintergloed.

Magisch entertainment

In het hele park is volop entertainment te vinden. Zo zijn de Winter Wonder Verzamelaars in Toverland neergestreken met een verzameling wonderlijke cadeautjes. Ze kunnen niet wachten om deze samen met de bezoekers uit te pakken. Ook de bekende Toverland-karakters Toos en Morrel zijn van de partij om er één groot winterfeest van te maken.

Buiten entertainment

Na een ritje in de buitenattracties kunnen bezoekers opwarmen bij de diverse vuurschalen onder het genot van de sfeervolle muziek van zangact Winterse Klanken en zelf geroosterde marshmallows. Bij de act Winter Tales worden de meest magische verhalen verteld.

Winterse lekkernijen

Toverland pakt dit jaar groots uit met winterse horecaspecials. Verspreid door het hele park is een assortiment aan hartige tussendoortjes, zoete lekkernijen en luxe dranken toegevoegd. Zo kunnen bezoekers genieten van warme winterkost, zoals winters stoofbrood in een gietijzeren pan en verse broodjes van de zwenkgrill. Voor de zoetekauwen zijn er ijsdonuts met appelkaneel en lichtgevende suikerspinnen verkrijgbaar. 

De Magische Winterweken vinden plaats in de weekenden en in de volledige kerstvakantie in de periode van zaterdag 20 november 2021 t/m zondag 9 januari 2022. Bezoekers kunnen genieten van de attracties in de themagebieden Land van Toos, Wunderwald en Ithaka – mits de weersomstandigheden dit toelaten. 
Trefwoorden: attractieparken, limburg

||| Blogs |||

08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
09/03/20
Pleasure for all!; overprikkelde dagattracties in Nederland …?
Goed nieuws voor 20 procent van de wereldbevolking die overprikkeld is: ‘Six Flags’ 26 theme par...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

02/12/21
Bouw van nieuw centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen gestart
Op Vakantiepark Beekse Bergen wordt sinds enkele weken hard gewerkt aan de bouw van het ni...
01/12/21
Exclusief voor leden
Definitief renovatieplan Boijmans levert minder tentoonstellingsmeters op
Het college van B&W van Rotterdam en de directie van Museum Boijmans Van Beuningen hebben met elkaar een definitief renovatieplan voor het museumgebouw vastgesteld. Daarin wordt niet de oorspronkelijk geplande ambitieuze renovatie gerealiseerd. De kosten zijn fors hoger (+19,7%, 44 miljoen euro) dan bij een basisrenovatie, maar lager dan bij de volledige ambitie.
28/11/21
Sector weer op slot, steunmaatregelen aangekondigd
Vrijdagavond heeft het Nederlandse kabinet nieuwe lockdownachtige maatregelen afgekondigd. Nederland gaat de facto om 17:00u op slot om het aantal bewegingen te beperken. Doel is het aantal besmettingen en daaruit voortvloeiende ziekenhuis- en ic-opnames te beperken. En weer is de vrijetijdssector de knop waar het kabinet aan draait. De oude steunmaatregelen worden weer opgetuigd.
25/11/21
Overhandiging eerste tactiele prentenboek van sprookje De redders van Ruigrijk
Deze week is het allereerste tactiele exemplaar van het sprookje ‘De Redders van Ruigrijk’ overh...
23/11/21
Hoge kerstmuts eye catcher in Toverland
Op het hoofd van de Zork, onderdeel van wildwaterbaan Expedition Zork in attractiepark Toverland, staat een gigantische kerstmuts van 3,85 meter breed en 2,5 meter hoog. “We wilden dit jaar een unieke eyecatcher introduceren bij de Magische Winterweken. Daarom hebben we ons karakter Zork voorzien van de grootste kerstmuts van Nederland”, aldus Luke Verhoeven, Manager Entertainment.
12/11/21
Snelle groei voor Convious
Het Nederlandse Convious is de afgelopen periode twee maal in de prijzen gevallen. Convious biedt bedrijven in de dagrecreatie een platform voor hun marketing-, verkoop- en servicestrategie. Het bedrijf groeit spectaculair.
09/11/21
Expedia Group stopt met dolfijnenvermaak na actie World Animal Protection
Reisplatform Expedia Group stopt met het aanbieden van attracties met dolfijnen en walvissen. Het pl...
03/11/21
Interessante transactiedata van ABN-AMRO
De vrijetijdssector heeft na een zwaar eerste kwartaal zich sterk hersteld in de maanden april t/m oktober. Dat wordt duidelijk uit transactiedata van ABN-AMRO waar 2021 wordt vergeleken met 2020.