Geplaatst op: 05-11-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Samen sta je sterker. Dat is de visie van zowel Ardoer als Holland Top Campings. Mede daarom bundelen ze nu de krachten. Dit betekent dat álle Holland Top Campings nu (ook) zichtbaar en boekbaar zijn op de website van Ardoer.

 

Door deze samenwerking wordt de website van Ardoer een nog krachtiger platform dat het kampeerproduct breed op de kaart zet. Een gezamenlijke boekstraat waar iedere camping zijn eigen identiteit kan behouden. Géén eenheidsworsten, maar authentieke, zelfstandige familiebedrijven die ieder haar eigen kenmerken hebben. Erik van Nuland – voorzitter van Ardoer – noemt het een goede ontwikkeling: ‘We komen nu op een bepaald schaalniveau, waardoor we aanzienlijk meer kunnen betekenen voor zowel onze websitebezoekers als de campings zelf.’ Ook voorzitter van Holland Top Campings – Hendrik-Jan Mensink – heeft hoge verwachtingen: ‘Zo kunnen we gebruik maken van elkaars krachten en gezamenlijk optrekken. Het moet aanvullend werken en niet concurrerend.’


De kampeerder

Door de samenwerking heeft de kampeerder in Nederland nu een nóg breder kampeeraanbod op één plek om uit te kiezen. Stuk voor stuk kwaliteitscampings en divers naar regio en type bedrijf. Mensink legt uit waarom het een voordeel is om deze kampeerbedrijven onder één boekstraat te hebben: ‘Wanneer je gaat nadenken over een kampeervakantie in Nederland, wil je je idealiter op één website kunnen oriënteren. In één overzicht een duidelijk beeld waar je direct kunt zien wat bij je past.’ En dat is precies wat Ardoer nastreeft. Want ook wanneer campings in dezelfde regio liggen en ongeveer dezelfde faciliteiten bieden, kan het een totaal andere beleving zijn.


Toekomst

Met vijf nieuwe kwaliteitscampings toegevoegd aan het aanbod op de site van Ardoer, groeit het platform naar 40 bedrijven en daarmee naar een sterke positie op de kampeermarkt. Van Nuland is trots: ‘Dit geeft aan dat we als Ardoer zijnde goed bezig zijn. Ik ga voor een duurzame samenwerking en toekomst met de Holland Top Campings.’

Trefwoorden: Samenwerking campings, kwaliteitscampings

||| Blogs |||

09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

02/12/21
Staycation weer populair: 70% Nederlandse vakantiehuizen bezet door Nederlanders
Met de groeiende onzekerheid rondom de coronamaatregelen kiezen Nederlanders weer steeds meer voor e...
02/12/21
Bouw van nieuw centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen gestart
Op Vakantiepark Beekse Bergen wordt sinds enkele weken hard gewerkt aan de bouw van het ni...
25/11/21
Nederlanders zoeken veiligheid en zekerheid voor vakanties
Wat is het vakantiesentiment onder Nederlanders en de voor ons land belangrijke herkomstlanden? NBTC laat dat zien in haar elfde Vakantie Sentiment Monitor.
23/11/21
Pandemie verpest vakantiesentiment van Nederlanders niet
De pandemie verpest de vakantieplannen van de Nederlanders niet. Ze zijn wel voorzichtiger, bereid om een boosterprik te nemen en boeken later. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Intussen lopen in Nederland de boekingen voor december als een trein, EuroParcs meldt nu al 30% meer boekingen voor de feestmaand.
19/11/21
Tweederde vakantiegangers wil vaker op vakantie na corona
Bijna tweederde van de Nederlanders wil vaker op vakantie gaan als de coronapandemie voorbij is en a...
19/11/21
Wat gebeurde er donderdag op de Recreatie Vakbeurs?
NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op de Recreatie Vakbeurs. Ons camerateam maakt elke beursdag een dagjournaal en in de studio interviewt Marc Gerlings interessante gasten. Een terugblik op de laatste beursdag.
19/11/21
Gemeente Wijdemeren zet forse verhoging toeristenbelasting niet door
Een amendement van de coalitiepartijen van gemeente Wijdemeren heeft ervoor gezorgd dat een verhoging van de toeristenbelasting van 1,25 naar 3,00 euro niet doorgaat. Dit geldt ook voor de een verhoging van de forensenbelasting, meldt HISWA-RECRON.
16/11/21
Gastvrij Nederland: steunpakket te mager door indeling naar kwartaal
Voor brancheorganisatie Gastvrij Nederland is het nu voorliggende pakket volstrekt onvoldoende. Dat is de reactie op de aankondiging van het Kabinet voor een steunpakket voor 1,3 miljard euro voor ondernemers om de korte lockdown op te vangen.