Geplaatst op: 05-11-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Samen sta je sterker. Dat is de visie van zowel Ardoer als Holland Top Campings. Mede daarom bundelen ze nu de krachten. Dit betekent dat álle Holland Top Campings nu (ook) zichtbaar en boekbaar zijn op de website van Ardoer.

 

Door deze samenwerking wordt de website van Ardoer een nog krachtiger platform dat het kampeerproduct breed op de kaart zet. Een gezamenlijke boekstraat waar iedere camping zijn eigen identiteit kan behouden. Géén eenheidsworsten, maar authentieke, zelfstandige familiebedrijven die ieder haar eigen kenmerken hebben. Erik van Nuland – voorzitter van Ardoer – noemt het een goede ontwikkeling: ‘We komen nu op een bepaald schaalniveau, waardoor we aanzienlijk meer kunnen betekenen voor zowel onze websitebezoekers als de campings zelf.’ Ook voorzitter van Holland Top Campings – Hendrik-Jan Mensink – heeft hoge verwachtingen: ‘Zo kunnen we gebruik maken van elkaars krachten en gezamenlijk optrekken. Het moet aanvullend werken en niet concurrerend.’


De kampeerder

Door de samenwerking heeft de kampeerder in Nederland nu een nóg breder kampeeraanbod op één plek om uit te kiezen. Stuk voor stuk kwaliteitscampings en divers naar regio en type bedrijf. Mensink legt uit waarom het een voordeel is om deze kampeerbedrijven onder één boekstraat te hebben: ‘Wanneer je gaat nadenken over een kampeervakantie in Nederland, wil je je idealiter op één website kunnen oriënteren. In één overzicht een duidelijk beeld waar je direct kunt zien wat bij je past.’ En dat is precies wat Ardoer nastreeft. Want ook wanneer campings in dezelfde regio liggen en ongeveer dezelfde faciliteiten bieden, kan het een totaal andere beleving zijn.


Toekomst

Met vijf nieuwe kwaliteitscampings toegevoegd aan het aanbod op de site van Ardoer, groeit het platform naar 40 bedrijven en daarmee naar een sterke positie op de kampeermarkt. Van Nuland is trots: ‘Dit geeft aan dat we als Ardoer zijnde goed bezig zijn. Ik ga voor een duurzame samenwerking en toekomst met de Holland Top Campings.’

Trefwoorden: Samenwerking campings, kwaliteitscampings

||| Blogs |||

09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
30/03/21
Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

05/11/21
Online toeristische Wegwijzer voor Zuid-Limburg
Visit Zuid-Limburg stelt gratis haar nieuwe ‘Online Wegwijzer Zuid-Limburg’ - in vaktermen een w...
05/11/21
Regiosafari's bij toeristische bedrijven in Noord-Holland
In navolging van het succes van de Regiosafari’s in Alkmaar komt dit gratis evenement nu ook naar de Kop van Noord-Holland en West-Friesland. Ondernemers, beleidsmakers, marketeers, gastheren en -vrouwen uit de vrijetijdssector krijgen deze dag de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij collega-ondernemers in de regio.
05/11/21
Exclusief voor leden
Met overname Egencia is Expedia aandeelhouder in GBT
De grote zakelijke reisoperator American Express Global Business Travel (GBT) heeft met de overname afgerond van Egencia, het digitale platform voor reismanagement. GBT wil hier graag een digitale voorsprong nemen op de concurrentie. Als onderdeel van de transactie is Expedia Group aandeelhouder van GBT geworden.
05/11/21
Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer
Samen sta je sterker. Dat is de visie van zowel Ardoer als Holland Top Campings. Mede daarom bundele...
26/10/21
Lancering internationale campagne congresstad Maastricht
Met de oplevering van het nieuwe congrescentrum lanceren Maastricht Convention Bureau en MECC Maastr...
26/10/21
Eerste exemplaar rapport ketenvorming vakantieparken uitgereikt
Tijdens de Praktijkdag Vakantieparken, op 12 oktober in Familie resort PUUR Exloo, reikte de rapport...
19/10/21
Website van Kastelen Stichting vernieuwd
Sinds maandag 18 oktober is de vernieuwde webstsite van de Nederlandse Kastelen Stichting, www.kastelen.nl, online. De verbeteringen vallen vooral in de categorie overzichtelijke informatie. De kastelen zijn bezig met grote thema's waar andere deelsectoren in leisure nog aan moeten beginnen, zoals klimaatadaptatie.
13/10/21
Europarcs verbetert website en leidt dat tot betere conversie?
De website van vakantieparkenketen Europarcs is vernieuwd - www.europarcs.nl. "Een prachtig nieuw design, nog meer voorkeuren die jij kan invullen, nog meer parken in binnen- en buitenland", meldt het bedrijf trots.