Geplaatst op: 04-11-2021
Auteur: Marc Gerlings

Recreatie Vakbeurs 2021 volgeboekt

Recreatie Vakbeurs 2021 volgeboekt
In hal 1 Interieur & Styling en Outdoor Living. Foto: EasyFairs.
De negentiende editie van Recreatie Vakbeurs op 16 ,17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg is volledig volgeboekt voor exposanten. Eerder meldde de organisatie dat de zevende hal in het complex werd toegevoegd. Die is nu ook vol met standhouders.

Voor het eerst worden alle zeven beurshallen ingezet voor de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux. In hal 1 is er een Inspiratieplein, in hal 4 is er een vernieuwd Zwembadplein en hier is ook een Tuin & Park plein in combinatie met een Mobiliteitsplein. Verder is er op de woensdagochtend een netwerkontbijt georganiseerd namens Platform Gastvrij Hardenberg.

In totaal vertegenwoordigt Recreatie Vakbeurs 13 segmenten: verblijfsaccommodaties, spelen & bewegen, entertainment & games, recreatietechniek, ICT & software, facilitair, dienstverlening, zwembad & water, tuin & park, mobiliteit, interieur & styling, outdoor living en food & beverage. In hal 1 vinden bezoekers het Inspiratieplein met producten van vooraanstaande namen uit de branche Interieur & Styling en Outdoor Living. Ieder ‘plein’ is op eigen creatieve wijze ingericht om bezoekers te inspireren. De deelnemende partijen zijn Leen Bakker Zakelijk, Wegter Grootverbruik, Businesspoint en Madino Terrasmeubilair.

Piratenschip van Stan de Haas

Het Zwembadplein in hal 4 is dit jaar vernieuwd. In samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas wordt het zwembadplein omgetoverd tot een zinkend piratenschip. Ook meerdere exposanten dragen met hun producten en innovaties bij aan deze nieuwe look & feel van het zwembadplein. Verderop wagen bezoekers zich in de natuur op het Tuin & Park Plein, waar op het Mobiliteitsplein de bezoeker (elektrische) voertuigen kan testen op een parcours.

Netwerkontbijt recreatieondernemers

Verder wordt er dit jaar speciaal voor alle recreatieondernemers een netwerkontbijt georganiseerd namens Platform Gastvrij Hardenberg. Dit netwerkontbijt is op woensdag 17 november. De zaal is open vanaf 8.00 uur. Wethouder vrijetijdseconomie Alwin te Rietstap opent dit initiatief namens Platform Gastvrij Hardenberg. Aansluitend is er een inspirerende presentatie over seizoensverlenging door Anieke van Wijnen. Na afloop is er tijd om te netwerken met Vecht- en Reestdal ondernemers en wordt er een bezoek gebracht aan de beurs. Aanmelden voor het netwerkontbijt kan via www.hardenberg.nl.

Recreatie Vakbeurs is te bezoeken op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg. In de persconferentie van 2 november heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Deze nieuwe maatregelen hebben voor nu géén invloed op Recreatie Vakbeurs, meldt de organisatie. De beurs is te bezoeken met een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.
Trefwoorden: vakbeurs, recreatie, accommodatie, horeca, concept

||| Blogs |||

08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/01/22
Libelle Zomerweek verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer
Libelle Zomerweek, al 25 jaar het grootste buitenevenement voor vrouwen, gaat verhuizen naar Expo Ha...
07/01/22
Merlin Entertainments expands Netherlands operation with management of THIS IS HOLLAND experience
Merlin Entertainments ("Merlin” or "the Company”), a global leader in location-based entertainme...
05/01/22
Exclusief voor leden
Wat is de waarde van livemuziek?
Hoe waardeer je livemuziek? Die vraag pakte onderzoeksproject POPLIVE op. Ze komen met een Nederlandse Livemuziek Monitor en een gedegen onderzoek naar de livemuziekecologie.
27/12/21
Event Summit op 14 april 2022
EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche, is verplaatst van 10...
24/12/21
Groene Sector Vakbeurs verplaatst naar maart 2022
De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland staat op 11, 12 en 13 januari in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar 8, 9 en 10 maart 2022 vanwege de verlenging van de lockdown.
17/12/21
Franeker wordt sterrenstad
Grote kans dat het Eise Eisinga Planetarium in 2023 tot Unesco werelderfgoed wordt uitgeroepen. Ondertussen is de stad Franeker bezig om zich meer te laten zien als sterrenstad en daarvoor is de hulp ingeroepen van ontwerper Daan Roosegaarde.
14/12/21
Keukenhof over 100 dagen open
Het zal spannend worden voor de samenwerkingspartners Keukenhof en Mauritshuis. Over 100 dagen gaat de Keukenhof open. Zal het dan weer gewoon lukken om de poort open te maken? Dan kan je het Meisje met de parel bewonderen in tulpen.
14/12/21
Metershoog beeld Frida Kahlo blikvanger voor Assen
Met de plaatsing op maandag 13 december 2021 van een vijf meter hoge buste van kunstenaar Frida Kahlo op de kop van de Vaart is de Frida in Assen city experience compleet.