Geplaatst op: 15-10-2021
Auteur: redactie
NRIT Media

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.


Nieuwe hotels in Rotterdam                                                 

Zowel Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam (voormalig Wings Hotel Rotterdam) als het nieuwe en nog te openen Fletcher Hotel Rotterdam-Airport biedt oneindige zakelijke mogelijkheden met de rijk uitgeruste vergaderzalen, boardrooms, kantoren en de grote evenementenhal van 900 m2. De ligging van de hotels, naast Rotterdam The Hague Airport en tussen de A20 en A13, is midden in het Nederlandse bedrijfsnetwerk en makkelijk te bereiken voor internationale zakelijke gasten.


Ook voor leisure gasten is de ligging centraal in een veelzijdige omgeving. Vanuit het hotel is zowel de binnenstad van Rotterdam als de groene natuur voor fiets- en wandelroutes in een mum van tijd te bereiken. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 148 moderne kamers, waarvan 10 luxe appartementen. Ook beschikt het hotel over een sportbar, een ontbijtrestaurant, een sfeervol à la carte restaurant en een grote fitnessruimte. Het hotel draait per 1 november a.s. onder de Fletcher vlag. Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is nog volop in aanbouw en zal gaan beschikken over de modernste technieken, denk aan een volledig geautomatiseerde incheckbalie, 116 moderne kamers, een ontbijtzaal en een mini-market. Het hotel zal nog dit jaar haar deuren openen. Beide nieuwe hotels hebben gezamenlijk 479 parkeerplaatsen beschikbaar op het vliegveld. Nog geen ander Fletcher hotel lag zo dicht bij een vliegveld.


Fletcher Hotels op de luchthaven                                       

Voor Fletcher Hotels is een vestiging op een luchthaven nieuw. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van Fletcher Hotels door deze overname nog completer wordt.

 
Trefwoorden: Hotelovername

||| Blogs |||

25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...
09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

29/11/21
Internationaal toerisme zakt nog verder weg
Hoe gaat het met het internationaal toerisme in het tweede coronajaar? UNWTO zet de cijfers op een rijtje met sombere maar ook bemoedigende conclusies.
26/11/21
Het verhaal van Holwerd op de Arriva bus
Veel partijen acteren op het toneel van gastheerschap en communicatie voor een destinatie. Dat zette busmaatschappij Arriva aan het denken hoe je dat kunt doen. Een chauffeur gaf inspiratie en daar rolt een bijzonder verhaal en een opvallende bus uit.
25/11/21
Nederlanders zoeken veiligheid en zekerheid voor vakanties
Wat is het vakantiesentiment onder Nederlanders en de voor ons land belangrijke herkomstlanden? NBTC laat dat zien in haar elfde Vakantie Sentiment Monitor.
19/11/21
Wat gebeurde er donderdag op de Recreatie Vakbeurs?
NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op de Recreatie Vakbeurs. Ons camerateam maakt elke beursdag een dagjournaal en in de studio interviewt Marc Gerlings interessante gasten. Een terugblik op de laatste beursdag.
19/11/21
Gemeente Wijdemeren zet forse verhoging toeristenbelasting niet door
Een amendement van de coalitiepartijen van gemeente Wijdemeren heeft ervoor gezorgd dat een verhoging van de toeristenbelasting van 1,25 naar 3,00 euro niet doorgaat. Dit geldt ook voor de een verhoging van de forensenbelasting, meldt HISWA-RECRON.
16/11/21
Gastvrij Nederland: steunpakket te mager door indeling naar kwartaal
Voor brancheorganisatie Gastvrij Nederland is het nu voorliggende pakket volstrekt onvoldoende. Dat is de reactie op de aankondiging van het Kabinet voor een steunpakket voor 1,3 miljard euro voor ondernemers om de korte lockdown op te vangen.
13/11/21
De Recreatie Vakbeurs 2021 gaat door!
De Recreatie Vakbeurs 2021 gaat door. Ook na de aanscherping van de coronamaatregelen is een vakbeurs, een zogenaamd doorstroomevenement, mogelijk. Ook NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op deze vakbeurs in Hardenberg.
11/11/21
Van Gogh museum wint internationale publieksprijs Remarkable Venue Award
Gisteravond maakte Tiqets tijdens de Remarkable Venue Awards (RVAs), awardcerenomie op de Tourism In...