Geplaatst op: 15-10-2021
Auteur: redactie
NRIT Media

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.


Nieuwe hotels in Rotterdam                                                 

Zowel Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam (voormalig Wings Hotel Rotterdam) als het nieuwe en nog te openen Fletcher Hotel Rotterdam-Airport biedt oneindige zakelijke mogelijkheden met de rijk uitgeruste vergaderzalen, boardrooms, kantoren en de grote evenementenhal van 900 m2. De ligging van de hotels, naast Rotterdam The Hague Airport en tussen de A20 en A13, is midden in het Nederlandse bedrijfsnetwerk en makkelijk te bereiken voor internationale zakelijke gasten.


Ook voor leisure gasten is de ligging centraal in een veelzijdige omgeving. Vanuit het hotel is zowel de binnenstad van Rotterdam als de groene natuur voor fiets- en wandelroutes in een mum van tijd te bereiken. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 148 moderne kamers, waarvan 10 luxe appartementen. Ook beschikt het hotel over een sportbar, een ontbijtrestaurant, een sfeervol à la carte restaurant en een grote fitnessruimte. Het hotel draait per 1 november a.s. onder de Fletcher vlag. Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is nog volop in aanbouw en zal gaan beschikken over de modernste technieken, denk aan een volledig geautomatiseerde incheckbalie, 116 moderne kamers, een ontbijtzaal en een mini-market. Het hotel zal nog dit jaar haar deuren openen. Beide nieuwe hotels hebben gezamenlijk 479 parkeerplaatsen beschikbaar op het vliegveld. Nog geen ander Fletcher hotel lag zo dicht bij een vliegveld.


Fletcher Hotels op de luchthaven                                       

Voor Fletcher Hotels is een vestiging op een luchthaven nieuw. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van Fletcher Hotels door deze overname nog completer wordt.

 
Trefwoorden: Hotelovername

||| Blogs |||

27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
22/05/15
Managing visitor pressure in urban tourism
The discussion around the balance between visitors and inhabitants is discussed frequently in the ...
07/12/14
Trends & Hypes november 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...
10/11/14
Trends & Hypes oktober 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...
05/09/14
Trends & Hypes augustus 2014
De vrijetijdssector is een enorm dynamische sector waar de ontwikkelingen en innovaties elkaar snel...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

08/12/21
Eurail introduceert nieuw distributieplatform voor Interrail Passen
Eurail, het bedrijf achter de Eurail en Interrail treinpassen, lanceert een nieuw distributieplatfor...
05/11/21
Exclusief voor leden
Met overname Egencia is Expedia aandeelhouder in GBT
De grote zakelijke reisoperator American Express Global Business Travel (GBT) heeft met de overname afgerond van Egencia, het digitale platform voor reismanagement. GBT wil hier graag een digitale voorsprong nemen op de concurrentie. Als onderdeel van de transactie is Expedia Group aandeelhouder van GBT geworden.
03/11/21
Weer veel maatregelen voor vrijetijdssector
Met de oplopende besmettingen en ziekenhuisopnames ziet het Nederlandse kabinet zich weer geroepen tot maatregelen om de pandemie te beteugelen. En weer is de vrijetijdssector de klos.
01/11/21
Hotelstop in Amsterdam West en Centrum
Nóg meer hotels voegen op de meeste plekken niets toe voor Amsterdammers. Sinds 2017 geven we daarom alleen nog onder strenge voorwaarden toestemming voor de bouw van een hotel. In ons overnachtingsbeleid is Amsterdam daarvoor ingedeeld in ‘nee-gebieden’ en ‘nee, tenzij-gebieden’, meldt de gemeente Amsterdam. Voor de stadsdelen Centrum en West geldt nu echt een hotelstop.
26/10/21
Exclusief voor leden
Luchtvaartmaatschappij ziet nabije toekomst positief en zoekt 6.000 nieuwe medewerkers
Dat er weer volop gevlogen wordt, dat merken ze in Dubai. Luchtaartmaatschappij Emirates gaat meer dan 6.000 medewerkers werven in de komende zes maanden. Daarbij rekent het management op verdere versoepelingen op de coronamaatregelen wereldwijd. Bij de achtergrond over de wervingsactie komt ook naar buiten hoe dit bedrijf opveert uit de crisis en wat het betekent voor Dubai.
21/10/21
Exclusief voor leden
Royal HaskoningDHV schrapt groot deel reizen om CO2-neutraal doelstelling te halen
In aanloop naar de VN-klimaatconferentie (COP26) heeft ingenieursbureau Royal HaskoningDHV strengere klimaatdoelstellingen geformuleerd om de CO2-uitstoot van haar 65 kantoren wereldwijd en zakelijke reizen van haar 6.000 mensen verder te verminderen. Naast meer hybride kilometers die de medewerkers moeten maken wordt 50% bespaart in de vliegreizen.
15/10/21
Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport
Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven ...
30/09/21
Exclusief voor leden
Den Haag ontvangt groot tech overheidscongres op 13 en 14 oktober
PUBLIC, Europees operationeel bedrijf op het gebied van overheidstechnologie, is een samenwerking aangegaan met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Gemeente Den Haag en haar Convention Bureau om het GovTech hybride evenement te houden in Den Haag op 13 en 14 oktober.