Geplaatst op: 06-09-2021
Auteur: Redactie
NRIT

Praktijkdag over Familie Resort Landal PUUR Exloo

Praktijkdag over Familie Resort Landal PUUR Exloo

Pleisureworld organiseert op dinsdag 12 oktober 2021 op Familie Resort Landal PUUR Exloo een praktijkdag.

Centraal op deze Praktijkdag staat de bedrijfsvoering van Familie Resort Landal PUUR Exloo. De deelnemers nemen een kijkje achter de schermen en krijgen toelichting op de nieuwe concepten die hier zijn toegepast. 

PUUR Exloo, dat zich richt op het hogere segment, behaalt verassend hoge scores als het gaat om de Netto Promotor Score en recensies op boekingsplatformen. Wat is het geheim achter dit succes? Is het de slim geautomatiseerde dienstverlening; van zelf inchecken tot de app met bestelservice? Is het de samenwerking met de ondernemers in de regio, die de dienstverlening voor een deel organiseren? Zijn het de ultra luxe villa’s met voorzieningen die je nog op weinig andere parken ziet? Speelt de speciaal ontwikkelde beleveniskaart een rol? 

  • Hielke Tillema, directeur van Kontour Vastgoed (de conceptontwikkelaar en bouwer van PUUR Exloo), deelt zijn visie op de nieuwe generatie van vakantieparken.
  • Ellen van Gackel, directeur BrandforceOne, geeft uitleg over de kracht van een ‘BRAND’ met een uniek concept als voorwaarde voor succes.
  • Hans van Leeuwen van Pleisureworld, geeft als trendwatcher een duiding van de ontwikkelingen in de wereld en de invloed daarop op de markt van de vakantieparken. 
Naast de sprekers zijn er ook diverse workshops waar de deelnemers op een heel praktisch niveau uitleg krijgen over toepassingen die bijdragen aan een bijzondere beleving. Denk daarbij o.a. aan exceptionele schoonmaak, automatische incheckzuilen, pumptrack, voedselbos, OERRspelen, webwinkel voor parkgasten, slimme deurslotsystemen en de beleveniskaart. 

Aanmelden kan via: www.pleisureworld.nl/event/praktijkdag-vakantieparken

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, innovatie

CELTH
 






||| Nieuws |||

15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.
03/04/24
Exclusief voor leden
Dormio start verhuur 76 appartementen in Breskens
Dormio Resorts & Hotels is gestart met de verhuur en het beheer van Breskens Apartments in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat momenteel uit drie luxe appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...