Geplaatst op: 07-06-2021
Auteur: Marc Gerlings

Beurs Bike Motion biedt online kick-off

Beurs Bike Motion biedt online kick-off
Bike Motion ’21 organiseert op dinsdag 15 juni een online evenement voor fietsliefhebbers, waarbij In het Wiel de hosts in de studio zijn. Bike Motion, het fietsevent voor de sportievelingen die zich graag op de wielrenfiets, gravelbike of mountainbike in het zweet werken is compleet vernieuwd en zal op 29, 30 en 31 oktober 2021 veel fietsharten letterlijk en figuurlijk sneller laten kloppen. 

Op 15 juni is een digitale kick-off van het evenement, waarbij iedere fietsliefhebber vanaf zijn eigen (tuin)bank kan aanschuiven vanaf 20.30 uur. Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel praten de deelnemers deze avond ook bij over actuele ontwikkelingen in de wielerwereld, samen met meervoudig wereldkampioen Theo Bos.

Performance, Explore, Culture

In het nieuwe concept van Bike Motion ligt de focus in drie zones op verschillende interesses: Performance, Explore & Culture. Deze zones bieden een combinatie van leuke activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en smaakvolle tips. Het nieuwe concept is samen met bezoekers, exposanten en andere wielerdeskundigen ontwikkeld, in nauwe samenwerking met de experts van Soigneur Agency.

Fietservaring, fietskennis, fietsenthousiasme

Onder het motto Elevate your Ride hebben de  zones alle drie een gastheer en/of -vrouw als boegbeeld. Zij delen naast hun eigen fietservaringen en kennis vooral ook hun enthousiasme voor de fiets met de sportieve fietsers in Nederland en Vlaanderen. Voor de zone Performance zijn Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel de hosts. De heren van Live Slow, Ride Fast - Laurens ten Dam en Stefan Bolt - zijn de gastheren voor de zone Explore. In de zone Culture vormen Orla Chennaoui en Iris Slappendel het gelegenheidsduo met een inspirerend internationaal netwerk in de wielerwereld.

Theo Bos 15 juni te gast

De livestream vindt plaats tijdens de NK-week. Thijs en Hidde van In het Wiel zullen samen met hun vaste gast Theo Bos vooruitkijken naar het event in oktober én de actualiteit van een mooie wielerzomer. ook de andere hosts van Bike Motion ’21 zullen zich voorstellen en er is speciale aandacht voor Anna van der Breggen bij haar laatste NK als profwielrenner. De avond wordt afgesloten met een mooie Zwiftride die Thijs Zonneveld letterlijk aftrapt in de studio en waar kijkers online bij aan kunnen sluiten.

Inschrijven voor de livestream op 15 juni kan via www.bikemotionbenelux.nl en is gratis.
Link: https://www.bikemotionbenelux.nl/
Trefwoorden: fiets, beurs, sport, recreatie

||| Blogs |||

09/12/20
Brood en betaald voetbal
Brood en betaald voetbal
09/12/20 · Sport · Harm IJben | Lees meer
In een column eerder dit jaar nam ik u mee in mijn zienswijze op ‘het nieuwe normaal’. Ten tijde...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/10/21
Exclusief voor leden
Aan vakantiedagen geen gebrek en de reislust neemt toe
Als de wereld buiten Europa langzaam opengaat, wil een groot deel van de jongeren zo snel mogelijk weer een verre reis maken. Maar liefst 42% pakt zijn of haar backpack zodra het weer kan. Dat blijkt uit onderzoek van online vergelijker Pricewise, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht. Uit het onderzoek blijkt ook dat de keuze voor eigen land nog steeds hoog ligt.
06/10/21
Basic-Fit opent 1.000e club
Basic-Fit opende deze week haar 1000e club in Tilburg. Hoe heeft deze keten in 35 jaar kunnen groeien? En wat zijn de doelen voor de komende jaren?
06/10/21
Veel startende bedrijven in cultuur, sport en recreatie
De dynamiek is weer terug in het Nederlandse bedrijfsleven. Opvallend in september 2021 was de sterke groei in de sector cultuur, sport en recreatie.
16/07/21
Recreatieve druk Rottemeren verlagen door speciale fietsroute voor wielrenners
Het is heel druk rond de Rottemeren. Daarom is er met en voor de wielrenners nu een alternatieve route ontwikkeld: de WielerRotte. Dit wordt gefinancierd door het recreatieschap.
16/07/21
TeamNL Olympic Festival wordt geopend door de koning
Het TeamNL Olympic Festival, dat van 23 juli tot en met 8 augustus 2021 gehouden wordt op hét sportstrand van Den Haag (Scheveningen), inclusief de huldigingen van de Olympische sporters kan doorgaan.
13/07/21
Na gemist seizoen richt SnowWorld zicht op zomerskiën
Door de lockdown zag SnowWorld zich afgelopen winter genoodzaakt al haar vestigingen te sluiten. Meer dan een miljoen Nederlandse wintersportfans konden niet op wintersport en dat gemis merkt SnowWorld nu. De vraag naar activiteiten op de sneeuw is groter dan in een normale zomer.
28/06/21
Rotterdam The Hague Airport tot 2022 sponsor lokaal hardloopevenement
Rotterdam The Hague Airport blijft ook dit jaar hoofdsponsor van het hardloopevenement Bergse Plasloop. Al twee jaar eerder was de regionale luchthaven hoofdsponsor. Het heeft het nu verlengd voor dit jaar en voor 2022.
25/06/21
Exclusief voor leden
Flevoland komt met de 10 mooiste racefietsroutes
Speciaal voor de wielerliefhebbers hebben Sportservice Flevoland en Visit Flevoland, samen met de wielerclubs, de 10 mooiste racefietsroutes van de provincie gelanceerd. De fietsers zien de highlights van Flevoland, in groen, landschap en voormalige eilanden.