Geplaatst op: 07-06-2021
Auteur: Marc Gerlings

Beurs Bike Motion biedt online kick-off

Beurs Bike Motion biedt online kick-off
Bike Motion ’21 organiseert op dinsdag 15 juni een online evenement voor fietsliefhebbers, waarbij In het Wiel de hosts in de studio zijn. Bike Motion, het fietsevent voor de sportievelingen die zich graag op de wielrenfiets, gravelbike of mountainbike in het zweet werken is compleet vernieuwd en zal op 29, 30 en 31 oktober 2021 veel fietsharten letterlijk en figuurlijk sneller laten kloppen. 

Op 15 juni is een digitale kick-off van het evenement, waarbij iedere fietsliefhebber vanaf zijn eigen (tuin)bank kan aanschuiven vanaf 20.30 uur. Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel praten de deelnemers deze avond ook bij over actuele ontwikkelingen in de wielerwereld, samen met meervoudig wereldkampioen Theo Bos.

Performance, Explore, Culture

In het nieuwe concept van Bike Motion ligt de focus in drie zones op verschillende interesses: Performance, Explore & Culture. Deze zones bieden een combinatie van leuke activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en smaakvolle tips. Het nieuwe concept is samen met bezoekers, exposanten en andere wielerdeskundigen ontwikkeld, in nauwe samenwerking met de experts van Soigneur Agency.

Fietservaring, fietskennis, fietsenthousiasme

Onder het motto Elevate your Ride hebben de  zones alle drie een gastheer en/of -vrouw als boegbeeld. Zij delen naast hun eigen fietservaringen en kennis vooral ook hun enthousiasme voor de fiets met de sportieve fietsers in Nederland en Vlaanderen. Voor de zone Performance zijn Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel de hosts. De heren van Live Slow, Ride Fast - Laurens ten Dam en Stefan Bolt - zijn de gastheren voor de zone Explore. In de zone Culture vormen Orla Chennaoui en Iris Slappendel het gelegenheidsduo met een inspirerend internationaal netwerk in de wielerwereld.

Theo Bos 15 juni te gast

De livestream vindt plaats tijdens de NK-week. Thijs en Hidde van In het Wiel zullen samen met hun vaste gast Theo Bos vooruitkijken naar het event in oktober én de actualiteit van een mooie wielerzomer. ook de andere hosts van Bike Motion ’21 zullen zich voorstellen en er is speciale aandacht voor Anna van der Breggen bij haar laatste NK als profwielrenner. De avond wordt afgesloten met een mooie Zwiftride die Thijs Zonneveld letterlijk aftrapt in de studio en waar kijkers online bij aan kunnen sluiten.

Inschrijven voor de livestream op 15 juni kan via www.bikemotionbenelux.nl en is gratis.
Link: https://www.bikemotionbenelux.nl/
Trefwoorden: fiets, beurs, sport, recreatie

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
12/04/24
Bas Maes gedeputeerde Brabant voor vrijetijdseconomie
Bas Maes (SP) is benoemd als gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant. Bas Maes zal zich voor de komende 3 jaar van deze bestuursperiode inzetten voor de portefeuille Energie, Cultuur, Sport, Erfgoed en voor de Vrijetijdseconomie.
11/04/24
Exclusief voor leden
Van Gogh Nationaal Park gaat Brabant Behagen
De gemeenten Oirschot, Rucphen, Best en Tilburg zijn als eerste verkozen om mee te doen aan Brabant Behaagt, een nieuw landschapsproject van Van Gogh Nationaal Park. et Brabantse platteland moet hierdoor natuurlijker en beter beleefbaar worden. Ook moet het landschap voor boeren verdienvermogen opleveren. Zo gaan natuur, recreatie en economie hand in hand.
09/04/24
Campagne Varen doe je samen afgetrapt
Tijdens de Veiligheidsdag aan de Eem heeft gedeputeerde Rob van Muilekom voor de provincie Utrecht d...
08/04/24
Elektrische zelfbedieningspont Zuidlaardermeer
In het populaire fietsrondje Zuidlaardermeer in Groningen is door een zelfbedieningspont een volledig rondje om het Zuidlaardermeer mogelijk.
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
05/04/24
Waddenkust krijgt pelgrimsroute Het Ziltepad
In Noord-Holland, Fryslân en Groningen wordt de komende drie jaar langs de Waddenkust een pelgrimsroute voor bezinningstoerisme ontwikkeld: Het Ziltepad. Het Ziltepad voorziet volgens de initiatiefnemers in de toenemende vraag naar bezinning en rust in een steeds hectischer wereld.

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...