Geplaatst op: 07-06-2021
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Internationale award voor campagne Breda Marketing

Internationale award voor campagne Breda Marketing

DMO Breda Marketing heeft met haar campagne ‘Breda geeft je de ruimte’ een internationale award in de wacht gesleept: een bronzen Indigo Award. 

De Indigo Award promoot innovatieve, artistieke en unieke projecten en is een internationale erkenning voor Breda en zijn creatieve talent.

Moeilijke tijden prikkelen creativiteit

Een moeilijk jaar zoals 2020 prikkelt creativiteit en levert ook mooie dingen op. Breda Marketing nam Opera Concept & Design in de arm voor de campagne ‘Breda geeft je de ruimte. Met deze campagne werden ruim 6,5 miljoen buitengenieters, fijnproevers en cultuursnuivers bereikt. 

Breda geeft je de ruimte

De campagne werd in de zomer van 2020 uitgerold en nodigde zowel bewoners en bezoekers uit vakantie te vieren in eigen stad en regio. ‘Breda geeft je de ruimte’ was volgens de jury een verrassende combinatie van beelden van Bredase iconen in krachtige kleuren die als startpunt werkten om bezoekers bijzondere plekken in de stad te ontdekken. De campagneposters waren in veel abri’s in Breda en omgeving te zien. Ze werden ondersteund door (online) advertenties, social media en nieuwsbrieven. Een pop-upstore in het centrum ondersteunde de campagne met een fysieke outlet.

BredaMarketing
Link: https://operaconceptdesign.nl/projecten/identities/bredamarketing-zichtbaarheids-campagne/
Topics:Marketing
Trefwoorden: marketing, dmo's, campagnes, awards, crisis, corona

||| Blogs |||

09/12/20
Brood en betaald voetbal
Brood en betaald voetbal
09/12/20 · Sport · Harm IJben | Lees meer
In een column eerder dit jaar nam ik u mee in mijn zienswijze op ‘het nieuwe normaal’. Ten tijde...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

29/11/21
Deventer krijgt Leisurestrip
Na jaren van praten en onderhandelen lijkt de Leisurestrip in Deventer weer een flinke stap dichterbij te komen. Deze zomer werden de kavels aan de Holterweg door de gemeente verkocht en nu presenteert architectenbureau Palazzo een voorlopig ontwerp van drie nieuwe gebouwen.
13/11/21
De Recreatie Vakbeurs 2021 gaat door!
De Recreatie Vakbeurs 2021 gaat door. Ook na de aanscherping van de coronamaatregelen is een vakbeurs, een zogenaamd doorstroomevenement, mogelijk. Ook NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op deze vakbeurs in Hardenberg.
03/11/21
Weer veel maatregelen voor vrijetijdssector
Met de oplopende besmettingen en ziekenhuisopnames ziet het Nederlandse kabinet zich weer geroepen tot maatregelen om de pandemie te beteugelen. En weer is de vrijetijdssector de klos.
02/11/21
Geen Woorden maar Slapen
EuroParcs haalt wel het maximale uit haar sponsoring van Feyenoord. Nu weer met een actie waar supporters kans maken op een nachtje slapen in de Kuip met als thema ‘Geen Woorden maar Slapen’. In een bijzondere commercial licht Jan Boskamp een tipje van de sluier op. Beide partijen zijn zo tevreden over de samenwerking dat het contract weer met een jaar is verlengd.
02/11/21
Vrijetijdssector grootverbruiker TVL
De Rijksoverheid heeft in het kader van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) tot nu toe 6,2 miljard euro aan ondernemers uitgekeerd. De horeca is grootverbruiker van de regeling evenals de sector cultuur, sport en recreatie. Niet zo verwonderlijk aangezien de vrijetijdssector veel maatregelen over zich heen heeft gehad.
22/10/21
Exclusief voor leden
Aan vakantiedagen geen gebrek en de reislust neemt toe
Als de wereld buiten Europa langzaam opengaat, wil een groot deel van de jongeren zo snel mogelijk weer een verre reis maken. Maar liefst 42% pakt zijn of haar backpack zodra het weer kan. Dat blijkt uit onderzoek van online vergelijker Pricewise, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht. Uit het onderzoek blijkt ook dat de keuze voor eigen land nog steeds hoog ligt.
06/10/21
Basic-Fit opent 1.000e club
Basic-Fit opende deze week haar 1000e club in Tilburg. Hoe heeft deze keten in 35 jaar kunnen groeien? En wat zijn de doelen voor de komende jaren?
06/10/21
Veel startende bedrijven in cultuur, sport en recreatie
De dynamiek is weer terug in het Nederlandse bedrijfsleven. Opvallend in september 2021 was de sterke groei in de sector cultuur, sport en recreatie.